Доставка «від дверей до дверей»

  1. умови
  2. Види транспорту
  3. переваги

ТОВ «Глобал Контейнер Лоджистікс» здійснює міжнародні контейнерні перевезення вантажів. Для всіх видів транспортування ми пропонуємо послугу доставки «від дверей до дверей». ТОВ «Глобал Контейнер Лоджистікс» здійснює міжнародні контейнерні перевезення вантажів

При системі доставки «від дверей до дверей» вантаж перевозиться зі складу відправника до кінцевого пункту (складу одержувача) силами однієї логістичної компанії. Таким чином, з моменту отримання вантажу від відправника і до моменту його передачі одержувачу, включаючи вантажно-розвантажувальні роботи, відповідальність за процес доставки і збереження вантажу повністю лежить на одному експедитора.

умови

  • Обсяг. Мінімальна партія при доставці по системі «від дверей до дверей» становить 1 контейнер. Не приймаються до доставки вантажі в складі збірних.
  • Вид вантажу. До перевезення не допускаються швидкопсувні товари, а також вантажі з високим ступенем небезпеки (в тому числі легкозаймисті та вибухонебезпечні).
  • Відстань. Доставка «від дверей до дверей» здійснюється на будь-які відстані без обмежень.

послуги

У систему доставки «від дверей до дверей» входить наступний набір послуг:

  • підготовка товарно-транспортних накладних та дорожніх листів;
  • складання логістичного маршруту;
  • вантажно-розвантажувальні роботи на ЖД станціях і терміналах;
  • паркан вантажу на складі вантажовідправника і завезення на склад вантажоодержувача;
  • надання клієнту інформації про стан вантажу на шляху прямування;
  • послуги зі зберігання і консолідації вантажу ;
  • митне оформлення (за потреби).

Види транспорту

Вибір виду транспорту, який використовується в процесі перевезення, залежить від виду, габаритів і маси вантажу, бажаних термінів доставки, транспортної доступності, а також від суми, яку готовий витратити замовник. Для реалізації складних маршрутів використовуються мультимодальні контейнерні перевезення . В цьому випадку транспортування вантажів здійснюється за допомогою декількох видів транспорту: залізничного, автомобільного, морського і авіаційного.

переваги

При застосуванні системи «від дверей до дверей» для транспортування самому клієнту немає необхідності шукати додаткових підрядників для мультимодальних перевезень. Для реалізації цієї системи експедитором розробляється оптимальна логістична схема, яка дозволяє скоротити час доставки. Даний вид вантажоперевезень звільняє замовника від обов'язку самостійно оформляти документацію для мультимодальной перевезення специфічних вантажів. Експедитор сам домовляється про доставку і отримує всі необхідні дозволи (в тому числі дозволи на перевезення великогабаритного та великовагового вантажу). На кожному етапі транспортування вантаж супроводжує представник компанії, який несе за нього відповідальність на всьому шляху прямування, що дозволяє мінімізувати можливість втрати чи псування майна, що перевозиться.

Для отримання додаткової інформації про транспортування вантажів по системі «від дверей до дверей» звертайтеся до наших менеджерів по телефону (495) 913-89-09.

Новости