Дитячі валянки. Як вибрати валянки?

  1. Чим хороші дитячі валянки?
  2. Вид підошви:
  3. Ортопедичні валянки для дітей. Окрема категорія.

Добридень!

Ні, скажімо по-модному «Доброго времени суток»!

Адже ми не знаємо, з якої частинки нашої неосяжної Батьківщини буде читач. Як відомо, всі батьки вкрай дбайливі, а мами ще і неймовірно розбірливі і в'їдливі. Саме тому ми хотіли б детально розповісти про дитячі валянках.

На Русі завжди були люті морози. Так, в сучасний час їх тривалість скоротилася, зима стала більш пізньої і менш холодної, але це відбувається тільки в місті. У місті додалася сльотава погода. Це пов'язано не тільки з глобальним потеплінням, а й з масштабною урбанізацією, комунікації роблять свою справу. Але тим менш, в грудні завжди є морози, а січень і лютий балує класичної російської взимку. Згадайте своє дитинство, як прекрасно було гуляти в лісі і збивати сніг з волохатих ялинових гілок, як могла полбу стукнути шишка ... Білка, качка в завмерлому ставку, сліди від дикого зайця, катання з крижаної гірки, яку залили ваші батьки самі, а не писали скаргу в Управу міста про те, що немає гірок і багато інших принади зимової прогулянки. Сучасна дитина ніяк не гірше, він також рухливий і любить зимові прогулянки. Та й навіщо ж нам позбавляти його таких принад життя? Правда, постає питання, як же не замерзнути при такому морозі? Тому не варто розслаблятися і відмовлятися від класичних російських валянків для діток.

Так, зараз мільйон технологією, сучасних і успішних в області виробництва дитячого взуття. Є мембранна взуття, є сноубутси (калош гума, а верх тканинний). Якщо вам цікаві ці технології, то ви можете ознайомитися зі статтями про них на нашому сайті в тому числі. Проте, на морози немає нічого кращого, ніж перевірені російські дитячі валянки . З цієї аналогії зроблені Куомо (Kuoma) - їх називають теж валянки і тд і тп.

Чим хороші дитячі валянки?

  • Тим, що якщо дитячі валянки від якісного виробника, точно і стовідсотково натуральний. Повсть, створений з вовни і нічого зайвого;
  • Вони точно гріють ніжку;
  • Валянки точно не шкодять здоров'ю;
  • А ще тим, що нічого кращого з часів Київської Русі не придумали!

Дитячі валянки. Які бувають?

Статева ознака: бувають валянки для дівчаток і валянки для хлопчиків. Різниця тільки в дизайні. Бувають валянки унісекс, наприклад просто чорні або сірі.
Спосіб валяння: валянки бувають ручного валяння і промислового. Ручне валяння не може коштувати дешево і на взуттєвому ринку їх дуже мало. Не вірте, якщо ручне валяння продають багато і менш 5000 тис. Руб. (Ст. Від 2016р.). Обиватель не може відрізнити ручне валяння від промислового. Вас просто обманюють. Боятися промислового валяння теж не потрібно. Просто виробник повинен бути перевіреним.

Вид підошви:

  • валянки бувають з силіконовим або класичним гумових калош. Найчастіше вони бувають дуже маленьких розмірів від 19 р. дитячої ніжки і серед матусь малюків дуже популярні. Але вони не практичні для діток більш старшого віку. Калош не стійкий, вимагає догляду і є висока ймовірність, що за сезон потрібно кілька пар калош;
  • з гумовою, але класичної підошвою і можуть бути з «посиленим» мисом;
  • з підошвою ТЕП, це різновид гумової підошви, вона легше і менше промерзає;
  • унтоваленкі . Це валянки з утепленою багатошарової підошвою, всередині додаткове утеплення, калош може бути повстяним або з натуральної шкіри. В основі лежить традиційна взуття в Якутії.

Ортопедичні валянки для дітей. Окрема категорія.

Дійсно в цій категорії в Росії теж є один виробник - ресурсів ОРТО. Вони виробляють ортопедичне взуття і ортопедичні валянки для дітей. Чим вони відрізняються від звичайних валеночек? У них є устілка і у них жорстка колодка і дуже тверда п'ята. Тобто вони дуже добре фіксують ніжку. У категорію правильних дитячих валеночек потрапляють унтоваленкі «ФОМА», тому що у них теж жорстка п'ята і стійка підошва, але офіційно вони НЕ ортопедичні, а просто правильні анатомічні.
Найпопулярніші і перевірені виробники валянок в Росії: ХОМА (пр-во в Росії), Пилипко, Котофей, Нордман (пр-во в Росії).

Особливо улюблені російськими матусями це унтоваленкі від торгової марки «ФОМА», тому що в них є ще й унікальна багатошарова підошва з системою особливого утеплення, жорстка п'ята і додаткова підкладка всередині з натуральної овечої вовни. І все тільки 100% натуральне. У багатьох моделей посилений мис шкірою, що ще і додатково оберігає взуття від пошкоджень. Всі ці моделі можете знайти в інтернет-магазині дитячого взуття «БУБУЗ».

З любов'ю, Ваш БУБУЗік (авторські права належать www.detobuv-bubuz.ru)

Чим хороші дитячі валянки?
Та й навіщо ж нам позбавляти його таких принад життя?
Правда, постає питання, як же не замерзнути при такому морозі?
Чим хороші дитячі валянки?
Які бувають?
Чим вони відрізняються від звичайних валеночек?

Новости