ДНС - ціни на актуальні смартфони в магазині - порівняння цін з інтернет-магазинами, де вигідніше купувати - Stevsky.ru - огляди смартфонів, ігри на андроїд і на ПК

  1. ДНС - ціни на актуальні смартфони в магазині - порівняння цін з інтернет-магазинами, де дешевше купувати
  2. Магазин ДНС - короткий огляд самого сайту, каталог товарів
  3. ДНС - ціни на телефони компанії Samsung
  4. ДНС - ціни на смартфони компанії Apple
  5. ДНС - ціни на телефони LG
  6. ДНС - ціни на смартфони Xiaomi
  7. ДНС - ціни на телефони компанії Meizu
  8. ДНС - ціни на супербюджетнікі
  9. Магазин DNS - висновки по магазину
  10. ДНС відео

ДНС - ціни на актуальні смартфони в магазині - порівняння цін з інтернет-магазинами, де дешевше купувати

DNS (Digital Network System, перекладається як Система цифрових мереж) - це компанія, яка виникла в Російській Федерації ще в 1998 році, займається продажем різної комп'ютерної, побутової, цифрової і мобільної техніки. Крім цього, вона сама виробляє комп'ютери, телефони, планшети, ноутбуки. На сьогоднішній день кількість магазинів перевалило за 1200, а точна кількість невідома, оскільки лавки можуть відкриватися як гриби після дощу. У цій статті ми розглянемо ціни в магазині ДНС, а також розповімо вам про те, чому не варто боятися замовляти з онлайн-магазинів. Також, ви можете поглянути на порівняння цін в магазинах Техносила, Ельдорадо і Зв'язковий, посилання вказані нижче.

Ціни на смартфони в Техносиле | Ціни на смартфоні в Ельдорадо | Ціни на смартфоні в Зв'язковий

Магазин ДНС - короткий огляд самого сайту, каталог товарів

Для початку трохи розповімо про сам сайт магазину ДНС. Даний сайт привітний, зустрічає користувача знижками і новинками, виконаний в приємному оранжево-білому кольорі. Абсолютно на всі товари є бонуси, які залежать від ціни пристрою, який, власне, ви хочете придбати. Сайт під час наших відвідин був цілком собі юзер-френдлі, тому для ознайомлення зайти на нього можна.

Також, ми заздалегідь повідомляємо про те, що всі ціни вказані за мінімальну версію смартфонів. Та й ціни можуть змінюватися з дня на день, але після прочитання статті ви в будь-якому випадку зрозумієте логіку компанії.

ДНС - ціни на телефони компанії Samsung

Смартфонів від фірми Самсунг в ДНС представлено чимало. Найцікавіше те, що кожен колір телефону є окремим товаром. Тобто один телефон може бути представлений близько 5 разів. Теж важливою деталлю слід вважати актуальність моделей. Ви не побачите тут застарілих Galaxy S6, лінійок А і J 2015 року, а модельний ряд Note взагалі відсутня. Для покупців моделей Галаксі А5 (2016) або С8 і С8 Плюс надані безвідсоткові кредити. Ось тільки цінник завищений. На Galaxy S7 встановили прайс майже 40 тисяч рублів за молодшу і майже 50 за старшу версії. Але в онлайн-магазинах ці телефони можна знайти всього за 30 тисяч рублів! На інших смартфонах різниця не так сильно, але теж відчувається.

ДНС - ціни на смартфони компанії Apple

На черзі у нас Apple зі своїми айфона. Мабуть, покупці ці телефони беруть, і беруть часто, оскільки ціни абсолютно на всі моделі завищені. На деякі телефони націнка становить 26%! Саме до ДНС у нас пред'яв немає - кожен викручується як може, але ось покупці яблучної продукції в DNS у нас викликають сумніви: в магазині медом намазано чи в лікарні в день покупки був вихідний? Якщо ж трохи відійти від жартів, то можна побачити ще одну кумедну річ. У мережі магазинів не гребують навіть продавати відновлені телефони всього на пару тисяч дешевше нових телефонів. На жаль чи на щастя, це прокатує тільки з технікою купертіновцев. Це досить-таки неправильно, адже навіть в китайських шаражках продають відновлені айфони в кілька разів дешевше, ніж коштують смартфони в ДНС. Маркетологи DNS навіть назву красиве їм придумали - "як нові".

