Дитячі гумові чоботи для хлопчиків, для дівчаток - утеплені, літні, ортопедичні

  1. Чи потрібні дитині гумові чоботи?
  2. Коли одягати гумові чоботи дитині?
  3. Гумові чоботи дитині на літо
  4. Зимові гумові чоботи для дітей
  5. Як вибрати гумові чоботи дитині?
  6. Ортопедичні гумові чоботи для дітей
  7. Легкі гумові чоботи для дітей
  8. Теплі гумові чоботи дитячі
  9. Гумові чоботи для дітей зі знімним утеплювачем
  10. Розміри дитячих гумових чобіт
  11. Які гумові чоботи купити дитині?
  12. Дитячі гумові чоботи для хлопчиків
  13. Дитячі гумові чоботи для дівчинки

Взуття дитини повинна бути зручною і практичною, захищати малюка від холоду і вологи. Гумові чоботи відмінно справляються з цими завданнями, якщо вони виконані з якісних матеріалів і відповідають стандартам безпеки. Важливо навчитися вибирати правильну демісезонне взуття , В якій малюк зможе відчувати себе максимально комфортно.

Чи потрібні дитині гумові чоботи?

Багато мам побоюються купувати даний вид черевик через припущення, що в них ніжки малюка замерзнуть або спітніють. Сучасні гумові чоботи для дітей виготовляються з 2-х типів сировини:

  1. Каучук. Це натуральний матеріал, раніше описувана взуття проводилася тільки з нього. Через роки з'ясувалося, що справжня гума не дуже практична. Вона володіє надто високою теплопровідністю, нестійка до перепадів температур і недовговічна. У більшості випадків дитячі каучукові чоботи промокають, тому що виготовляються методом негерметичной пайки з декількох шматків матеріалу.
  2. Полівінілхлорид. Синтетична сировина, яке перевершує гуму за багатьма параметрами. Представлений матеріал легкий і практичний, він нечутливий до низьких і високих температур, володіє високим терміном природного старіння (довговічний), не псується під впливом ультрафіолету, кислот, лугів та інших зовнішніх факторів. Дитячі гумові чоботи з полівінілхлориду пропускають повітря, але абсолютно герметичні в плані вологості. Вони повністю монолітні, тому що таке взуття відливають у спеціальній формі.

З урахуванням викладених фактів будь-які побоювання з приводу промокання і потіння ніг необгрунтовані, якщо знайти малюкові дитяче взуття з сучасного синтетичного сировини. Такі чобітки дуже знадобляться дитині на дачі, в поході і під час прогулянки під дощем. Дитинство - єдиний період, коли можна безтурботно веселитися, радіючи навіть похмурій погоді. Будь-якому малюкові сподобається шльопати по калюжах і міряти їх глибину, а для цього необхідна описувана взуття.

Коли одягати гумові чоботи дитині?

Представлений варіант черевик більше затребуваний навесні і восени, ці пори року характеризуються високою вологістю через талого снігу і дощів. Не має значення, при якій температурі одягати гумові чоботи дитині, якщо вони виготовлені з полівінілхлориду. Важливо тільки подбати про збереження тепла, надягати бавовняні або махрові колготки, щільні шкарпетки.

Гумові чоботи дитині на літо

Завдяки злив в повітрі концентрується багато озону, корисного для дитячого організму, тому не потрібно тримати малюків вдома під час і після дощу. Краще знайти якісні високі гумові чоботи для дітей і відправитися на прогулянку. Літнє взуття повинна бути легше і тонше демисезонной, щоб ступні не потіли, а шкіра не натиралася до мозолів. Якщо маленький дослідник любить вимірювати глибину калюж, бажано купити черевики приблизно по коліно.

