Дівчата з високим зростанням, який одяг підібрати

Звичайно, немає однакових людей, кожен має свої індивідуальні пропорції, вага, довжину зростання, фізичні особливості. Але ось найчастіше дівчата, які мають високий зріст, не можуть правильно підібрати собі одяг. Власниці високого зросту, завжди будуть в увазі, але бувають, такі дами соромляться своєї висоти і починають сутулитися, щоб як то бути на рівні з більшістю. І не важливо, наскільки дівчина буде красива, якщо вона сутула, це псує всю її привабливість.

Невеликі хитрощі у виборі одягу допоможуть візуально зменшити ріст, при цьому, не зіпсувавши гідності дівчини. Візуально занижуємо лінію талії, вибираючи шорти, спідниці та брюки з низькою посадкою, на стегнах. Також вміння підібрати довжину брюк, зменшить високий зріст, наприклад, ідеально підійдуть брюки в підлогу, класичної повинна бути довжина прямих брюк - до середини каблука, а от штани, розкльошені від коліна або стегна, повинні бути ще довшим. Ось модна брендовий одяг пропонує великий вибір широких штанів, які відмінно приховають вади, як у повних, так і у худих дівчат.

Капрі, брюки до середини ікри - просто знахідка для високих дівчат, такі штани добре зменшать ваш зростання на пару сантиметрів. Ще один секретик, цей поділ фігури, не варто носити однотонний одяг, підберіть верх і низ з різних квітів, або ж хоча б відокремте поясом або шнурочком ваш наряд. Розбавте свій образ сумками, хустками, браслетами - головне вони повинні бути великі.

Високі дівчата можуть дозволити собі короткі сукні або кофти, просто необхідно правильно підібрати довжину. А правильну довжину визначаємо так - встаємо рівно, випрямляє руки і розкриваємо долоні, там, де закінчується лінія пальців і є допустима довжина вашого міні-сукні, кофти. Для пляжних суконь цю висоту можна піднімати, але ось на кожен день краще не заходити за цю лінію, щоб показати красу ніг, брендовий жіночий одяг - www.stimma.com.ua/product-category/kofty-kardigany пропонує величезний вибір кофт від виробника.

Що стосується взуття, високим дівчатам не обов'язково носити балетки, туфлі без каблука і мокасини, таке взуття хоч і не додасть вам зростання, але не дуже корисна для здоров'я, вона провокує проблеми з хребтом і виробляє плоскостопість. Носіть взуття на підборах три, п'ять сантиметрів, вона зручна у використанні і не на багато додасть вам зростання. Метод поділу, теж актуальне і у взутті, косі ремінці візуально зменшать довжину ніг, висока танкетка, різні кольори відміну взуття від брюк, і горизонтальні вставки, все це допоможе вам у боротьбі з довгим зростанням.

Новости