Доставка збірних вантажів з США в Білорусь

  1. Особливості доставки вантажу з США
  2. Способи доставки комерційних вантажів з США в Білорусь і Росію
  3. Вартість доставки вантажу з США в Білорусь
  4. Як відправити багаж в США
  5. Крок 1 - Вибрати спосіб доставки
  6. Крок 2 - Зібрати документи для митниці в США і РБ
  7. Крок 3 - Запакувати речі

Отримавши ваш запит, ми зв'язуємося з агентами морських і авіаліній і дізнаємося поточні ставки фрахту на доставку з США в Білорусь (Росію), а вже потім вважаємо вартість доставки конкретно під ваш вантаж - на це йде до двох днів. На вартість доставки впливають характер вантажу , розміри, спосіб доставки (Море або авіа) і інші фактори.

Ціна може змінитися в більшу або меншу сторону навіть в залежності від дати завантаження на борт. Поточну вартість доставки контейнера з США, що в неї включено, а що ні, дивіться нижче.

  1. Особливості доставки вантажу з США (Транспорт, митниця)
  2. Способи доставки комерційних вантажів з США в Білорусь і Росію
  3. Вартість доставки вантажу з США в Білорусь
  4. Як відправити багаж в США (Порядок дій, зразки документів)

Особливості доставки вантажу з США

Категорія вантажуОсобливості доставки вантажу з США Особисті речі

Про перевезення особистого багажу з США в РБ см. тут . З РБ в США - тут .

Автозапчастини

Доставка автозапчастин з США можлива тільки морем, якщо це акумулятори, неелектричні двигуни, амортизатори, подушки безпеки.

Для доставки комерційної партії автозапчастин потрібно мати дозвільні документи від правовласника (список охоронюваних брендів наведено в реєстрі ).

Дитячі товари та іграшки До авіаперевезення не приймаються іграшки з акумуляторами, доставити такі іграшки з США можна тільки морем. Інвалідні крісла Електричні інвалідні крісла приймаються до перевезення літаком з роз'єднаними штекерами харчування і знятими приводами. Косметика та побутова хімія Аерозолі, парфум і інші спиртовмісні рідини (небезпечні вантажі) приймаються до авіадоставка з США не всіма операторами і тільки при дотриманні вимог до упаковки і вазі вантажу (не більше 150 кг). Машини, верстати, пром. обладнання та запчастини Особливості доставки залежать від коду УКТЗЕД. Меблі і предмети інтер'єру

Доставка меблів з США морем пов'язана з негативним впливом солоного морського повітря, а герметизація контейнера не завжди можлива і чревата утворенням конденсату, тому не варто нехтувати спеціальною упаковкою меблів.

Для авіадоставки великих вантажів з США існують особливості в залежності від габаритів. Так, вантажі заввишки більше 160 см доставляються тільки Фрейтер (в Білорусь - Turkish Airlines, в Росію - Turkish Airlines і Lufthansa; або з перевантаженням у Франкфурті або Амстердамі, що збільшує термін доставки).

Одяг, взуття та аксесуари Для перевезення з США комерційної партії брендової одягу необхідно мати дозвільні документи від правовласника (список охоронюваних брендів наведено в реєстрі ). Оптичні прилади, приціли мисливські та ін. Оптичні прилади відносяться до товарів подвійного призначення і вимагають отримання державної ліцензії для експорту з США в РБ і РФ (і ін. Країни, що не входять в НАТО). Зброя спортивна, мисливська та складові частини до нього (крім антикварного)

Для ввезення комерційної партії спортивного або мисливської зброї потрібно копія сертифіката відповідності, дозвіл МВС країни призначення, ліцензія на реалізацію.

Зброя для сертифікації ввозиться партією не більше 5 одиниць (і 400 шт. Набоїв).

Зброя з дуловою енергією до 3 Дж не вимагає дозволу МВС, але його технічні характеристики мають бути підтверджені документально (наприклад, паспортом виробу).

Електротехнічне обладнання та компоненти Для перевезення крихкого електротехнічного обладнання, мікроплат і т. П. Потрібні спеціальні контейнери; для навантаження-розвантаження великогабаритних вантажів знадобляться вантажні ліфти, маніпулятори - все це додає до вартості перевезення. Експонати для виставок, в т. Ч. Копії та репліки культурних цінностей Щоб уникнути тяганини і надання фінансових гарантій на митниці призначення, на експонати з США оформляється АТА-карнет (вартість карнета розраховується на основі оціночної вартості і кількості експонатів, а також кількості країн транзиту і призначення).

Замовити доставку з США

Способи доставки комерційних вантажів з США в Білорусь і Росію

Доставити вантаж з США в Білорусь можна контейнером по морю або вантажним літаком (Фрейтер). Термін доставки морем - від 40 днів, авіа - до 14 днів.

Доступні способи доставки зі США залежать від характеру вантажу (див. таблицю ) І статусу відправника (фізособа, юрособа, Known Shipper). Статус Known Shipper присвоюється Агентством транспортної безпеки США (TSA) юридичним особам, які мають історію регулярних відправлень вантажів.

Відправникам зі статусом Known Shipper дозволено відправляти комерційні вантажі (безпечні і малогабаритного) не тільки вантажними, а й пасажирськими літаками. Пасажирські літаки літають частіше, а вартість перевезення у вантажному відділенні пасажирського літака нижче, ніж у Фрейтер (але вище, ніж по морю).

