DJI Phantom 5: можливі характеристики і дата виходу

  1. батарея
  2. Камера і підвіс
  3. Час польоту
  4. трансмітер
  5. Зовнішній вигляд
  6. Розміри
  7. режими польоту
  8. Штучний інтелект
  9. Софт
  10. Ціна

На даний момент, одним з кращих рішень в сфері БПЛА для відеозйомки є всім відомий Phantom 4, однак у компанії DJI innovations з цим вже не згодні. До релізу готується новий дрон компанії.

Давайте розглянемо те, що вже стало відомо про DJI Phantom 5 після анонса. Дата виходу поки не відома, але передбачається кінець грудня 2018.

батарея

Про неї поки інформації немає, крім факту, що він літає відразу з двома батареями (як в нових фантомах Інспайр).

Також відомо, що вони будуть мати систему підігріву, яка має використовуватися, коли дрону стане занадто холодно. Це вирішить проблему польотів в холодному кліматі і на великій висоті.

Камера і підвіс

Камера обзаведеться розширеними можливостями зйомки. Вона зможе видавати чітку картинку навіть при швидкості 90 км / год, а так же знімати на частоті до 240 кадрів в секунду. Однак найцікавіше відбудеться з підвісом, огляд DJI Phantom 5 стане 360 °, однак, поки незрозуміло як вони вирішать проблему попадання ніг коптера в кадр. Мабуть для цього доведеться запускати фантом без ніжок.

Час польоту

Час польоту

Складе приблизно 30 хвилин на одному заряді, при змішаному режимі пілотування. Відповідно, в разі парних акумуляторів, може наблизиться до першої години.

трансмітер

Отримає FHD-відеолінк, з мінімальною затримкою до 8 км. Однак, я сподіваюся, що це далеко не все.

Зовнішній вигляд

Зовні коптер Phantom 5 сильно нагадує попередні моделі лінійки. Найбільше він схожий на DJI Phantom 3, через свою дутої форми.

Розміри

40.6 х 20.3 х 30.5 см.

режими польоту

режими польоту

  • Режим позиціонування, який зможе фіксувати всі функції і налаштування, дозволяючи розвивати до 35 км / год
  • Спорт mode дозволить видавати велику швидкість польоту при малій витраті АКБ
  • Поліпшення точності просторового положення, за рахунок дубльованих систем
  • Множинний режим управління дозволить швидко перемикатися між режимами. Це може стати в нагоді як для поліпшення якості зйомок, так і в тих ситуаціях, коли потрібно терміново рятувати дрон

Штучний інтелект

Компанія анонсує, що робить упор на ІІ дрона. Він буде більш активно допомагати в управлінні, і в цілому обзаведеться більшою самостійністю. З'явиться більше датчиків. Деякі, такі як компас, навіть будуть продубльовані, для збільшення точності.

Також підвищиться виживаність, за рахунок більш інтелектуального планування траєкторії польоту. Наприклад той же Мавік вже справляється з цим на ура, створюючи собі віртуальні стіни в небезпечних місцях.

Софт

Софт

Відомо, що компанія збирається впровадити в фантом функції і додаток як у mavic pro. Такі утиліти дозволять задіяти весь інтелектуальний потенціал дрона, і додасть купу можливостей для швидких польотів, яким може стати і новинка компанії.

Ціна

Варто так само сказати про ціну фантома. За попередніми даними вона складе 2200 $.

це відчутно менше ніж у Інспайр , Однак, якщо вірити тому, що говорить про новий Дронь компанія DJI, то фантом буде не сильно поступатися йому по функціоналу. Якщо ви зібралися купувати професійний дрон, то раджу почекати релізу, і порівняти. Може заощадите 1000 $.

Підписуйтесь на оновлення та діліться в соціальних мережах, щоб ми могли частіше радувати вас актуальною і цікавою інформацією. До швидкого, пілоти!

Новости