Зимові гумові чоботи для дітей

Коли температура з грудня по лютий нижче 0, взуття з каучуку потріскається і зламається. Оптимальний варіант на зиму - утеплені дитячі гумові чоботи на основі полівінілхлориду. Такі черевики обов'язково надягають на колготки з начосом і товсті вовняні шкарпетки, тому що малюк може в них замерзнути. Навіть щільні і високі дитячі гумові чоботи з теплим вкладишем або хутряний устілкою погано гріють ніжки. Педіатри радять носити розглянуту взуття тільки в сльоту, а при наявності снігу і морозу краще віддати перевагу шкіряним зимовим черевикам на високій підошві.

Як вибрати гумові чоботи дитині?

Для покупки даного типу дитячого взуття необхідно скрупульозно вивчити всі характеристики наявних пропозицій, перевірити їх якість і практичність. Як правильно вибрати гумові чоботи дитині:

  1. Звернути увагу на зовнішній вигляд. Вся поверхня всередині і зовні повинна бути гладкою і рівною, без подряпин і заломів, виступів, однієї товщини.
  2. Вивчити підошву. Дитячі гумові чоботи призначені для захисту від попадання води всередину, тому за стандартами виробництва в них немає зазорів навіть в місцях кріплення підошви до верхньої частини взуття. Малюк повинен відчувати себе в черевиках максимально комфортно, як в тапочках. Важливо, щоб підошва була високою, але пластичної, легко згиналася. Її рельєф обов'язково виконується в формі протектора - з об'ємним малюнком. Це допомагає попередити ковзання.
  3. Перевірити носок і п'яту. Зазначені зони повинні бути твердими і майже негнучкими, запобігати травми дитячих ступень і деформацію взуття. Бажано, щоб носок мав піднесеність.
  4. Оглянути підкладку і устілки. Ці частини дитячих чобіт повинні відповідати сезону. Для зими і глибокої осені підійде вовняний, повстяний або хутряний утеплювач, в якості альтернативи - тінсулейт. Влітку і навесні вистачить трикотажної або флісовій підкладки.
  5. Підібрати модель, колір і малюнок. Важливо, щоб дитині подобалася його взуття, тому придбання дитячих черевик потрібно робити разом з дитиною. Існують дуже яскраві чобітки з мультиплікаційними героями, казковими персонажами або тваринами. Нехай малюк сам вибере обновку. Вдалим варіантом стане дитяче взуття з затягується шнурком зверху (додаткова герметизація).

Ортопедичні гумові чоботи для дітей

Розглянутого типу товарів не існує. При наявності захворювань або деформацій стопи черевики зі спеціальною формою устілки виготовляються тільки індивідуально по попередньо знятим мірками. Їх можна вкладати у взуття, але навіть дорогі і хороші гумові чоботи для дітей не справляються з лікувальними аксесуарами. Представлений вид черевик призначений для періодичного використання (в дощову погоду), тому їх не випускають в ортопедичному варіанті .

Легкі гумові чоботи для дітей

У спеку ноги схильні потіти, через що на них утворюються натоптиші і мокрі мозолі, пухирі. Вологість ще сприяє розмноженню патогенних грибків, появи неприємного запаху, свербежу та інших неприємних симптомів. З цих причин дитячі літні гумові чоботи повинні бути максимально легкими і тонкими. Для зручності і вбирання надлишку вологи важлива присутність підкладки з натуральної «дихаючої» тканини.

Одночасно слід проконтролювати, щоб дитячі гумові чоботи були міцними і еластичними. Малюки не дуже акуратні, тому їх взуття зобов'язана витримувати різні навантаження і зберігати стійкість до пошкоджень і подряпин. Оптимальний варіант - черевики з полівінілхлориду. Якісний матеріал не піддається навіть проколювання і порізів.

Теплі гумові чоботи дитячі

Вже згадана взуття для використання в холодну пору року завжди виготовляється з щільної підкладкою. Вона шиється переважно з флісу або шерсті, іноді застосовується штучний або натуральне хутро. Більшість батьків вважає за краще купувати дитячі гумові чоботи з утеплювачем на основі синтепону, холлофайбера або Тинсулейт. Це дуже легкі і гіпоалергенні синтетичні наповнювачі, які прекрасно зберігають температуру.

