Дівчина-оперативник з Краматорська: "Ловити порушників просяться підлітки"

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

4 березня 2016, 8:05 Переглядів: 4 березня 2016, 8:05 Переглядів:   Катерина Шнейдер

Катерина Шнейдер. Фото: ГУ НП в Донецькій області.

Одна з небагатьох українських дівчат-оперативників (після початку реформ посаду оперативників була перейменована в інспектори), 32-річна співробітниця Краматорського відділення поліції Катерина Шнейдер розповіла "Сегодня", як поліції допомагають місцеві діти.

"У нас працює проект" Ліга майбутніх поліцейських ", тобто свого роду" гурток юного поліцейського ". Дуже багато дітей, які хочуть нам допомагати, адже їм цікаво як працює поліція. Так і кажуть, що, мовляв, можна, ми з Вами попрацюємо. Діти налаштовані патріотично. Зрозуміло, що на затримання ми нікого з них не візьмемо. Але недавно було, що разом ходили по магазинах і роздавали листівки, в яких розповідалося про заборону продавати алкоголь неповнолітнім ".

У донецькому управлінні Нацполіціі України нам уточнили, що їх співробітниця - одна з декількох жінок-оперативників, яка в недавньому минулому ловила грабіжників "на живця". Наприклад, зображала з себе заможну жінку, ходячи по місту. Метою було зловити грабіжника, який нападав на жінок. Після ряду таких "рейдів" нальотчик був спійманий.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Дівчина-оперативник з Краматорська:" Ловити порушників просяться підлітки "". інші Останні новини України дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Ігор Сєров

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости