Догляд за дітьми від року: підгузники-трусики для активних малюків

  1. Що краще звичайні підгузники або трусиками?
  2. Підгузки або трусики?
  3. У скільки місяців краще переходити на підгузники-трусики?
  4. Як везли памперси в літаку?
  5. знову про памперси-трусики для купання
  6. про море і купання.
  7. Трусики для отучения від памперсів
  8. Питання про дитячі трусики
  9. Дитина з енурезом
  10. трусики для купання
  11. трусики для плавання
  12. Підліток і тісна білизна
  13. дурне питання - трусики або підгузники?
  14. Трусики для марлевих підгузників.
  15. Хто користується непромокальними трусиками ...
  16. Трусики і багаторазові підгузки
  17. марлеві підгузники
  18. Про басейн і памперс
  19. Про разові трусики в р / д
  20. Труси для грудничка

Одна з головних турбот сучасної мами - фізичний розвиток малюка. Пройшли ті часи, коли майже весь свій перший рік дитина проводив в ліжечку або колясці. Сьогодні мами знають: чим впевненіше їх дитина освоює головні рухові навички - вчиться тримати голову, перевертатися, повзати, сідати, вставати на ніжки і ходити, - тим краще розвивається його мозок, а в ньому - центри мови. Дитина, якого не утрудняють в рухах, зростає активним і допитливим.

Дитина, якого не утрудняють в рухах, зростає активним і допитливим

Молода мама теж не хоче замикатися в чотирьох стінах. З сучасними засобами догляду за дитиною і різноманітними засобами пересування виходи "у світ" з малюком перестали обмежуватися лише необхідними поліклінікою і магазином. Мами беруть малюків з собою на зустрічі з друзями і виставки, займаються з ними дитячої йогою і плаванням, ходять разом в групи і відправляються в подорожі.

Однак догляд за непосидою як і раніше лежить на мамі. Саме вона відповідає за безпеку, чистоту і комфорт свого малюка. Нелегко надіти одноразовий підгузник на малюка, який, навчившись перевертатися, готовий ось-ось покотитись від тебе! А дитина постарше так і норовить поповзти ... Що й казати про дітей 2 і 3 роки життя, які не тільки освоїли безліч складних рухів, але і готові при кожній слушній нагоді настояти на своєму.

Для того щоб зміна підгузника у підростаючого малюка була зручніше, фахівці Pampers розробили трусики-підгузники Pampers Active Pants . Завдяки еластичним вставкам з боків вони розтягуються з усіх боків і надягають як звичайні трусики, а щоб поміняти підгузник, треба просто розірвати трусики з боків. Тягнеться поясок забезпечує надійне прилягання трусиків навіть під час рухливих ігор, а ще ці трусики дуже привабливі - дизайн розроблений окремо для дівчаток і хлопчиків різного віку.

Пристрій трусиків для дітей різної статі теж трохи відрізняється. Для того щоб Pampers Active Pants краще працювали, коли малюк робить різноманітні рухи, грає сидячи або стоячи, в Pampers Active Girl подвійний всмоктуючий шар розташований посередині, що враховує анатомію дівчаток, а в Pampers Active Boy - спереду. А ось матеріал зовнішнього шару трусиків однаковий - дуже м'який і повітропроникний.

Отже, підгузники-трусики Pampers Active Pants - незамінна річ для малюка, початківця повзати і ходити, і, звичайно, для більш старших дітей, які завдяки новим трусиків можуть тренувати навички одягання. Але чи годяться вони для нічного сну? Адже на рухомого малюка, вже вміє вимогливо висловлювати свої бажання і звик до зручних трусиків, не так-то легко надіти звичайний підгузник.

Виявляється, в Pampers подумали і про це. Pampers Active Pants - самі сухі трусики-підгузники: вночі вони працюють так само добре, як і днем, і шкіра малюка залишиться сухою до 12 годин. Справа в тому, що трусики Pampers Active Pants забезпечені особливою системою "Захист дитячих снів", яка захищає шкіру протягом всього нічного сну дитини. Це важливо, адже активним днем ​​може бути тільки малюк, який добре виспався вночі.

Почавши з підгузників-трусиків для дітей старше року, сьогодні Pampers пропонує Active Pants і самого маленького, третього розміру - для малюків вагою 6-11 кг. У них малюк, який досяг 4-5 місяців, буде відточувати навички перевертання, а ближче до напівроку - спробує повзти. Оскільки ритм сечовипускань в цьому віці ще досить частий, трусики цього розміру мають спереду спеціальний індикатор вологи, який змінює колір з жовтого на синій, "підказуючи" мамі, коли пора змінити підгузник.

За даними дослідження Pampers, понад 90% мам відчувають труднощі при зміні, коли їх підросли малюки стають більш рухливими. Більшість опитаних хотіли б перейти від звичайних підгузників на трусики, які зручніше міняти. Тепер для цього є всі можливості! Pampers Active Boy і Pampers Active Girl легко надягають і знімаються і зберігають шкіру сухою вночі так само добре, як і днем. Коли малюк почне повзати і ходити, його захистять Pampers Active Pants!

Коли малюк почне повзати і ходити, його захистять Pampers Active Pants

Автор

Олександра Федорова

На правах реклами

x

Вам сподобалася стаття?

Оцініть статтю

Обговорення

[-]

30.12.2013 12:29:22, Elenka1

.

Коментувати можут "Догляд за дітьми від року: підгузники-трусики для активних малюків"

Що краще звичайні підгузники або трусиками?

