Дивитися український фільм Велика різниця онлайн в хорошій якості безкоштовно без реєстрації

Опублікований: близько 3 років тому • Переглядів: 2824

Іноді люди витрачають все своє життя, щоб побудувати кар'єру, домогтися від життя по максимуму, заробити капітал, або зайняти високопоставлену посаду, але вони навіть не помічають, як швидко змінюється час, і на щастя нічого не залишається Іноді люди витрачають все своє життя, щоб побудувати кар'єру, домогтися від життя по максимуму, заробити капітал, або зайняти високопоставлену посаду, але вони навіть не помічають, як швидко змінюється час, і на щастя нічого не залишається. Головна героїня представленого мелодраматичного художнього фільму вже зовсім немолода, жінці тридцять дев'ять років. За цей час вона стала успішною бізнесвумен, і має буквально все, про що може мріяти людина.

Робота просто стала її другою домівкою, зайнявши істотне становище в особистому житті, відтіснивши інші потреби на другий план. Ось тільки на зустрічі, побачення, любов, у неї ніколи не залишалося часу, тому вона до сих пір одна, і не має поруч людини, з яким можна скоротати самотній вечір. Олена розуміє, що ходити в нічні клуби, або танцювальні майданчики, щоб там шукати любов, їй вже пізно, а в колі, якому вона спілкується, немає відповідних кандидатур. Необхідно знайти вихід з ситуації, що склалася, адже якою б не була жінка ділової, а простого людського щастя з коханим поруч, ніхто не відміняв.

Головна героїня вирішується звернутися за допомогою в шлюбне агентство, де їй зможуть підібрати чоловіка по її смаку. Незабаром, Олені дійсно влаштували зустріч з симпатичним хлопцем. Він виявляється саме таким чоловіком, якого вона представляла в своїх мріях, стрункий, гарний, остаточно розумний. Є й маленьке але, претендент на серце головної героїні молодший за неї на цілих десять років. Ось тільки чи можна вважати цю дрібницю перепоною справжнім почуттям?

Дивитися український фільм Велика різниця онлайн безкоштовно в хорошій якості:


Ось тільки чи можна вважати цю дрібницю перепоною справжнім почуттям?

Новости