Дитячий валізу на колесах або рюкзак - що вибрати?

  1. Дитячі валізи
  2. Дитячий ранець

Привіт, друзі! Літо вже позаду. Але це зовсім не означає, що наші сімейні подорожі підійшли до кінця. Зовсім немає. Ми, як і раніше, готові до нових пригод. А допоможе нам провести час чудово і цікаво - хороша підготовка. Так що за справу!

З перших днів підготовки до майбутньої поїздки дозвольте вашим дітям прийняти в цьому Нескучне занятті найактивнішу участь (зрозуміло, якщо дозволяє вік дитини).

Дайте дитині відчути себе дорослим і самостійним і зробіть майбутнє подорож захоплюючим вже на стадії підготовки до нього.

Дайте дитині відчути себе дорослим і самостійним і зробіть майбутнє подорож захоплюючим вже на стадії підготовки до нього

До того ж це зовсім не складно:

  • Придбайте для дитячого багажу спеціальний дитячий валізу або рюкзак на коліщатках. Вони продаються зараз в російських магазинах у великій кількості і виглядають просто приголомшливо: у вигляді різних звіряток, прикрашені квітами, феями, машинами, улюбленими персонажами з мультиків (наприклад, колекція дитячого багажу Samsonite Sammies, голландської марки Oilily або англійської Trunki Trixie).
  • Дитина із задоволенням займеться самостійно або з вашою допомогою упаковкою свого дитячого інвентарю і вибере свої найулюбленіші іграшки і книги.
  • Якщо дитина зможе сам пересувати свою поклажу по аеропорту - він буде з задоволенням це робити і більш того відповідально стежити за її збереженням. І це буде робитися з ще більшим задоволенням, якщо упаковка багажу буде подобатися дитині.

І це буде робитися з ще більшим задоволенням, якщо упаковка багажу буде подобатися дитині

Дитячі валізи

  • Зазвичай за розмірами більше, ніж рюкзак.
  • Більш міцна і надійна конструкція корпусу, що краще для зберігання одягу (не мне, можна зберігати в розправленому вигляді).
  • Більша різноманітність моделей по дизайну і розмірам.
  • Можливість використовувати валізу не тільки як засіб для перевезення багажу, а й для відпочинку дитини і веселого катання на валізі.

Можливість використовувати валізу не тільки як засіб для перевезення багажу, а й для відпочинку дитини і веселого катання на валізі

Дитячий ранець

Деякі поради, які можуть допомогти в вашому виборі:

  • Купуйте валізу з урахуванням віку і росту дитини, відповідно для хлопчиків і дівчаток дизайн буде різним.
  • Визначте, для яких цілей купуєте багаж. Якщо це далеку подорож, можливо, краще вибрати валізу або рюкзак великих розмірів.
  • З колесами або без коліс. Діти просто обожнюють мати свій багаж, та ще й на колесах. Валізи, рюкзаки на колесах і з висувними ручками - це мрія кожного юного мандрівника. А, наприклад, на валізах з колесами Trunki можна сидіти і навіть кататися.
  • Якщо ви відправляєтеся в подорож на літаку, заздалегідь уточніть пред'являються вимоги щодо розміру та ваги багажу і відповідно купуйте дитячий багаж, виходячи з цих параметрів (розмір, вага і ємність валізи).
  • При виборі враховуйте умови поїздки. У деяких випадках краще валізу, в інших випадках зручніше скористатися рюкзаком на колесах.
  • Звертайте увагу на наявність окремих відсіків: це дозволить в поїздці, наприклад, відокремлювати чисту білизну від брудного, окремо скласти взуття або дитячі іграшки.

Якщо ви все-таки важко і не можете зробити вибір, порадьтеся зі своєю дитиною. Він то, напевно, підкаже вам правильне рішення, адже, як відомо, «вустами немовляти глаголить істина».

Бувай…

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями:

Новости