Дитячий трикотаж оптом в Україні. Дитячий трикотаж від виробника Лули.

  1. Висока якість від виробника «Лулі»
  2. Одяг для самих маленьких
  3. Мода для підлітків
  4. Трикотаж для мам і тат

Інтернет-магазин «Лулі» вже 10 років перебуває на ринку дитячого трикотажу оптом і добре себе зарекомендував. Ми завоювали вашу любов і отримали подяку, що дає натхнення на подальшу роботу. А все тому, що з самого початку знали - дитячий трикотаж від виробника повинен бути найвищої якості. І тоді кожен клієнт залишиться задоволений.

Наша компанія надає вибір одягу високої якості для маляток, підлітків і батьків. Замовляйте трикотаж оптом в Україні: у нас вигідні умови співпраці як для фірм, що закуповують великі партії, так і для тих, хто організовує невеликі спільні покупки. Всі замовлення комплектуються дуже швидко. І можете бути впевнені: кожна яскрава і симпатична модель повністю відповідає фотографіям, представленим в каталозі.

Висока якість від виробника «Лулі»

Симпатії українських батьків вже давно спрямовані в бік трикотажної фабрики «Лулі» - тому ми можемо назвати себе лідерами серед інших виробників. У нашому каталозі, створеному для вашої зручності, представлений великий асортимент одягу з десятками різних моделей. Практичний і стильний трикотаж в Україні - це безліч виробів для повсякденного гардероба: від домашніх костюмів і нічних сорочок до нижньої білизни, від симпатичних літніх сарафанів і комбінезонів до ефектних вишиванок, від рушників до конвертів і пледів.

Речі створюються і виконуються згідно з модним віянням і з використанням новітніх технологічних розробок. Дитячий трикотаж від виробника - це можливість покупки дешевого одягу без посередників, своєчасна доставка, заміна товару і сучасні моделі, що мають попит.

Купуючи товару «Лулі», ви можете бути впевнені у виборі - це якісний одяг для комфортної шкарпетки, яка довго служить. Ми в свою чергу робимо все, щоб клієнт отримав товар, відповідний по всіх параметрах:

  • одяг шиється з практичних матеріалів;
  • застосовується високоякісна фурнітура;
  • якісне пошиття та оздоблення;
  • широка розмірна сітка для спрощення підбору.

одяг шиється з практичних матеріалів;   застосовується високоякісна фурнітура;   якісне пошиття та оздоблення;   широка розмірна сітка для спрощення підбору

трикотаж Комсомольська відомий своїми властивостями: відсутністю деформації, алергічних реакцій, простотою в догляді і збереженням кольору. Він проводиться на сучасному обладнанні, яке гарантує якісне пошиття та відповідність стандартам.

Ми гарантуємо, що весь дитячий трикотаж, вироблений на нашому заводі, повністю безпечний. Для цього ми спеціально відбираємо гіпоалергенні, комфортні до тіла матерії, які не линяють, що не витираються, не змінюють колір. Підтверджуємо якість своїх виробів необхідними сертифікатами.

Одяг для самих маленьких

Крихіток ніжного віку ми одягаємо в краще. Оточення дитини комфортними і красивими речами - складова його успішного виховання і розвитку. Молоді батьки можуть звернути увагу на трикотаж ясельної групи. У нашому каталозі ви знайдете комсомольський дитячий трикотаж від 0 років: конверти, пелюшки, шапочки, сорочечки та боді, м'які чоловічки і повзунки. Ми створюємо одяг для малюків з особливим трепетом, тому в них складно знайти будь-якої вада, а діткам завжди комфортно.

Можливість купити ясельний трикотаж оптом звільняє вас від необхідності великих витрат. Ви можете відразу вибрати всі придане для малюка або істотно розширити асортимент торгової точки.


Ви можете відразу вибрати всі придане для малюка або істотно розширити асортимент торгової точки

Мода для підлітків

Трикотаж (Україна) для старших дітей - це кілька стильних колекцій, які розроблені нашими фахівцями з урахуванням модних тенденцій, віку і сезону. Каталог представляє асортимент трикотажу для маленьких модниць і джентльменів: сарафани, джемпери, сукні, брюки, головні убори.

Підліткам подобається експериментувати, і ви можете надати їм цю можливість, замовивши дитячий трикотаж оптом. Кожна модель представлена ​​в 2-5 кольорах.

У продажу постійно трикотаж оптом для дітей для будь-якого сезону. При цьому широка колірна гамма і модельний ряд зможуть задовольнити запити підростаючого покоління. Фотографії кожної моделі і вказівка ​​розмірів дозволить вибрати краще для свого чада.

Особливою популярністю користується трикотаж для шкільного гардеробу: практичні футболки і реглани в чорно-білій гамі, яскраві зручні сарафани та спідниці. Це дозволить дітям відчувати себе комфортно навіть в «офісної» одязі. Такий гардероб безсумнівно розвине хороший смак, адже коли річ зручна, її хочеться надягати знову і знову.

Дитячий одяг оптом від виробника в Україні - це турбота і про бюджет вашої компанії, і про зовнішній вигляд ваших покупців. Вибирайте в якості постачальника «Лулі», і розчарування у вітчизняній швейної промисловості виключені!

Трикотаж для мам і тат

Комсомольський трикотаж для дорослих радує різноманітністю моделей і відмінною якістю. Жіночий асортимент представлений мереживними нічними сорочками, зручними домашніми костюмами, яскравими літніми халатами і сукнями. Для чоловіків ми пропонуємо практичне натільну білизну і практичні комплекти для дому.

У нас також можна купити вишиванку недорого як для дітей, так і для дорослих. Це симпатичні сарафани, футболки та туніки, створені в кращих українських традиціях. Для декорування трикотажу обрана машинна вишивка. Але принти не відрізняються від тих, що виготовлені вручну: це строкаті або строгі геометричні орнаменти і фантастичні квіткові мотиви в синьому, червоному і коричневому тонах.

Наш магазин зацікавлений у тривалій співпраці, тому відповідаємо за бездоганну якість всіх виробів, придбаних у нас, гарантуємо дотримання всіх договірних норм і термінів. Надаємо супровідні документи. Забезпечуємо додаткові знижки на великі замовлення. Також можливе придбання подарункових сертифікатів. Якщо Ви вибираєте співпрацю з відповідальним і надійним постачальником, то інтернет-магазин дитячого одягу від компанії «Лулі» - Ваш партнер!

Якщо Ви вибираєте співпрацю з відповідальним і надійним постачальником, то інтернет-магазин дитячого одягу від компанії «Лулі» - Ваш партнер

Новости