Дитячі демісезонні костюми

  1. Матеріали і тканини у виробництві
  2. Продаж дитячих демісезонних костюмів від OLDOS

Знайдено товарів: 0

Прогулянки на свіжому повітрі просто необхідні для дітей, адже вони сприяють правильному розвитку, а також дозволяють вдосталь набегаться і наскакався, граючи у веселі ігри Прогулянки на свіжому повітрі просто необхідні для дітей, адже вони сприяють правильному розвитку, а також дозволяють вдосталь набегаться і наскакався, граючи у веселі ігри. Але в міжсезоння погода нестабільна, а тому, для тривалих прогулянок необхідно грамотно підбирати верхню дитячий одяг .

Матеріали і тканини у виробництві

Осінньо-весняні костюми для дітей якнайкраще будуть оберігати дитину від холоду, вітру або дощу під час його перебування на вулиці. Комплект з курточки і штанців, що відрізняються своїми теплозахисні властивості, забезпечить батькам впевненість, що їх чадо не переохолоджуватиметься і не захворіє. Ми ретельно продумуємо кожну модель, починаючи від анатомічного крою, щоб дитині було комфортно рухатися, і закінчуючи використовуваними матеріалами і тканинами:

  • Сучасні утеплювачі - легкі і надійні, вони легко піддаються пранню при необхідності, не вбирають запахи і забезпечують правильний теплообмін за рахунок "дихаючого" властивості;
  • Надійні тканини для верхнього шару, які також "дихають", але при цьому допомагають зберегти тепло;
  • Покриття Teflon, за рахунок якого одяг має водовідштовхувальну властивість, а значить не промокає під дощем, не дозволяючи воді вбратися в тканину.

Крім того, ми використовуємо надійну і безпечну фурнітуру, а також доповнюємо одягу функціональними елементами, які відповідають за комфорт і зручність. І, зрозуміло, ми не забуває про такий важливий аспект, як зовнішній вигляд дитячих костюмів . Маленькі дітки можуть бути великими модниками - і хлопцям, і дівчатам важливо, як вони виглядають. Тому всі моделі костюмів відрізняються яскравими веселими кольорами, красивими принтами, а тому без сумніву будуть подобається дітям, щоб ті одягали їх із задоволенням.

Продаж дитячих демісезонних костюмів від OLDOS

У нашому інтернет-магазині Ви знайдете дитячі демісезонні костюми і зможете купити від виробника. Завдяки російського виробництва, одяг OLDOS є найкраще поєднання ціни та якості, адже пропоновані речі ні в чому не поступаються західним брендам, але при цьому вони доступні для всіх. Зробити замовлення в нашому інтернет-магазині легко, доставка здійснюється по всій Росії. Щоб не помилитися з розміром, ви можете скористатися довідковою інформацією і спеціальними таблицями , А всі питання, що цікавлять - задати по телефону, і наші співробітники з задоволенням дадуть відповідь на них і допоможуть зробити вибір. Дитячий одяг від OLDOS - це правильний вибір батьків на користь здоров'я дитини, його комфорту і гарного настрою. Нехай ваш малюк пізнає світ і безтурботно насолоджується прогулянками в будь-який час року.

Дивіться також інші розділи:

Новости