Доставка збірних вантажів

  1. Чому потрібно вибрати саме компанію "Мітрідат Одеса"

Компанія "Мітрідат Одеса" почала свою роботу в 2008 році в Одесі. Основна робота організації - це доставка вантажів не тільки по Україні, але і за її межі. Доставка збірних вантажів від компанії "Мітрідат Одеса" здійснюється вже більше десяти років. Сервіс компанії славитися серед клієнтів просторістю послуг, що надаються і якістю послуг, що надаються.

Компанія Мітрідат Одеса почала свою роботу в 2008 році в Одесі

Послуги компанії

Вибравши дану організацію, компанія "Мітрідат Одеса" може запропонувати клієнтам повний перелік послуг доставки вантажів, ось деякі з них:

  • доставка вантажів морськими шляхами;
  • імпорт вантажів;
  • митне оформлення;
  • доставка збірних вантажів від компанії Мітрідат Одеса в найкоротші терміни;
  • мультимодальні перевезення;
  • експорт вантажів;
  • Стафірування контейнерів;

Так само доставка збірних вантажів від компанії Мітрідат Одеса може здійснюватися авто і залізничними шляхами. При доставці вантажу дуже великого об'єму компанія може запропонувати спеціальні контейнери:

- контейнери-рефрижератори;
- контейнери з вертикальним завантаженням;
- контейнери для негабаритних вантажів;
- танк-контейнери для наливних і сипучих вантажів.

Організацію транспортування повністю візьме на себе фірма, починаючи від оформлення документації і закінчуючи доставкою вантажу в потрібний пункт призначення.

Чому потрібно вибрати саме компанію "Мітрідат Одеса"

Організація має величезну кількість переваг над іншими схожими компаніями, про що говорить співробітництво з багатьма фірмами з країн СНД, такими як: Росія і Молдова. Більше ніж 100 організацій вирішили довірити свій вантаж саме Мітродату, і на це є кілька причин:

  1. Компанія гарантує, що багаж буде доставлений в цілості й схоронності в потрібне місце;
  2. Ціни за послуги оптимальні і доступні кожному клієнту;
  3. Робочий персонал фірми складається з людей, які відмінно розбираються в своїй справі і мають величезний стаж роботи;
  4. Для доставок використовується тільки надійний і справний транспорт, який не має поломок і несподіваних ситуацій у шляху;
  5. Замовлення здійснюється оперативно і в максимально короткі терміни;
  6. Співпраця з багатьма партнерами з різних країн світу.

На даний момент, клієнт має відмінну можливість заповнити форму для замовлення на сайті компанії, оператори фірми розглянуть заявку моментально і зв'яжуться з тим, хто бажає скористатися послугами компанії. Так само на сайті надається вся інформація про роботу фірми, адреси та номери телефонів для зручності замовників.

Доставка вантажів від компанії Мітрідат існує для того, щоб робити життя клієнта простіше, і багато людей, які скористалися послугами даної фірми, переконалися в цьому.

Доставка вантажів від компанії Мітрідат існує для того, щоб робити життя клієнта простіше, і багато людей, які скористалися послугами даної фірми, переконалися в цьому

Новости