Додаток ICQ доступний користувачам BlackBerry в мережі МТС

Дата публікації: 22 листопада 2011

Дата публікації:

Mail.Ru Group (LSE: MAIL), найбільша інтернет-компанія в російськомовному сегменті мережі і ВАТ «Мобільні ТелеСистеми» (NYSE: MBT), провідний телекомунікаційний оператор в Росії і країнах СНД оголошують про ексклюзивне запуску мобільного додатка ICQ для користувачів смартфонів BlackBerry ® в мережі МТС.

Ексклюзивне право МТС на поширення мобільного додатка ICQ для BlackBerry® в Росії діє до кінця 2011 року. Цей месенджер забезпечує інтерактивний обмін повідомленнями і на відміну від версій ICQ для інших мобільних платформ голосового зв'язку, фотографії та інші файли.

«Здорово, що до просування першої версії ICQ для BlackBerry ® підключився провідний стільниковий оператор Росії і СНД - на мій погляд, це говорить про відмінні перспективи продукту і потенційно великий його аудиторії. ICQ для BlackBerry ® - далеко не остання в ряду версій додатка для мобільних платформ, які ми збираємося запустити в найближчому майбутньому. Зокрема, мова йде про Windows Phone 7 і Bada », - сказав Олександр Гірський, керівник проекту ICQ в Mail. Ru Group.

«Смартфони BlackBerry традиційно користуються попитом серед корпоративних клієнтів МТС, однак ексклюзивні розширені можливості, в тому числі, доступ в інтернет за допомогою WiFi, ICQ, які ми пропонуємо абонентам МТС поряд з традиційними сервісами BlackBerry, роблять ці гаджети цікавими і для приватних клієнтів, - зазначив віце-президент Групи МТС з маркетингу Василь Лацанич. - Вигідні тарифи на мобільний інтернет в Росії і за кордоном і широка зона покриття 3G МТС дозволять нашим користувачам оцінити всі переваги миттєвого обміну інформацією через ICQ, і використовувати додаток і як засіб спілкування з друзями, і як ефективний спосіб підтримки ділових зв'язків в мережі ».

У магазинах роздрібної мережі МТС на сьогодні представлені сім моделей смартфонів BlackBerry® вартістю від 6 200 рублів. Популярність апаратів канадської компанії RIM обумовлена ​​великими мультимедійними можливостями смартфонів і підтримкою безпечної і миттєвої синхронізації поштового трафіку при використанні захищеного каналу передачі даних.

Як користуватися додатком
Для завантаження програми ICQ необхідно з пристрою BlackBerry зайти на мобільну версію сайту МТС www.pda.mts.ru в розділ «Розваги і інформація», далі перейти до підрозділу «Все для телефону» і завантажити інсталяційний файл. Установка відбудеться автоматично. Скористатися додатком можуть власники всіх моделей лінійки смартфонів BlackBerry®, представлених у роздрібній мережі МТС.
Додаток працює при наявності доступу в Інтернет через сервіс BlackBerry®, мобільного інтернату МТС або Wi-Fi. Для абонентів послуги «BlackBerry® Internet Service» від МТС і «BlackBerry® від МТС» трафік, що витрачаються ICQ, вже включений в щомісячну плату. Решта користувачів оплачують трафік згідно свого тарифного плану.

Детальніше про ICQ
ICQ - всесвітньо відомий месенджер, який увійшов до складу Mail.Ru Group в липні 2010 року і тісно інтегрований з іншими проектами групи. Загальна щомісячна аудиторія сервісу в Росії становить 15,6 мільйона чоловік (в світі - 30,8 мільйона). Мессенджер включає в себе весь спектр можливостей, які можуть знадобитися користувачам - текстове, голосове і відео-спілкування, конференції, обмін файлами, безкоштовні SMS, онлайн-ігри, повідомлення про нові листи і багато-багато іншого. Версії ICQ існують для всіх популярних платформ - Windows, Mac, Linux, BlackBerry, iPhone, Android, Symbian, Java, Windows Mobile і Web-ICQ для використання через звичайний браузер.

додаткова інформація
Більш детальна інформація про сервіси BlackBerry® від МТС доступна за адресою www.mts.ru або при зверненні в контактний центр МТС за номером 8 800 333 0890.
Розширену інформацію про продукт ICQ можна знайти на www.icq.com .

За додатковою інформацією звертайтеся:

Прес-служба ВАТ «МТС»
Валерія Кузьменко
Тел .: (495) 912-32-20
e-mail: [email protected]

Прес-служба Mail.Ru Group
Валерія Коміссарова
Тел .: (495) 725-63-577
e-mail: [email protected]

Новости