Для яких образів підходять багаторядні намиста з перлів

27.01.2017

Перлинні нитки в кілька ярусів можна назвати одним з найдавніших дизайнерських рішень. Такі прикраси носили знатні римлянки і гречанки ще до нової ери, не залишали без уваги російські імператриці і європейські королеви. Але перш багаторядні намиста з перлів були аксесуарами до парадним туалетів, зараз же вони вписуються в різні за характером і призначенням образи.

Діловий стиль костюма підтримає прикраса в 2-3 нитки, коротке, вільно лягає в вузький або неглибокий виріз одягу. Колір перлів може бути будь-яким (підбирається до костюму), універсальний варіант - білі перли. Таке ж намисто, але з перевитими нитками або зібране з намистин барокових форм, буде виглядати більш неформально, додасть образу легкість і деяку грайливість.

Детальніше   Детальніше   Детальніше Детальніше Детальніше Детальніше

Дивно, але будь-яка з цих моделей, що підтримують діловий стиль, стане ідеальною прикрасою з перлів для нареченої. Коротке намисто якнайкраще поєднується з весільним платтям, надаючи образу дівчини витонченість і скромність рівно в тій мірі, що відповідає одночасно традиціям і сучасній моді.

Для святкових глибоко декольтованих суконь або нарядів з глухим коміром підходять довгі намиста в 3-5 ярусів. Складні намиста з більшої кількості ниток різної довжини можуть не тільки ефектно прикрити декольте, але і зіграти роль стильного коміра (отложного або стійки).

Детальніше   Детальніше   Детальніше Детальніше Детальніше Детальніше

Перлове намисто і намиста гарні для експериментів в стилях бохо, гранж, романтика, етно, еклектика. Наприклад, дуже цікавий ефект вийде, якщо надіти кілька однотипних прикрас з різнобарвного перлів з шовковим топом, довгою легкої спідницею і укороченою шкіряною курткою. Гра перламутру зробить акцент на намисті, суперечливий ансамбль стане більш гармонійним, яскравим, неповторним.

Детальніше   Детальніше Детальніше Детальніше

Радісне враження від літнього сарафана з флористичним принтом прекрасно доповнить намисто з маси мініатюрних ніжно-рожевих перлин в формі рису. Стильним компаньйоном для коктейльної сукні буде прикраса з перламутровою декоративної пряжкою. Оригінальність звичайному комплекту з джинсів і легкої маєчки додасть кольє з бісеру і шматочків перламутру.

Детальніше   Детальніше   Детальніше Детальніше Детальніше Детальніше

Це лише кілька прикладів, практично кожне перлове намисто можна гармонійно вписати в десятки образів різних стилів. Спробуйте!

Повернутися до списку новин

Новости