Доставка вантажів з Росії до Німеччини, перевезення вантажів з Росії до Німеччини

Багатопрофільна транспортно-логістична компанія «мейнстрім Лоджистікс» надає комплексну послугу з доставки до Німеччини з Росії широкого асортименту товарів Багатопрофільна транспортно-логістична компанія «мейнстрім Лоджистікс» надає комплексну послугу з доставки до Німеччини з Росії широкого асортименту товарів. Наші фахівці пропонують найбільш вигідні з точки зору вартості і строків маршрути доставки вантажів в Німеччину.

Компанія допоможе доставити в Німеччину вантаж будь-якої категорії - контейнерний, збірний, генеральний, негабаритний, небезпечний, рефрижераторний та ін. Зобов'язуємось доставити вантаж з Росії в Німеччину з коректно оформленими документами, митним оформленням, в обумовлені в контракті терміни. Залежно від виду перевезення транзитний час доставки до Німеччини становить 3 - 7 днів.

Для перевезення в Німеччину компанією застосовується автомобільний, залізничний і морський види транспорту, розробляються мультимодальні маршрути доставки з поєднанням переваг декількох видів транспорту. Фахівці ТОВ «мейнстрім Лоджистікс» займаються підбором і подачею рухомого складу для перевезення вантажів в Німеччину, організацією вантажно-розвантажувальних робіт, складуванням, консолідацією, страхуванням та іншими логістичними операціями.

Компанія пропонує відправити вантаж в Німеччину в режимі експрес доставки повітряним транспортом. Займаємося відправками в Німеччину вантажів, як великими партіями, так і дрібними партіями в складі збірних вантажів. Організовуємо консолідацію збірних партій на території РФ, надаємо послуги по маркуванню, перетарке, перепакування тощо

Компанією відпрацьовані схеми міжнародних перевезень вантажів в Німеччину з Москви, Санкт-Петербурга, Саратова, Волгограда, Єкатеринбурга, Новосибірська, Тюмені та інших російських міст. Виконуємо вантажні перевезення в Німеччину до вантажоодержувачів в Берліні, Дюссельдорфі, Гамбурзі, Мюнхені, Лейпцігу, Кельні, Франкфурті, Дрездені, Нюрнберзі та інших німецьких великих і невеликих населених пунктів.

Доставка морем здійснюється з портів СПб в порти Гамбург, Бремен, Бремерхафен, Кіль судами регулярних морських, поромних і фідерних ліній. Для контейнерної доставки надаємо універсальні і спеціалізовані 20, 40, 45-футові контейнери. «Мейнстрім Лоджистікс» постійно відправляє на експорт до Німеччини наступні види товарів:

  • обладнання, верстати, машини;
  • ліс, деревину, пиломатеріали;
  • металопродукцію, скло;
  • продукцію хімічної та нафтової промисловості;
  • паперову продукцію;
  • товари народного споживання та інше.

Новости