Дитяча мода зими 2017: 5 свіжих трендів верхнього одягу

  1. Дублянки
  2. парки
  3. штучні шуби
  4. утеплені пальто
  5. Пуховики в стилі спорт-шик

Банальні моделі курток залишилися в минулих сезонах, а дитяча мода зими 2017 диктує нові свіжі тренди верхнього одягу для хлопчиків і дівчаток. Банальні моделі курток залишилися в минулих сезонах, а дитяча мода зими 2017 диктує нові свіжі тренди верхнього одягу для хлопчиків і дівчаток

Gap, Massimo Dutti, Zara

Якщо минулої зими ви купили дитині теплу парку, не переживайте, вона залишається в тренді і в цьому році. Також варто уважно придивитися з старої дублянці: можливо, вона буде знахідкою модної зими 2017!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дитяча мода 2016-2017: огляд стильних шапок для дітей

Дублянки

В останні кілька сезонів дублянки цілком успішно «котируються» і в дитячому гардеробі. Такі шкіряні вироби нових оригінальних фасонів прекрасно виглядають навіть на найменших.

Крім вже приїлися дублянок бежевих і коричневих відтінків, стають актуальними яскраві кольори шкіри і хутра. Фасони в цьому сезоні найрізноманітніші: хлопчикам можна вибрати класичну укорочену модель або дафлкот із замші, а на дівчатах прекрасно виглядатимуть теплі косухи з овчиною світлих відтінків. Чи не втрачають своєї актуальності трапецевідние моделі з прострочкою внизу.

Величезний плюс модних цієї зими дублянок в тому, що багато моделей виконані зі штучної шкіри і хутра, тому не будуть надто дорогими.

Величезний плюс модних цієї зими дублянок в тому, що багато моделей виконані зі штучної шкіри і хутра, тому не будуть надто дорогими

Massimo Dutti, Mango, Zara

парки

У зимовій моді 2017 парки не втрачають своєї актуальності, особливо серед дітей: вони просто обожнюють носити цю модель курток з угамі і масивної взуттям.

У цьому сезоні актуальними будуть парки з глянсового матеріалу з блиском. Моделі, виконані з тканини поступово впадають в немилість у дизайнерів дитячого одягу через свою непрактичність в період опадів. Адже, як не крути, глянцеві моделі не пропускають вологу і не обтяжують куртку на тілі дитини під час негоди.

Zara, Gap, Ostin

штучні шуби

Дитяча мода 2017 запозичила тренд на штучне хутро в верхньому одязі з дорослих дизайнерських колекцій. Правда, така м'яка шубка підійде тільки дівчаткам, хутро в гардеробі хлопчиків цієї зими передбачено хіба що, як елемент взуття або на капюшоні пуховика.

Дитячі шубки цієї зими будуть повторювати форму прямого пальто з англійським класичним коміром або, навпаки, V-подібним вирізом. Колірна палітра також досить різноманітна - від м'яких і ніжних квітів до помітних неонових.

Mango, Zara

утеплені пальто

Утеплене пальто це, в першу чергу, маст-хев школяра, і батьки добре це знають. Вся справа в тому, що пальто не тільки зігріває в негоду, але і чудово виглядає з суворою шкільною формою, а також робить будь-який образ більш ошатним.

Для хлопчиків у цьому сезоні підійдуть укорочені моделі класичних кольорів: чорного, темно-синього, а також поєднання меланжу і клітини.

Для дівчаток вибір ще більше: крім моделей oversize і трапецій, в цьому році варто придивитися до приталеним утепленою пальто і комфортним моделям аля «халат», які підійдуть практично під будь-який одяг.

Для дівчаток вибір ще більше: крім моделей oversize і трапецій, в цьому році варто придивитися до приталеним утепленою пальто і комфортним моделям аля «халат», які підійдуть практично під будь-який одяг

Zara, Mango, Gap

Пуховики в стилі спорт-шик

Раніше батьки завжди вибирали куртку на зиму для дитини, тому що це практично: гріє, легко стирається і не промокає. Але модні дитячі куртки зими поєднують в собі не тільки все перераховане вище, вони дуже стильні і красиві.

У зимову моду 2107 активно входить стиль спорт-шик, головними акцентами якого є елементи геометричних ліній, чіткої графіки, блиску, малюнків в стилі коміксів. Також варто звернути увагу на однотонні прострочені моделі кричущих квітів і пуховики з срібним або золотим малюнком.

Gap, Mango

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Шкільні зачіски для дівчаток: як створити гарний образ для дочки
Дитяча весна 2017: вибираємо гумові чоботи для дітей

Думка редакції може не збігатися з думкою автора статті.

Редактор: Оксана Бесага

Сподобалася стаття? Оцініть:

Новости