DJI Phantom 5: дата виходу і нові подробиці

  1. Ймовірна дата виходу DJI Phantom 5
  2. Свіжі деталі від розробників
  3. Упор на штучний інтелект

Минуло зовсім небагато часу з моменту презентації четвертого покоління квадрокоптера DJI, а зацікавлені і враження новими можливостями пристроїв любителі радіокерованої техніки чекають вже DJI Phantom 5, дата виходу якого поки не розголошується. Тому варто розібратися, що в доступному для огляду майбутньому зможе запропонувати компанія DJI Innovations.

Судячи з останніх новин, що поширився в зарубіжних ЗМІ, презентація нового квадрокоптера від DJI для мас-медіа відбудеться 27 вересня 2016 года! Але це поки не довгоочікуване нове покоління фантомів, а швидше за все - складаний чудо-коптер Mavic. Докладний огляд нового Mavic Pro - вже на нашому сайті! Нова серія від DJI - це чудово, але що ж ми все-таки знаємо саме про Phantom 5?
Судячи з останніх новин, що поширився в зарубіжних ЗМІ, презентація нового квадрокоптера від DJI для мас-медіа відбудеться 27 вересня 2016 года DJI Phantom 5 - яким він буде?

Ймовірна дата виходу DJI Phantom 5

Остаточно ще не вирішено коли буде презентовано знаходиться на стадії розробки DJI Phantom 5. Дата виходу пристрою планується на 2017 рік, але деталей того як скоро він з'явиться на прилавках в торгових мережах і в інтернет-магазинах поки немає. Можливо, що компанія DJI Innovations перенесе дату релізу на більш пізній термін, щоб надати користувачам повністю перероблений варіант Фантома. Проте, від представників компанії вже отримані перші деталі того, як буде виглядати пристрій і яким функціоналом воно буде володіти.

Купити квадрокоптера DJI ви можете в нашому магазині - безкоштовна доставка по Росії і СНД, хороші ціни!

Свіжі деталі від розробників

Останні новини, отримані від DJI, свідчать про те, що новий пристрій буде революційно новим. Від новинки слід очікувати тривалість польоту, яка складе не менше півгодини. Так, остання на даний момент версія пристрою має польотний час в 25 хвилин. Новий фантом буде літати за різними підрахунками на 10-15 хвилин більше попередника. І це лише попередні дані. Що стосується якості відеозйомки, то вона не тільки буде мати такий же високий рівень, але і вдосконалюється.

У порівнянні з попередником камера, встановлена ​​на Phantom 5, буде знімати не тільки уповільнені відео типу таймлапс, але і прискорені. Так, частота кадрів буде варіюватися від 30 до 240 кадрів в сек. При цьому дозвіл в 4K і 1080p буде збережено. Попередній Фантом показав відмінні швидкісні характеристики, і його послідовник буде також розвиватися в цьому напрямку. Зокрема, для посилення опору зустрічному вітрі буде вдосконалена конструкція підвісу камери. Гранична швидкість пристрою за попередніми даними складе 90 км / год.

Упор на штучний інтелект

Основним напрямком, над яким працюють в даний момент інженери - це управління за допомогою штучного інтелекту. Новинка зможе самостійно прораховувати маршрут з ще більшою точністю, і при цьому в ній буде задіяно ще більше датчиків, ніж в DJI Phantom 4. Серед інновацій, які будуть впроваджуватися в програмну оболонку квадрокоптера, числиться множинний режим управління.

Він допоможе з легкістю перемикатися з одного режиму в інший для забезпечення не тільки якісної зйомки, але і збереження пристрою в цілості. При цьому всі популярні режими, в тому числі і спортивний, будуть як і раніше доступні користувачам. Чи будуть актуальними на момент випуску всі заявлені характеристики, покаже час, але на даний момент найочікуванішою буде збільшення дальності польоту до 7,5 км.

Нова серія від DJI - це чудово, але що ж ми все-таки знаємо саме про Phantom 5?
DJI Phantom 5 - яким він буде?

Новости