Дитячі валянки Филипок

Для дитячої зимового взуття важливо не тільки зручність, але і практичність, що поєднується з зносостійкість Для дитячої зимового взуття важливо не тільки зручність, але і практичність, що поєднується з зносостійкість. Ці параметри прекрасно навчилися поєднувати білоруси, в чому можна переконатися, замовивши валянки, виконані з натурального російського еко-повсті. Шкарпеткова частина захищена натуральною шкірою, додатково покритої зносостійким PU. Устілка складена з 100% вовни. Висота підошви, виконаної з поліуретану з зимовими присадками, дозволяє долати неглибокі калюжі. Лита підошва закінчується каблуком висотою 5 см, але при цьому використана анти змінна система протектора «anti slip».

Модельний ряд починається з 22-го і закінчується 31-им розміром. Ніжка буде зігріватися повстяним верхом халяви (висота 12 см) і теплою вовняною устілкою. Для зручності взування в якості застібки обрана блискавка. Невелика, але весела аплікація служить в якості прикраси.

У дитячих валянок вельми цікавий дизайн, тому вони будуть не просто практичними, але і добре виглядати на ніжці. При замовленні розміру слід враховувати, що валянки большемерят на 0,5 см і призначені для широкої ніжки, що в зимовий час вирішується за допомогою теплих шкарпеток.

Новости