Дитина від народження до року. Догляд та виховання дитини до року: харчування, хвороби Розділ: Догляд за дитиною (діти рекломіруют трусики). Що краще звичайні підгузники або Як перевертатися почала активно, так на трусики і перейшли Звичайний памперс просто не ...

Підгузки або трусики?

Підгузки або трусики?. Догляд за дитиною. Дитина від народження до року. Догляд та виховання дитини до року: харчування, хвороби, розвиток. Дівчат, а з чим пов'язаний перехід з підгузників на трусики, тільки з приучением до горщика?

У скільки місяців краще переходити на підгузники-трусики?

Багато хто використовує трусики для вертких малюків, на яких неможливо нормально Розділ: Догляд за дитиною (у скільки місяців можна одягати дитині памперс трусики ...

Як везли памперси в літаку?

Догляд за дітьми від року: підгузники - трусики для активних малюків. Мами беруть малюків з собою на зустрічі з друзями і виставки, займаються з ними дитячої йогою і плаванням, ходять разом в групи і відправляються в подорожі. Як вибрати підгузники для старших дітей ...

знову про памперси-трусики для купання

Відпочинок з дітьми. Дитина від 1 до 3. Виховання дитини від року до трьох років: загартовування і розвиток Хто використовував памперси- трусики для купання: скільки в день їх використовується ...

про море і купання.

Без трусиків? Бачила непромокальні трусики для дітей-це що за штука? ... Підкреслюю, що це не Речі до народження малюка. Непромокальні штанці для цих підгузників (2шт.).

Трусики для отучения від памперсів

Дитина від 1 до 3. Виховання дитини від року до трьох років: загартовування і розвиток, харчування і хвороби От уже ніколи не думала що це називається трусики для привчання до горщика.

Питання про дитячі трусики

Питання про дитячі трусики. Навички гігієни. Дитина від 1 до 3. Виховання дитини від року Питання про дитячі трусики. Дитину стала сама проситися на горщик, хочу спробувати без ...

Дитина з енурезом

Догляд за дітьми від року: підгузники - трусики для активних малюків. Як вибрати підгузники для старших дітей: розвиток дитини. з рождени в памперсах для купання - вони щільніше прилягають до ніжок і какашки в басейн не пропускають. так би мовити...

трусики для купання

трусики для купання. Подорожі з дітьми. Дитина від народження до року. трусики для купання. Власне питання-хто-небудь купував, брали з собою на відпочинок? або нормально ...

трусики для плавання

трусики для плавання. Плавання, купання. Дитина від народження до року. Догляд та виховання дитини до року: харчування, хвороби, розвиток.

Підліток і тісна білизна

Синові 14 років. Він останнім часом став носити тільки щільні трусики. Чула, що це начебто не дуже корисно для хлопчиків. Підгузки для дорослих Тена та Seni Розміри 1,2, 3, 4. 30шт.в упаковці. Догляд за дітьми від року: підгузники - трусики для активних ...

дурне питання - трусики або підгузники?

Догляд за дитиною. Дитина від народження до року. Догляд та виховання дитини до року: харчування, хвороби, розвиток. ось стою перед вибором що замовити? просто підгузники або пора на трусики переходити? у чому основна різниця?

Трусики для марлевих підгузників.

Трусики для марлевих підгузників .. Догляд за дитиною. Трусики для марлевих підгузників. Вітання всім. У мене назріло питаннячко: чи є такі спеціальні трусики, щоб в них ...

Хто користується непромокальними трусиками ...

Хто користується непромокальними трусиками .... Догляд за дитиною. Дитина від народження до року. Догляд та виховання дитини до року: харчування, хвороби, розвиток.

Трусики і багаторазові підгузки

Трусики і багаторазові підгузки. Догляд за дитиною. Дитина від народження до року. Догляд та виховання дитини до року: харчування, хвороби, розвиток.

марлеві підгузники

марлеві підгузники. Догляд за дитиною. Дитина від народження до року. Догляд та виховання дитини до року: харчування, хвороби, розвиток. Купила недавно. Так чекала їх, думала взагалі не випустять)). Догляд за дітьми від року: підгузники - трусики для активних малюків.

Про басейн і памперс

Дитина від 1 до 3. Виховання дитини від року до трьох років: загартовування і розвиток, харчування і хвороби, режим дня і розвиток побутових Догляд за дітьми від року: підгузники - трусики для активних малюків. з рождени в памперсах для купання - вони щільніше прилягають до ніжок і ...

Про разові трусики в р / д

Догляд за дітьми від року: підгузники - трусики для активних малюків. Питання про дитячі трусики. Навички гігієни. Дитина від 1 до 3 Як мій досвід показує що якщо надіті всякі спецпріспособи нібито непромокальні трусів то діти проситися не буде.

Труси для грудничка

Дитина від народження до року. Догляд та виховання дитини до року: харчування, хвороби, розвиток. Догляд за дітьми від року: підгузники - трусики для активних малюків. Що вибрати малюкам для басейну трусики [посилання-1] Тільки не зрозумію, їх на пемепрси одягати ...

Що краще звичайні підгузники або трусиками?
Підгузки або трусики?
У скільки місяців краще переходити на підгузники-трусики?
Як везли памперси в літаку?
Але чи годяться вони для нічного сну?
Підгузки або трусики?
Підгузки або трусики?
Дівчат, а з чим пов'язаний перехід з підгузників на трусики, тільки з приучением до горщика?
У скільки місяців краще переходити на підгузники-трусики?
Як везли памперси в літаку?

Новости