Дівчинка-Единорожки: Бузова знову змінила імідж

Черговий знаменитістю, яка вирішила змінити свій імідж, стала Ольга Бузова. На новому знімку вона постала з новою зачіскою, а образ сама виконавиця назвала дівчинка-Единорожки.

На новому знімку вона постала з новою зачіскою, а образ сама виконавиця назвала дівчинка-Единорожки

На новому знімку Бузова з'явилася з приголомшливим макіяжем, проте найбільше користувачам сподобався колір губної помади. Також шанувальники оцінили нову зачіску - дві косички з використанням канікалонов. В довершення образу знаменитість вирішила надіти футболку зі своєї колекції, а у вуха вдела сережки-кільця. Сама Бузова відображена на тлі води, швидше за все, вона в ній стояла, коли робила фото. Знімок провідна підписала, що сьогодні вона в образі дівчинки-Единорожки.

Багато шанувальників почали питати у Бузової, який колір помади вона використовувала для макіяжу. Також захоплювалися красою і відзначили, що такий образ краще всіх підходить Ользі. Однак найпоширеніший коментар - це прохання користувачів, щоб Ольга на наступний рік поїхала від Росії на Євробачення, так як вважають, що ця сцена і глядачі їй підкоряться, і вона завоює перемогу.


Анна Котова

Новости