Доставка вантажів в Мінськ

  1. Міжнародна поставка товарів в Мінську з країн Азії, Європи і СНД Логістична компанія Ace Logistics...
  2. Географія транспортувань
  3. Види транспорту
  4. способи доставки

Міжнародна поставка товарів в Мінську з країн Азії, Європи і СНД

Логістична компанія Ace Logistics Bel повністю організує поставку товарів і сировини від зарубіжних партнерів. Наші співробітники оформлять його за всіма вимогами міжнародного законодавства і застрахують від можливих ризиків.

Чому ми?

Транспортно-експедиторська компанія аце Логистикс успішно надає логістичні послуги більше 25 років. За цей час ми змогли налагодити співпрацю з надійними перевізниками по всьому світу.

Співпрацювати з нами легко і просто. Все тому що у нас:

  • справедливі ціни на послуги;
  • знання юридичних тонкощів захід товаром кордонів інших держав;
  • оформлення всіх документів;
  • налагоджена система проходження митного кордону;
  • робота з різними типами вантажів, виконання товаропоставок будь-якої складності;
  • прогресивна система трекінгу, яка дозволить вам контролювати вантаж в дорозі.

Ми беремося пропонуємо повний комплекс логістичних послуг. Він включає вибір транспортного засобу, маршрутизацію, очистку товарів від імпорту / експорту, а також оформлення всіх необхідних транспортних документів. Довіряючи міжнародне перевезення нам, ви отримуєте повну гарантію доставки вантажу в цілісності й схоронності, а головне, вчасно.

Географія транспортувань

Ми доставляємо вантажі в усіх напрямках. В основному компанія ACE Logisitcs спеціалізується на постачанні товарів з СНД, Китаю, Литви та інших країн Європи. Наприклад, доставка з Китаю в Мінську здійснюється водним та повітряним видом транспорту. В аеропорту або морському порту він забирається вантажними автомобілями нашої компанії і поставляється до дверей підприємства або офісу. Це означає, що комплексна міжнародна постачання позбавить вас від питань, пов'язані з переміщенням об'єкта. Єдине, що вам залишається, - це чекати, при чому не дуже довго!

А ось маршрут доставки вантажів Мінськ-Вільнюс проводиться виключно автомобілями. Для експрес-доставки можна замовити авіадоставку. Але це буде коштувати помітно дорожче, ніж будь-який інший вид транспорту.

Перед підписанням договору на надання транспортно-експедиторських послуг наші фахівці зроблять прорахунок вартості доставки.

Види транспорту

Залежно від характеристик об'єкта поставки наші компетентні логісти підберуть для вас оптимальний вид і тип транспортного засобу. Крім того, вам запропонують найраціональніший маршрут руху товару, що дозволить знизити витрати на транспортування вантажу.

Ми задіємо наступні види транспорту:

Доставка збірних вантажів Мінськ може бути мультимодальной. В цьому випадку в перевезенні беруть участь кілька видів транспорту і перевізників. Для мінімізації витрат на навантаження-вивантаження при інтермодальних перевезеннях краще підключати контейнера.

Ми пропонуємо різні варіанти типу кузова авто (з тентовим покриттям, рефрижератори, автовози), типи контейнерів (стандартні і спеціальні), а також типи ж / д вагонів (ізотермічні, хопери, криті, напіввагони і вагони-платформи для доставки контейнерів і великотоннажних вантажів ). За рахунок різних видів транспортних засобів стала можлива доставка крупногабарітов до Мінська, транспортування дрібних товарів, переміщення небезпечних, тендітних і специфічних типів продукції.

способи доставки

Ми працюємо з наступними способами транспортування:

  1. Збірні перевезення , Які передбачають об'єднання дрібних партій декількох відправників. На консолідованих складах невеликі партії товарів чекають своєї години. Через деякий час контейнер заповнюється, і товар слід в пункт призначення. Збірні перевезення здійснюються нашою компанією найчастіше (особливо з Китаю в столицю Білорусі). Доставка дрібногабаритного вантажу таким способом дозволяє знизити витрати на транспортування (до 30-40%).
  2. Міжнародні.
  3. Мультимодальні. У процесі транспортування задіють кілька видів транспорту.
  4. контейнерні відправки , Коли оператор транспортної компанії наймає в оренду потрібний контейнер.

Ми допоможемо доставити будь-який тип вантажу, будь він довгомірним, важким, дрібним або швидко псуються. Разом з аце Логистикс Бел, ви істотно економите бюджет і отримуєте гарантії швидкого та якісного транспортування.

Чому ми?

Новости