Дитяча весняна взуття

  1. Дитяче взуття на сезон "осінь-весна»
  2. Дитяче взуття на сезон «весна-літо»

З настанням весни до батьківським турботам додається ще одна - у що взути і   одягнути   свого малюка З настанням весни до батьківським турботам додається ще одна - у що взути і одягнути свого малюка. Погода навесні дуже неоднозначна і може змінюватися по кілька разів за один день і, крім того, дуже часто супроводжується дощем або мокрим снігом.

Велика кількість опадів і постійний розкид температур в різний час доби змушує батьків купувати на весну кілька пар дитячого взуття. Давайте розбиратися, яка взування повинна обов'язково бути в гардеробі кожної дитини, і як вибрати те, що підійде саме для вас і вашого малюка.

Дитяче взуття на сезон "осінь-весна»

Демісезонний взуття призначена для ранньої весни і пізньої осені, коли температура повітря на вулиці становить від 0 до +10 градусів. Будь-який різновид такого взуття обов'язково має утеплювач, наприклад, повсть, байку, ворсин та інші матеріали.

Весняна взуття для дітей може бути виконана як у вигляді високих чобітків, так і черевичок. Для юних модниць зазвичай вибирають чобітки з натуральної або штучної шкіри, причому для дівчаток постарше можна придбати моделі з невеликим каблучком. Хлопчаки зазвичай вважають за краще невисокі черевики, в них вони відчувають себе комфортно як в теплі, так і в прохолодні дні.

Абсолютно незамінним предметом дитячої весняної взуття є гумові чоботи. Сучасні гумові чобітки мають дуже барвистий і привабливий зовнішній вигляд і різні елементи обробки, як для хлопчиків, так і для дівчаток. У комплекті з більшістю моделей ви відразу ж отримуєте знімний утеплювач для прохолодних весняних днів.

Дитяче взуття на сезон «весна-літо»

Зазвичай починаючи з середини квітня, температура повітря на вулиці сягає значення +10 ° С і вище. На таку погоду батькам доведеться купувати вже іншу пару взуття, адже в демісезонних чобітках або черевичках малюкові буде жарко.

Для дівчаток в цей період найбільш часто вибирають легкі туфлі або мокасини. Часто юні модниці просять батьків придбати їм гарні лаковані черевички яскравих кольорів, як з каблучком, так і без. Мокасини ж зазвичай мають пласку підошву.

Для хлопчиків в таку погоду найбільш популярним видом взуття в усі часи залишаються кросівки. Виробники пропонують величезний вибір різних моделей кросівок - від класичних спортивних варіантів до різноманітних яскравих «дихаючих» моделей зі світловідбиваючими вставками і мерехтливими підошвами.

Тим часом, для маленьких діток, які не дуже давно навчилися ходити, не варто купувати кросівки або мокасини. Зверніть увагу на різноманітну ортопедичне взуття, спеціально призначену для малюків. Таке взуття не тільки має анатомічну підошву, яка сприяє формуванню правильної постановки стопи у дитини, але і обов'язково виготовляється з натуральних екологічно чистих матеріалів.

Новости