Дизайн додатка «iMonitoring» розробила «Студія Артемія Лебедєва»

Дизайн нової версії аналітичного додатки «iMonitoring» був розроблений відомою дизайн-студією Артемія Лебедєва . Про завдання, що стояли перед дизайнерами, і етапах роботи над інтерфейсом програми детально розказано на сайті студії в розділі «Програми».

розказано

Спільна робота над дизайном мобільного додатка була розпочата НВО Кріста і «Студією Артемія Лебедєва» в 2011 році. На розробку концепції і основних елементів зовнішнього вигляду (шрифти, палітра, стилі оформлення діаграм і т.д.) фахівцям дизайн-студії знадобилося близько року. Ще два роки пішли на повну переробку архітектури додатку, адаптацію гайдлайни під стандарт «плоскою» iOS7 і опрацювання деталей оформлення. Кінцевим дизайном «iMonitoring» займалися вже власні фахівці НВО Кріста.

Кінцевим дизайном «iMonitoring» займалися вже власні фахівці НВО Кріста

Концепція нової версії додатка заснована на принципі послідовної деталізації даних. Інформація на головному екрані, структурована за темами або територіям, представлена ​​у вигляді стрічок віджетів. З кожного віджета виконується перехід на укрупнений звіт, де можна змінювати ті чи інші параметри, отримуючи детальні дані по цікавлять напрямками аналізу. Дизайн додатка виконаний в строгій і спокійній манері: чисті кольори, різка типографіка, «площину» іконок і піктограм помітно полегшують сприйняття інформації в аналітичних звітах.

Нова версія аналітичного додатки «iMonitoring» для планшетів доступна для безкоштовного скачування в AppStore і Google Play .

Новости