Доступний гірськолижний курорт поруч з Міланом і озером Комо. Piani di Bobbio

  1. Piani di Bobbio:
  2. Як дістатися самостійно до Piani di Bobbio:
  3. Гірськолижний курорт в двох кроках від Мілана і озера Комо. Piani di Bobbio. Фотогалерея

Гірськолижний курорт поруч з Міланом Piani di Bobbio. Piani di Bobbio і Valtorta - один з найбільш близько розташованих гірськолижних курортів до Мілану і іншим містам регіону Ломбардії. Мова йде про єдиний гірськолижному курорті Ломбардії, який розташувався на території двох різних провінцій: Lecco - де знаходиться Barzio, і Bergamo - де знаходиться Valtorta.

Piani di Bobbio:

Piani di Bobbio знаходиться в 15 км від східного узбережжя знаменитого озера Комо і в 70 км від Мілана, а завдяки новому тунелю, що проходить крізь гору, по дорозі Lecco-Ballabio, ви зможете досягти місце призначення приблизно за годину від Мілана. Крім того, швидкісна автомобільна дорога від Мілана до курорту Piani di Bobbio безкоштовна.

Крім того, швидкісна автомобільна дорога від Мілана до курорту Piani di Bobbio безкоштовна

Гірськолижні траси Piani di Bobbio

Фунікулер до самої лижної траси можна взяти в Barzio на La Piazza або ж з Moggio (що знаходиться в декількох км від Barzio).
Чотири підйомника і 3 ski-lift відкривають 35 кілометрів приголомшливих лижних трас різних складнощів: як для тих, хто вперше стає на лижі, так і для тих, хто вже є професіоналом. Тут також організовують лижні чемпіонати Італії.

Карта лижних трас в Piani di Bobbio Valtorta

Катання здійснюється з грудня по березень. Цей затишний курорт ідеальний для тих, хто хоче поєднати програму шопінгу та екскурсій в Мілані з відпочинком в горах. Вас чекають чудові пейзажі альпійських гір і добре розвинена інфраструктура. Курорт пропонує багато характерних кафешок з традиційною Ломбардской кухнею за прийнятними і демократичними цінами. Місце також відмінно підійде і для відпочинку з дітьми. Цікаво й те, що посеред лижної траси можна побачити невелику церкву.

Церква посеред лижної траси в Piani di Bobbio: santuario Regina dei Monti e delle Funivie

На самому лижному курорті зосереджено 5 шкіл для лижного катання з досвідченими і доброзичливими інструкторами, добре володіють англійською. Наприклад, вартість індивідуального уроку о 1 годині обійдеться в 35 євро. Є можливість і групових 2,5 годинних уроків катання (від 3 до 6 осіб). Для тих, хто є фанатом сноубордингу, тут є спеціалізована школа Snow & Co .
Якщо ви з собою везете своє обладнання, то переодягнутися можна в автобусі і там же залишити свої речі. Автобус буде знаходитися там весь час до 17.00. Піднявшись до самих трасах, якщо вам потрібен буде скриньку safe box, то ви можете орендувати його за 2,5 євро, де можна в цілості й схоронності залишити потрібні вам речі.

Орендувати спортивну екіпіровку можна прямо на місці. Вартість від 6 євро. Прайс-лист оренди лижного екіпірування від Valsecchi Sport .

Як дістатися самостійно до Piani di Bobbio:

Кожні вихідні у вас є можливість провести незабутні дні на гірськолижному курорті за найнижчими цінами. З самого центру Мілана щосуботи та неділі відправляється Bus della Neve . Це один з найбільш зручних і економних способів дістатися до лижного курорту Piani di Bobbio, адже в пакет послуг Bus della Neve входить ski pass на цілий день і також квиток на автобус туди і назад, який довезе вас до самого курорту, звідки відразу ж можна скористатися фунікулером.
Вартість для дорослого (квиток на автобус туди і назад, квиток на фунікулер і квиток на ski pass) 35 євро. Для тих, хто не бажає кататися, але просто хоче відпочити в горах, передбачається квиток на автобус туди і назад з квитком на фунікулер, вартістю в 24 євро. Таким чином, можна сказати, що квиток на автобус туди і назад вам обійдеться в 2 євро, так як тільки ski pass в горах на цілий день коштує 33 євро.
Дитячий квиток від 0 до 12 років (квиток на автобус туди і назад, квиток на фунікулер і квиток на ski pass) коштує 24 євро або ж 21 євро (квиток на автобус туди і назад, квиток на фунікулер).

Відправляється автобус від Tetro Piccolo, метро Lanza за адресою Foro Bonaparte.

Зупинка Bus della Neve за адресою Foro Buonaparte

Є також можливість відправлення о 08.00 з Sesto San Giovanni Stazione FS - Piazza 1 ° Maggio (зупинка автобуса). Зворотний від'їзд з гір в Мілані здійснюється о 17.00. Час в дорозі на автобусі близько 1.20.

Гірськолижний курорт в двох кроках від Мілана і озера Комо. Piani di Bobbio. Фотогалерея

Вибери дату бажаної поїздки, заповни потрібні інформаційні поля, вкажи різновид бажаного ski pass і станцію вашого відправлення.
Після виконання зазначених дій ви отримаєте підтвердження на вашу електронну скриньку.
Роздрукуйте email і пред'явіть його при відправленні з Мілана. Приїхавши на місце призначення, вас вже чекатиме ski pass в квитковій касі, який ви зможете отримати без черги при пред'явленні роздрукованого email.

УВАГА:
Автобус буде підтверджений тільки в разі набору мінімальної кількості осіб. У разі недобору потрібного мінімального кількості, автобус не відправляється, і також у вас не вилучать ніякої плати.
Якщо ж автобус підтверджений, але ви бажаєте скасувати поїздку, то це можна здійснити не пізніше ніж за 48 годин до дати від'їзду.
До вартості квитка на автобус і ski pass з кожної людини стягується додатковий тариф в 1 євро за комісію PayPal.
Офіційний сайт Piani di Bobbio
Для тих, хто в пошуках екіперовкі для зимового виду спорту в центрі Мілана, відмінний фірмовий магазин Burton Store .

Новости