Допомога адвоката при позбавленні прав в Москві

Тільки за перші три місяці 2015 року в Росії відбулося 33825 ДТП, в яких загинуло понад 4 тисячі людей. В одній тільки Москві позбулися життя 130 осіб, а постраждали більше двох з половиною тисяч.
Статистика Санкт-Петербурга не набагато краще. Практично кожен день гинуть люди - і найчастіше через найсерйозніших порушень правил дорожнього руху - перевищення допустимої швидкості, виїзду на зустрічну смугу, пияцтва за кермом.

Зрозуміло, що законодавство в цих умовах посилює покарання за ці та подібні небезпечні порушення, і висуває все більш серйозні вимоги до водіїв Зрозуміло, що законодавство в цих умовах посилює покарання за ці та подібні небезпечні порушення, і висуває все більш серйозні вимоги до водіїв.
За деякі адміністративні провини ще рік-два тому цілком можна було звільнитися невеликим штрафом.

Сьогодні, якщо ви порушили правила дорожнього руху, позбавлення прав може послідувати за найбільш невинною - на ваш погляд - ситуацією.
Звичайно, є водії злочинно недбале, які і за кермо якось не сідають без пляшки пива - і піддають своє життя і, що головне, життя оточуючих, серйозної небезпеки. Навряд чи хтось стане сперечатися з тим, що таких треба беззастережно позбавляти права керування транспортними засобами.

Допомога при позбавленні прав

Але як бути, якщо ви, цілком тверезий і адекватний, йдучи від лобового зіткнення перетнули суцільну лінію розмітки?
Так, правила наказували лише знизити швидкість аж до повної зупинки.
Але чи багато хто зможуть холоднокровно дивитися, як на них мчить багатотонна махина, і чекати смерті? Своїм маневром ви врятували мінімум два життя.
Тим часом, ваше порушення «тягне» саме на позбавлення.

Або ви з сусіднім по потоку автомобілем ледь стикнулися крилами, але у другого водія стався серцевий напад. Дорога кожна секунда, лікарня - за рогом, швидку будете чекати хвилин 15. Ви з кращих спонукань в три хвилини приносите хворого, можливо, рятуючи його. А вас позбавляють прав за залишення місця ДТП.

Якщо з вами сталося щось подібне - не потрібно панікувати. Навіть якщо вам загрожуватиме позбавлення водійських прав, юрист з нашої компанії зробить все, щоб цього не сталося. Досить тільки набрати наш телефонний номер.

Чим може допомогти Автоюрист?

Наші адвокати мають солідний досвід ведення «лішенческіх» справ. Цілком можливо, що справа зведеться лише до візиту в ГИБДД, і до суду не дійде. У разі судового розгляду ми готові представляти ваші інтереси під час слухання справи і домогтися винесення рішення на вашу користь.
Більш того, якщо ви звернулися до нас лише після того, як в суді відбулося позбавлення водійських прав , Адвокат в перші десять днів з моменту вручення вам відповідної постанови, допоможе скласти вам заяву про оскарження і направити його до вищих інстанцій.

Складніше буде врятувати права, якщо терміни оскарження минули.
Але і в цьому випадку ситуація не є безнадійною. Єдине, що вам слід пам'ятати: чим раніше ви звернетеся за кваліфікованою юридичною допомогою - тим більше шансів на відновлення вас в правах.
Ніхто не обіцяє вам неможливого. Для початку Автоюрист детально проаналізує ваш конкретний випадок на основі всіх наявних документів і надасть вам чесний прогноз на можливий результат справи.
Самим вам оцінити це, швидше за все, буде не під силу, навіть якщо ви «підковані» в юриспруденції: тут мало одного знання законів, потрібно добре розуміти всі їх тонкощі і мати судову практику.
Якщо шанс виграти справу є - ми до переможного кінця боротимемося за ваші права. Нам просто нема чого вас обманювати - адже в кожному подібному справі ми боремося і за власну репутацію професіоналів.

Кожне виграну справу - наша спільна перемога. І хороший стимул рухатися далі.

Але чи багато хто зможуть холоднокровно дивитися, як на них мчить багатотонна махина, і чекати смерті?
Чим може допомогти Автоюрист?

Новости