Якщо у вас немає строгих обмежень по вартості перевезення, вибрати спосіб доставки вантажу з США допоможе схема:

Якщо у вас немає строгих обмежень по вартості перевезення, вибрати спосіб доставки вантажу з США допоможе схема:

Вартість доставки вантажу з США в Білорусь

Скільки коштує доставка вантажу з США в Білорусь?

Скільки коштує доставити вантаж з США в Мінську? Потрібні орієнтовні ціни на доставку морем і авіа.

Вантаж готовий?

Поки що ні, доставка потрібна в наступному місяці.

Ціни на доставку з США морем актуальними протягом місяця, тому що морські лінії регулярно переглядають свої ставки. На сьогодні вартість доставки контейнера з США (Нью-Йорк) в порт Клайпеда: $ 1775/20 ', $ 1975/40'. Плюс доставка до Мінська € 850 за контейнер, до 20 т і п'яти кодів ТН ЗЕД (за умови рівномірного завантаження). плюс страхування .

У авіаліній потрібно відразу запитувати ціну під конкретні розміри вантажу і терміни завантаження.

Зрозумів, дізнаюся деталі і передзвоню.

Ок, набирайте або можете залишити заявку і ми надішлемо вам розрахунок

Залишити заявку

Як зробити авіадоставку з США дешевше

Привіт, потрібна авіадоставка з США в Мінську, там запчастини для верстата, вага 210 кг, розміри 120 * 90 * 70 см. За терміном завантаження - наступний вівторок-середа.

Доброго дня! А відправник - юрособа?

Так, сам виробник.

А ви можете дізнатися, чи є у нього статус Known Shipper? Якщо так, можна буде доставити вантаж не вантажним, а пасажирським літаком, вийде дешевше.

Ого, добре, я дізнаюся і передзвоню.

ми поки запитаємо ціни за вашими даними!

Як відправити багаж в США

Як відправити несупроводжуваний багаж з США в Білорусь читайте тут , Правила і ліміти ті ж. Якщо ж потрібно відправити речі в США, то порядок наступний:

  1. вибрати спосіб доставки
  2. зібрати документи для митниці в США так, щоб не було проблем з митним очищенням багажу, і його не розпродали на аукціоні
  3. упакувати речі так, щоб вони не потрапили в карантин через порушення санітарних вимог , і наостанок:

Замовити перевезення

Крок 1 - Вибрати спосіб доставки

    • відправка багажу авіа

Авіадоставка з Мінська до хаба у Франкфурті або в Гельсінкі, а звідти в США займе до 14 днів. Митне очищення - ще 15 днів. Внутрішня доставка до місця призначення - 1-3 тижні.

Важливо: щоб відправити несупроводжуваний багаж в США літаком, в ньому не повинно бути ноутбуків, планшетів, продуктів харчування, аерозолів, зброї та медикаментів.

    • відправка багажу морем

Відправка речей контейнером в США з Білорусі займає від 40 днів. Після прибуття в порт США вантаж проходить митне очищення (до 15 днів), доставка до двері займає ще 1-3 тижні.

Крок 2 - Зібрати документи для митниці в США і РБ

Якщо ви замовили послугу митного оформлення , То декларації за вас заповнить і подасть брокер.

Важливо: якщо документи для митного очищення вантажу не були надані в термін, то після закінчення 15 днів з дня прибуття вантажу його розмістять на спецскладів зі стягненням плати за зберігання. Після закінчення шести місяців з моменту розміщення на складі речі розпродадуть на аукціоні як незатребувані.

Перевезти особисті речі в США без розмитнення можна протягом року після переїзду. Розгляньте варіант поступового переїзду, якщо не впевнені, що встигнете зробити / оплатити митне очищення всього багажу в вищеназвані терміни.

Документи для білоруської митницідокументи для американської митниці

Пасажирська митна декларація Митна декларація за формою 6059B або 3299 (Яку вибрати, див. На схемі нижче) Опис речей, що перевозяться Опис речей, що перевозяться Чеки, банківські виписки або інше підтвердження покупки речей мінімум за рік до переїзду в США (потрібно для меблів, побутової техніки, електроніки, книг і предметів мистецтва) Нотаріально завірений лист на адресу митниці США про те, що документи на вантаж замість вас буде подавати іншу особу Копії документів, що підтверджують статус власника вантажу (віза, грін-карта, паспорт громадянина США)

Пакет супровідних документів відрізняється в залежності від того, хто подає документи на вантаж у митницю США: ви, митний брокер чи ваші знайомі / родичі в США. Див. Схему:

Схему:

Крок 3 - Запакувати речі

Мова не тільки про збереження речей, але і про санітарні вимоги до пакувальних матеріалів. Щоб ваші речі не виявилися в карантині, використовуйте палети і іншу дерев'яну упаковку тільки з клеймом фітосанітарного контролю ISPM 15 про знезараження. Ввезення незнезараженої деревної упаковки в США заборонений.

Замовити перевезення збірного вантажу з США в Білорусь

Скільки коштує доставити вантаж з США в Мінську?
Вантаж готовий?
А відправник - юрособа?
А ви можете дізнатися, чи є у нього статус Known Shipper?

Новости