Дівчинці, яку побила няня, стало гірше - мама

  1. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
  2. Орфографічна помилка в тексті:

22 березня 2018, 18:23 Переглядів: 22 березня 2018, 18:23 Переглядів:   Фото: NewsRoom

Фото: NewsRoom.

Стан здоров'я побитої дівчинки з ДЦП погіршився. Про це розповіла NewsRoom мама постраждалої дитини Лариса Сандево.

Нагадаємо, 15 березня в поліцію звернулася мешканка Павлова Поля. Харків'янка розповіла, що її 14-річну дочку Валерію побила няня. Жінка зняла дії доглядальниці на приховану відеокамеру. На записі видно, як харків'янка кілька разів б'є долонею дитини з обмеженими можливостями.

16 березня Лариса Сандево з дочкою Валерією в супроводі адвоката приїхали на Дмитрівську, 14/16, щоб зняти побої.

"Результати експертизи вже готові, але ми з ними не згодні. За висновком судмедексперта, у Лери легкі тілесні ушкодження. Прокурор має намір переглянути відео, і може бути, з'явиться ще одна стаття. Але для цього мій адвокат повинна принести результати дообстеження, які ми зробили в невідкладній ", - поділилася Сандево.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Також жінка додала, що її дочка обстежили хірург, нейрохірург і травматолог. Медики виявили у Валерії удари потиличної кістки і грудної клітини. Надалі дівчинка пройде електроенцефалограму, яка повинна показати, чому у неї не проходить набряк потилиці. За словами мами, її дитина вже не такий активний. Якщо раніше Лера була товариською, то зараз вона найчастіше спить.

"У дочки на вихідних сильно боліла голова, з'явилися синці під очима і посиніла носогубка. Якщо результати обстеження будуть погані, нам доведеться робити МРТ, а це небажано, так як у дочки скоро операція", - говорить Лариса.

Також жінка поділилася, що адвокат і прокурор не дозволили прочитати свідків няні, посилаючись на те, що Лариса ще не прийшла до тями. З слів юриста, доглядальниця розповіла слідчому про проблеми зі здоров'ям, а також про те, що Сандево не відпускала її на обстеження. До цього жінка перехворіла гайморитом, після якого у неї з'явилися ускладнення.

Раніше ми писали, що в Харкові няня жорстоко побила дитину з інвалідністю . Поведінка жінки зафіксувала камера відеоспостереження, встановлена ​​в квартирі.

Інформацію про те, що трапилося правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 125 ( "Умисне легке тілесне ушкодження") КК України

Нагадаємо раніше в Києві безвідповідальні батьки кинули з воіх малюків в зачиненій квартирі на дві доби .

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Здоров'я побитої нянею дівчинки в Харкові погіршився - мама". інші Новини Харкова дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости