Дизайн нігтів гель-лаком «Котяче око» Vogue Nails

Всім привіт! Продовжую огляд гель-лаків торгової марки Vogue Nails і тут хочу познайомити вас з гель-лаком з колекції Котяче око, а також показати кілька варіантів дизайну нігтів з магнітними гель-лаками із серії Котяче око на прикладі Vogue Nails.

Vogue Nails має невелику колекцію гель-лаків Котяче око, але всі вони представляють собою дуже оригінальні колірні поєднання. Мій екземпляр - гель-лак з загадковою назвою Ящик Пандори . Його основа - насичений темно-фіолетовий колір, а відблиск котячого ока створюється з дрібних золотистих частинок. Гель-лак є трифазним і дуже щільним: створити рівномірне кольорове покриття можна навіть в один шар.


Оригінально гель-лак виглядає і під матовим топом. Таке покриття на кішечці виглядає оксамитовим і трохи приглушеним.


За базу і топа я використовувала оригінальну продукцію Vogue Nails. І база , і топ мають липкий шар, пензлик плоска і пряма, як у всіх кольорових гель-лаків, тому з розподілом матеріалу по поверхні нігтя не виникає ніяких проблем. Фінішний гель-лак Vogue Nails досить густий і тягучий, тому його можна використовувати для створення об'ємних дизайнів.

Крім різноманітних варіантів відблиску на гель-лаку Котяче око (класичного вертикального, що розсіює і збирає, похилого, зміщеного до краю нігтя і т.п.), з котиками можна робити дуже цікаві дизайни.

1. Перше - це дизайн глянцевим топом по матовому гель-лаку Котяче око. Візерунки тут зазвичай робляться не найскладніші: це може бути та ж зміїна шкіра, як у моєму прикладі, інші варіанти принта тварин, крапельки, стьобаний дизайн, геометричні візерунки і вензелі. Будь-який варіант буде виглядати об'ємно і ефектно, при цьому не сильно помітно.


2. Друге - це новинка 2016 року - дизайн на гель-лаку Котяче око за допомогою магнітної ручки . Такі ручки мають стрижень з магнітним наконечником, що дозволяє створювати цілі візерунки з магнітних частинок гель-лаку. На прикладі дизайну нижче я представила кілька варіантів таких візерунків:


Як правило, такі візерунки являють собою найпростіші геометричні фігури: спіралі, точки, завитки, ромбики, тваринний принт, смужки, хвилі, а також великі вензелі.

Таку магнітну ручку вже можна знайти в продажу у багатьох магазинів, але можна пошукати і у себе вдома: якщо у вас або вашої дитини в дитинстві була магнітна дошка, то ручка від неї цілком може підійти для використання в дизайні!

Таку магнітну ручку вже можна знайти в продажу у багатьох магазинів, але можна пошукати і у себе вдома: якщо у вас або вашої дитини в дитинстві була магнітна дошка, то ручка від неї цілком може підійти для використання в дизайні

Користуватися магнітної ручкою дуже просто:

  • визначитеся з візерунком,
  • нанесіть гель-лак Котяче око на підготовлені і покриті базою нігті,
  • максимально близько до його поверхні проведіть ручкою фігуру в повітрі відповідно до задуманих візерунком, намагаючись тримати її перпендикулярно поверхні нігтя. Якщо щось спотворилося, то все легко можна виправити тієї ж ручкою.
  • висушіть гель-лак Котяче око в лампі і покрийте топом.

3. Третя ідея дизайну нігтів на гель-лаку Котяче око передбачає використання підкладки чорного кольору.


Взагалі нанесення чорної або білої підкладки під гель-лак Котяче око часто практикується для того, щоб посилити контрастність ефекту гель-лаку і тим самим заощадити витрата Котяче око.


Для створення такого дизайну:

  • На базу по всій поверхні нігтя наноситься спочатку чорний гель-лак, але не полімеризується.
  • За мокрої чорної підкладці розставляються в хаотичному порядку краплі різного розміру гель-лаком Котяче око.
  • Після цього підносимо магніт і створюємо відблиск кішечки на краплях, відправляємо полимеризоваться в лампу.
  • На завершення дизайн покривається фінішним топом і сушиться в лампі.

Важливим нюансом такого дизайну є сполучуваність гель-лаків по консистенції, щоб крапельки Котяче око могли трохи розповзтися по чорній підкладці, але не терпли на кутикулу: тобто і той, і інший гель-лаки повинні бути і не сильно густими, і не дуже рідкими .

Ось скільки всього різного і цікавого можна зробити одним кольором гель-лаку Котяче око! Це були дуже прості варіанти дизайну. Звичайно, по ньому можна виконувати і художній розпис і робити ще багато всього цікавого - на все ваша фантазія! Дякую за увагу, ваша Танюша!

Інтернет-магазин КрасоткаПро дякує за відгук і фотографії блогера Тетяну Самаль (Корреспондент: Точка зору Tanya Samal ).

Новости