Дизайн квартири холостяка в стилі арт-деко

завдання

Розробити проектінтерьера квартири холостяка в стилі Арт-деко. Цей стиль характеризується тим, що функціональність, оригінальність меблів і обстановки в цілому не допускає вкраплення зайвих деталей. Все повинно було бути гармонійно, затишно і з шиком.

Головною умовою від замовника було використання великої кількості світла в дизайні квартири в стилі Арт-деко і зручність в його експлуатації. А так само створення єдиного простору передпокої , Вітальні і кухні, щоб денне світло проникав в усі куточки квартири холостяка, відбивався і примножувався в дзеркалах сотні разів. Це дозволить використовувати темні меблі без побоювань, що інтер'єр буде похмурим.

Рішення

Квартира холостяка по дизайну перевершила очікування клієнта. Спальня господаря - шикарна і сучасна, обволікає плавними вигинами стелі, іскриться світлодіодними кристалами «зоряного неба».
Стиль Арт-деко в інтер'єрі квартири на фото знайшов втілення в кожній продуманої деталі. Так, він відбивається в дверцятах шафи-купе Mr.Doors з срібними стеклами і перегукується з тканинними шпалерами в металевому блиску. Цілісність сприйняття інтер'єру забезпечують стелі, оформлені ліпниною і світильниками.

На кухні реалізовано виразне колірне рішення, куди увійшли: темна меблева композиція і обідній стіл зі стільцями, шпалери теплих жовтих відтінків і світлий диван. Оригінальні світильники на стелю наповнюють кімнату яскравим світлом у вечірній час.

Зона передпокої наповнена світлом, там так само дзеркала на розсувних дверях вбудованої шафи Mr.Doors , Але вже бронзового кольору.

Дзеркала розширюють простір, роблячи його більш легким і повітряним. Ми використовували їх саме з цією метою.

Інтер'єр квартири-студії Арт-деко і меблі на замовлення дозволяють замовнику отримати максимум комфорту при повному самовираженні. Ми досягли мети нашого проекту, позначеного на початку роботи.

Ми досягли мети нашого проекту, позначеного на початку роботи

Новости