Досить платити посередникам, клієнтів можна знайти безпосередньо!

У 2013 році успішно стартував перший в Росії безкоштовний портал пошуку вантажовласників і вантажоперевізників   www У 2013 році успішно стартував перший в Росії безкоштовний портал пошуку вантажовласників і вантажоперевізників www.ingruz.ru . Компаніям і приватним особам більше не потрібно платити посередницьким фірмам комісійні в розмірі 10-15%, так як пошук партнерів і співробітництво здійснюються без «третіх зайвих».

Вантажоперевізник (приватна особа або представник логістичної фірми) реєструється на сайті і розміщує заявку про доставку вантажу, вказуючи необхідні дані - марку автомобіля, конфігурацію і обсяг кузова, маршрут прямування, терміни відправлення і прибуття. На оголошення відгукуються потенційні клієнти, і власнику транспорту залишається вибрати найбільш оптимальне і вигідну пропозицію для стандартного або збірного вантажу.

Власник вантажу (представник магазину або компанії, приватна особа) реєструється на сайті, оголошує міні-тендер на доставку вантажу з максимально докладною інформацією про вагу, обсязі, характері багажу і вказує бажані способи транспортування. Вантажоперевізник, який зробив найбільш привабливу пропозицію, виграє тендер і забирає замовлення.

Замовнику не потрібно шукати виконавця, телефонуючи транспортні компанії міста, а виконавцю не потрібно розміщувати оголошення та сидіти в очікуванні дзвінка. Унікальна інтернет-майданчик, де вантажоперевізники і вантажовласники знаходять один одного без допомоги сторонніх осіб, працює цілодобово. Продумана до дрібниць система пошуку дозволяє знайти транспорт або вантаж по заданих параметрах, а онлайн-калькулятор розрахунку відстаней дає можливість прокласти оптимальний маршрут по дорогах РФ та інших країн, а також дізнатися точний кілометраж, час у дорозі і витрата палива, щоб розрахувати вартість поїздки.

Володимир class = "_"> Петайкін, генеральний директор компанії Інгруз: class = "_">
- Ми раді, що вдалося створити ресурс, що дозволяє оперативно знаходити вантаж і транспорт без грошових витрат. Близько 4 тисяч компаній і приватних осіб вже оцінили нашу ідею, скориставшись послугами майданчика. Успіх сучасного бізнесу багато в чому залежить від мобільності і вміння швидко вирішувати будь-які завдання, тому якісна і своєчасна доставка вантажу дуже актуальна. Ми постійно вдосконалюємо функціонал сайту, розробляємо нові інструменти для ефективної роботи і намагаємося, щоб відвідувачі залишилися задоволені. Сподіваюся, нам це вдалося!

сайт www.ingruz.ru - безкоштовна система з пошуку вантажів і транспорту по всій Росії, створений в Єкатеринбурзі в 2013 році. Головна перевага порталу - це можливість без грошових витрат знайти вантаж для перевезення або вантажний транспорт безпосередньо без посередників.


Новости