ДНС - ціни на телефони LG

Смартфони LG практично не викликають розчулення у приходять в магазини ДНС. Як же іще пояснити непопулярність цих телефонів, коли при покупці телефонів цієї моделі дають в подарунок від 500 до 5000 рублів? Та ще й якісь швидко згоряють бонуси на додачу, якими скористатися, швидше за все не дадуть: або у вас карта не та, або бонуси в іншому магазині, або ще що. Мабуть тому ціна сильно завищена тільки на флагманську модель - LG G6, а на деякі телефони цінник навіть нижче офлайна.

ДНС - ціни на смартфони Xiaomi

Корпорація Xiaomi, що робить відмінні бюджетники, в ДНС теж представлена. Тільки бюджетників ви там не знайдете - абсолютно всі телефони коштують дорожче 10 тисяч рублів. Та й до того ж немає нових надходжень: ні Mi6, ні навіть Redmi 4x.

ДНС - ціни на телефони компанії Meizu

Слідом за Сяомей йде Мейзі. Телефони цієї марки теж непогані, теж є бюджетні варіанти, і теж в ДНС-е вони, чомусь, перетворюються з бюджетних в телефони з ціною вище 10 тисяч рублів. Дуже шкода, що в ДНС упор на придатні телефони не ставлять.

ДНС - ціни на супербюджетнікі

Власне розраховують маркетологи магазину на найдешевші пристрої. Тут їх хоч греблю гати: і Highscreen, і Dexp, і Micromax ... Колись давно навіть продавали власні пристрої під найменуванням "DNS", але потім перейменували всі телефони в Дексп. Зрозуміло, що абсолютно всі смартфони цих фірм - цілковитий шлак. Чому? Та все просто - компанії Хайскрін, Дексп, Мікромакс і подібні до них бесфабрічние, собівартість якщо буде дорівнювати одному євро, то вже добре. А в ДНС ж вартість цих телефонів практично дорівнює цінами в онлайні.

Магазин DNS - висновки по магазину

Напевно, багато хто зайшли на цю статтю тому, що хочуть купити собі який-небудь гаджет і в роздумах: зайти в ДНС або не виходячи з дому замовити телефон в інтернеті. Ми ж розглянули невелику частину асортименту смартфонів, представлених в магазині DNS, і вирішили написати пару пропозицій в якості висновку про те, чи варто взагалі купувати телефони в офлайн-магазинах. Плюсами покупки девайсів в офлайні можна виділити розгляд самих гаджетів. Тому заради цього можна встати зі свого теплого містечка, сходити в який-небудь магазин, помацати сподобалися вам телефони, а далі замовити телефон в інтернеті. Наступний плюс - вибешіваніе або непоганий розмову з продавцями-консультантами. Якщо трохи поспілкуватися з ними, то можна зрозуміти, що вони досить приємні молоді люди. Адже всі ми люди, а консультанти і так почали отримувати набагато менше через популярність онлайн-майданчиків.

Що ж взагалі можна сказати про магазин ДНС? ДНС, на наш погляд, звичайний оффлайн-магазин із завищеними цінами і не кращим сервісом. Якщо щодо першого все очевидно, то про другий слід написати докладніше. Як ми вже написали вище, останнім часом не все, але більшість консультантів стали отримувати заробітну плату менше, ніж була років 5 або 10 назад. Ще криза, не найкраща політична обстановка. Загалом, хто хоче бути усміхненим весь день розуміючи, що отримають вони за цей день трохи?

Тепер настав час нашого особистого ради. По-перше, необхідно точно визначитися з бюджетом для покупки телефону. Далі вам варто визначити завдання, з якими повинен справлятися гаджет. Тепер варто розглянути смартфони до поставленої вами вартості, зайти в який-небудь оффлайн-маркет типу ДНС, ну і далі замовити девайс в будь-якому вподобаному вам онлайн-магазині.

ДНС відео


Нові матеріали з цієї тематики:

Старі матеріали з цієї тематики:

Саме до ДНС у нас пред'яв немає - кожен викручується як може, але ось покупці яблучної продукції в DNS у нас викликають сумніви: в магазині медом намазано чи в лікарні в день покупки був вихідний?
Як же іще пояснити непопулярність цих телефонів, коли при покупці телефонів цієї моделі дають в подарунок від 500 до 5000 рублів?
Чому?
Що ж взагалі можна сказати про магазин ДНС?
Загалом, хто хоче бути усміхненим весь день розуміючи, що отримають вони за цей день трохи?

Новости