Доставка вантажів в Новокузнецьк, доставка Москва Новокузнецьк за низькими тарифами.

  1. Тарифи на авіадоставку вантажів з Москви в Новокузнецьк
  2. Термінова доставка вантажів в Новокузнецьк

Доставка Москва Новокузнецьк компанією «Транс Експрес Карго» є гарантією їхньої цілісності протягом усього шляху прямування

Доставка Москва Новокузнецьк компанією «Транс Експрес Карго» є гарантією їхньої цілісності протягом усього шляху прямування. Відстань від міста до столиці становить 3563 кілометра. Але, незважаючи на віддаленість, фахівці нашої фірми забезпечать оперативну доставку вантажу згідно з обумовленими термінами найбільш зручним і вигідним для клієнта видом транспорту. За багато років своєї діяльності компанія налагодила оптимальні маршрути транспортування по всій території Російської Федерації.

Тарифи на авіадоставку вантажів з Москви в Новокузнецьк

Місто Тарифи (руб. / Кг.) Розрахункового ваги Мінімальна вартість (грн.) До 100 кг. від 101 до 500кг. понад 500кг. Новокузнецьк 3 910,00р. 107,00р. 105,00р. 103,00р.

* При перевезенні легкого вантажу (об'ємна вага більше фактичного), плата стягується з об'ємного ваги, який розраховується за формулою: (довжина (м) * висота (м) * ширина (м)) / 0,006. Округлення платного ваги, проводитися до цілого кілограма, згідно математичним правилам округлення в більшу сторону.

** При авіаперевезення легкого вантажу використовується "Об'ємний коефіцієнт" = 167 кг. в 1 м3.

Ми забезпечуємо нашим клієнтам автомобільні, залізничні та повітряні перевезення в залежності від їх вимог. Фірма надає якісні послуги протягом багатьох років, добре знайома з потребами замовників і завжди пропонує їм найбільш раціональні варіанти доставки вантажу. Завдяки чіткій і злагодженій роботі колективу нашої компанії Ви отримаєте відмінне обслуговування і можете абсолютно не турбуватися про збереження та оперативності доставки відправляється продукції.

Термінова доставка вантажів в Новокузнецьк

Здійснюючи транспортування повітряним транспортом, Ви отримаєте вантаж в найкоротші терміни. Такий метод є менш економічним у порівнянні з іншими, але якщо Вам необхідно доставити дуже цінні і швидкопсувні товари, він виправдає свою вартість.

З аеропорту Новокузнецьк - Спіченково щодня виконуються рейси в Москву, а влітку також в такі міста країни, як Анапа, Краснодар, Сочі, Хабаровськ.

Залізничні перевезення дозволяють транспортувати велику кількість вантажів, гарантуючи їх цілісність і безпеку. При такому способі доставки потрібно більше часу, але його вартість нижча, ніж при авіаперевезеннях.

У Новокузнецьку працює Західно-Сибірська залізниця, по якій виконуються рейки в Москву, Санкт-Петербург та інші міста Росії.

Перевезення автомобільним транспортом завжди актуальні, так як дозволяють відслідковувати весь процес переміщення вантажу. Вони дозволяють здійснювати доставку сипучих, небезпечних, а також вантажів невеликих габаритів безпосередньо до дверей адресата.

Компанія «Транс Експрес Карго» гарантує своїм клієнтам безпеку доставки, збереження і цілісність вантажу, а також відстежує його переміщення до пункту призначення. Якщо у Вас виникла необхідність в доставці вантажів в Новокузнецьк, або будь-якої іншої місто країни, звертайтеся до нас. Професіонали фірми допоможуть Вам визначитися з вибором оптимального способу транспортування вантажу, прорахують вартість доставки і дадуть відповідь на всі запитання.

Для отримання докладної інформації про вартість і терміни доставки вантажів до Новосибірська , Звертайтеся до наших співробітників за наступними телефонами: +7 (495) 585-37-08, +7 (925) 585-37-08, +7 (499) 502-60-99, +7 (926) 335-15 -25 або напишіть лист - запит на електронну пошту: [email protected]

Новости