ДОСТАВКА З КИТАЮ В ЄВРОПУ

ДОСТАВКА ЗБІРНИХ І ГЕНЕРАЛЬНИХ ВАНТАЖІВ З КИТАЮ В ЄВРОПУ

Доставка генеральних і збірних вантажів з Китаю до Європи - досить новий, але вже затребуваний сегмент світового ринку ефективних транспортно-логістичних послуг. Вантажі з Китаю сьогодні є великий асортимент товарів:

● обладнання, запасні частини;
● товари підвищеного попиту (одяг, посуд, косметика, предмети особистої гігієни, побутова електроніка і багато іншого);
● меблі і предмети інтер'єру;
● продукти харчування;
● будівельні матеріали.

Однак, як показує практика, дві третини вантажів, які йдуть зараз зі Сходу на Захід, це замовлення для оформлення інтер'єру. Постійними клієнтами міжнародного логістичного оператора «RK Group» стали європейські дизайнери і власники апартаментів. Росіяни, обставляючи свої будинки в Європі, часто вибирають меблі провідних китайських виробників, антикваріат з Піднебесної, а так само освітлення та інтер'єрні тканини. Але нерезиденти Європейського союзу зазнають труднощів при митному оформленні та транспортуванні замовлень по території Європи.


Наші переваги
Наші клієнти оцінили переваги міжнародного логістичного оператора «RK Group».

Філія в Китаї, 5 власних складів в Європі (Німеччина, Іспанія, Італія, Росія, Литва). Таке географічне перевагу дозволяє нам перевозити вантажі на більшу відстань у стислі терміни (у порівнянні з послугами інших транспортних компаній). «RK Group» доставляє вантаж «від дверей до дверей», від складу будь-якої фабрики Китаю, до покупця в будь-яку точку Європи.

Ексклюзивні прямі контракти з авіа, морськими, і залізничними компаніями. Партнерство з такими найбільшими світовими перевізниками як: транспортна група FESCO, MAJOR LOGISTIC COMPANY, DHL, MAERSK, CHINA SOUTHERN AIRLINES максимально скорочує терміни.

Оптимізація витрат. Персональний менеджер розробляє індивідуальну схему для кожного клієнта, враховуючи його вимоги щодо термінів, ризиків і вартості. Професійний досвід наших консультантів допомагає вирішити навіть саму нестандартну логістичну задачу. Менеджер підбере найбільш вигідні тарифи, в тому числі і для збірних вантажів, які консолідують на власному складі філії «RK Group» в Китаї.

Повний супровід угоди. Наші співробітники можуть взяти на себе ведення переговорів з китайськими постачальниками, контроль юридичної чистоти угоди, збір всіх необхідних документів (інвойс, пакувальні, накладні, сертифікати) та митне оформлення.

Наші співробітники можуть взяти на себе ведення переговорів з китайськими постачальниками, контроль юридичної чистоти угоди, збір всіх необхідних документів (інвойс, пакувальні, накладні, сертифікати) та митне оформлення

Оберігаючи свою репутацію надійного логістичного партнера «RK Group» робить ставку на професіоналізм менеджерів, якісний сервіс і повний комплекс послуг, що пропонуються.

Наші консультанти готові безкоштовно зробити розрахунок вартості доставки вантажу з Китаю в Європу, досить заповнити форму заявки . Детальний комерційну пропозицію Ви отримаєте протягом 24-х годин.

Новости