Гумові чоботи для дітей зі знімним утеплювачем

Для самих практичних батьків виробники пропонують універсальну взуття з виймаються тканинним вкладишем-носком. Такі утеплені гумові чоботи для дітей швидко стають літніми черевиками. Треба просто відкріпити і вийняти щільну підкладку. Додаткова зручність описуваного типу взуття - можна самостійно зшити кілька змінних утеплювачів, використовуючи дешеві тканинні відрізи. Дитячі гумові чоботи з вкладишем коштують дорожче стандартних моделей, але вони прослужать кілька сезонів. При наявності підкладок різної товщини малюки їх носять весь рік.

Розміри дитячих гумових чобіт

Представлена ​​взуття не розношується і не всідається по нозі, тому важливо робити обов'язкову і ретельну примірку перед придбанням. Розмір гумових чобіт для дітей включає не тільки довжину ступні. Для його визначення слід додатково враховувати:

  • обсяг (повноту);
  • розташування пальців;
  • підйом.

Дитячі гумові чоботи не можна купувати «впритул». В ідеалі підошва повинна бути на 1,1-1,5 см довший стопи. Завдяки такому зазору на крихту можна надіти теплі колготки або шкарпетки, покласти ортопедичну устілку або підкладку-утеплювач. Присутність повітряного бар'єру допомагає зберегти тепло всередині черевика і попередити переохолодження.

Уважні батьки помічають, що мінімальний розмір даної взуття - 22-23. Це пов'язано з рекомендаціями ортопедів, що забороняють носити гумові чобітки малюкам до 3-х років. Вважається, що такі дитячі черевики завдають шкоди формуванню ступень, особливо при частому або регулярному використанні. Самим крихітним дослідникам калюж треба підібрати мембранну взуття на щільною і високій підошві.

Які гумові чоботи купити дитині?

Існує багато виробників описуваної продукції і величезна кількість моделей. Деякі компанії пропонують незвичайні варіанти взуття, наприклад - гумові чоботи-розмальовка для дітей від англійської фірми Little Pals. Вони продаються в комплекті з нетоксичними і яскравими фломастерами, стійкими до вологи. Малюк може самостійно придумати і нанести на черевики будь-який малюнок.

Ще один цікавий варіант - дитячі чобітки з мордочками тварин або мультиплікаційних героїв (зайчик, лев, кіт, жаба і інші). Таке взуття випускають такі виробники:

  • Mursu;
  • Kidorable;
  • Melissa Shoes $
  • Demar.

Хороші гумові чоботи для дівчаток і хлопчиків є також і у брендів:

  • Kakadu;
  • Tempo Kids;
  • Crocs;
  • Trespass;
  • Hunter;
  • Bogs;
  • Kapika;
  • Disney;
  • Viking;
  • Krickers;
  • Lume;
  • Crocs;
  • Evercreatures;
  • Keddo.

Дитячі гумові чоботи для хлопчиків

Майбутні чоловіки відрізняються підвищеною активністю і пристрастю до пригод. Легко здогадатися, які гумові чоботи дитині краще - міцні, практичні і стійкі до пошкоджень. Для хлопчиків рекомендуються максимально міцні види дитячого взуття з малюнками, які сподобаються юним дослідникам (машинки, літаки, будівельна техніка та інші).

Дитячі гумові чоботи для дівчинки

Маленькі принцеси віддають перевагу більш витончену і акуратну взуття ніжних або соковитих відтінків з гарними малюнками. Деякі компанії виробляють навіть дитячі завужені гумові чоботи на маленькому каблучку, які оцінить і вибаглива дівчина-підліток. Є дуже стильні варіанти, що імітують класичні кеди Converse та інші відомі марки черевиків.

Чи потрібні дитині гумові чоботи?
Коли одягати гумові чоботи дитині?
Чи потрібні дитині гумові чоботи?
Коли одягати гумові чоботи дитині?
Як вибрати гумові чоботи дитині?
Які гумові чоботи купити дитині?

Новости