Доставка питної води, Запоріжжя

Чиста вода - запорука міцного здоров'я і довголіття. На жаль, навіть кип'ячена вода з-під крана не є корисною для організму і не рекомендується фахівцями для постійного вживання. На щастя, в Запоріжжі є можливість доставки питної води в офіси і вдома. Адреси, телефони, сайти та інші координати фірм з доставки води по місту представлені в нашій рубриці. Ознайомтеся з цією інформацією і будьте здорові! Чиста вода - запорука міцного здоров'я і довголіття

Знайдено: 7 Знайдено: 7   Товариство з обмеженою відповідальністю «Аква Фонтана» (ТОВ «Аква Фонтана») засновано в квітні 1999 року і за цей час стало визнаним виробником і постачальником озонованою питної води високої очистки Товариство з обмеженою відповідальністю «Аква Фонтана» (ТОВ «Аква Фонтана») засновано в квітні 1999 року і за цей час стало визнаним виробником і постачальником озонованою питної води високої очистки.

Рейтинг: 230

Вода очищається на промисловій установці методом зворотного осмоса.Технологія зворотного осмосу ефективна і надежна.Такім чином питна вода очищається від піску, солей важких металів, мікроорганізмів, всіх видів вірусів і бактерій, хлороорганікі і колоїдів.

Рейтинг: 190

Наша компанія займається доставкою питної води вже більше 5 років. Наші клієнти це приватні особи, фірми, підприємства які піклуються про своє здоров'я.

Рейтинг: 190

Компанія «АРНІКА АЛЬТІССІМА» пропонує Вам поставку питної води "Арніка Альтіссіма" високого ступеня очищення, виробленої методом зворотного осмосу, з подальшим озонуванням, насиченням киснем і стерилізацією тари, а також природну мінеральну воду "Мирненська Йодіс -

Рейтинг: 175

Вода має джерельний смак, абсолютну чистоту, м'якість та унікальну позитивну енергетику.

Рейтинг: 145

Доставка мінеральної столової води ТМ "Моршинська" (Моршинська), ТМ "Старий Миргород" додому і в офіс.

Рейтинг: 130

Новости