Доставка вантажів з Китаю в Росію - УТТ

  1. Перевезення збірних вантажів з Китаю
  2. Терміни доставки вантажу з Китаю
  3. Вартість вантажоперевезення з Китаю

Доставка вантажів з Китаю в Росію - один з головних напрямків нашої діяльності. Ми привеземо будь-який товар в повній цілості, використовуючи недорогу для вас схему вантажоперевезення. Не залежно від того, який транспорт задіяний: морський, авіаційний, автомобільний або залізничний, вантаж завжди доставляється вчасно. Доставка товарів з Китаю, включаючи збірні вантажі здійснюється в контейнерах від 20 і 45 футів.

Найбільші логістичні центри Китаю: Шанхай, Гуанчжоу, Пекін, Ханчжоу. Через порти цих міст проходить основний вантажообіг КНР.

Перевезення збірних вантажів з Китаю

Практика показує, що морський транспорт - найекономічніший спосіб доставки збірних вантажів з Китаю. Прямі домовленості з найбільшими фідерними лініями, які є в наявності консолідаційні склади площею понад 130000 кв. метрів, дозволяють нам обробляти партії будь-яких обсягів.

Спочатку товар сортується на одному з китайських складів у Пекіні, Шанхаї або Іву і завантажується в контейнери. Перевезення вантажу з Китаю відбувається морськими шляхами до Владивостока, С-Петербурга або ввозиться через порти Прибалтики, а потім транспортується по ж / д або автотранспортом до Москви та інших міст Росії.

Звичайно, морські контейнерні перевезення з Китаю займають тривалий час 45-5 днів, але дуже економічні і безпечні. Сучасні контейнери в максимальному ступені зберігають поміщені в нього товари від деформації і агресивних впливів зовнішнього середовища.

Ми понад 15 років організуємо контейнерні перевезення з Китаю, при необхідності беручи на себе страхування, консолідацію та проходження вантажів через усі межі. Довіривши вантаж нам, ви гарантовано отримаєте його в потрібному місці і в потрібний час, не переплативши за його транспортування.

Терміни доставки вантажу з Китаю

Види перевезеньМаршрутТермін доставки

ВАНТАЖОПЕРЕВЕЗЕННЯ

Тяньцзінь / Циндао → Маньчжурія → Забайкальск → Москва 15 - 20 днів Шанхай → Маньчжурія → Забайкальск → Москва 16 - 21 день Шеньжень → Маньчжурія → Забайкальск → Москва 18 - 25 днів Тяньцзінь / Циндао → Маньчжурія → Забайкальск → Санкт-Петрербург 17 - 22 днів Шанхай → Маньчжурія → Забайкальск → Санкт-Петрербург 18 - 24 днів Шеньжень → Маньчжурія → Забайкальск → Санкт-Петрербург 20 - 27 днів Тяньцзінь / Циндао → Маньчжурія → Забайкальск → Москва 15 - 20 днів Шанхай → Маньчжурія → Забайкальск → Москва 16 - 21 день Шеньжень → Маньчжурія → Забайкальск → Москва 18 - 25 днів Тяньцзінь / Циндао → Маньчжурія → Забайкальск → Санкт-Петрербург 17 - 22 днів Шанхай → Маньчжурія → Забайкальск → Санкт-Петрербург 18 - 24 днів Шеньжень → Маньчжурія → Забайкальск → Санкт-Петрербург 20 - 27 днів

АВІАПЕРЕВЕЗЕННЯ

Пекін / Шанхай → Москва 2 - 3 дні Гуанчжоу → Москва 3 - 4 дні Китай → Санкт-Петербург 2 - 4 дня з Китаю в інші міста Росії за запитом Пекін / Шанхай → Москва 2 - 3 дні Гуанчжоу → Москва 3 - 4 дні Китай → Санкт-Петербург 2 - 4 дня з Китаю в інші міста Росії за запитом

МОРСЬКІ ПЕРЕВЕЗЕННЯ

Порти Китаю → порти Балтики / СПб від 30 днів Порти Китаю → Новоросійськ / Ростов-на-Дону від 35 днів Порти Китаю → Знахідка / Владивосток від 5 днів Порти Китаю → порти Балтики / СПб від 30 днів Порти Китаю → Новоросійськ / Ростов-на-Дону від 35 днів Порти Китаю → Знахідка / Владивосток від 5 днів

ЖД ПЕРЕВЕЗЕННЯ

Китай → міста Східного Сибіру від 10 днів Китай → міста Центральної, Західна Сибіру і Уралу від 14 днів Китай → міста Поволжя і Центральної Росія від 17 днів Китай → міста Східного Сибіру від 10 днів Китай → міста Центральної, Західна Сибіру і Уралу від 14 днів Китай → міста Поволжя і Центральної Росія від 17 днів

мультимодальні перевезення

Китай → Владивосток → будь-яке місто Росії від 14 днів

Вартість вантажоперевезення з Китаю

Наші фахівці завжди прагнуть підібрати найдешевший спосіб доставки вантажу з Китаю в Росію. Підсумкова вартість залежить від безлічі факторів, що включають:

  • навантаження і розвантаження;
  • декларування товару;
  • розмитнення вантажу на кордоні;
  • доставку товару по території Китаю до кордону з Росією;
  • перевезення товару на консолідаційний склад;
  • тимчасове зберігання вантажу;
  • транспортування вантажу по Росії.

Зателефонуйте нам по телефону, якщо Вам потрібна авіа, морська або жд перевезення з Китаю. Наші логісти організують доставку в стислі терміни, швидко і ефективно вирішивши виниклі проблеми.

Новости