Dot View - практичний і функціональний чохол для HTC One

  1. Загальний опис аксесуара
  2. Функціональні можливості кейса
  3. Зовнішній вигляд кейса
  4. висновок

Після випуску нового HTC One (M8) виробник негайно розпочав продаж оригінального чохла для свого флагмана, що отримав назву Dot View Після випуску нового HTC One (M8) виробник негайно розпочав продаж оригінального чохла для свого флагмана, що отримав назву Dot View. Варто відзначити, що аксесуар дуже незвичайний і виглядає дуже стильно. Так, у всьому відомих кейсах S View Cover для Samsung і QuickWindow для LG присутні спеціальні віконця на лицьовій стороні чохла, в кейсі Dot View дані проглядаються через безліч отворів на передній кришці аксесуара.

Загальний опис аксесуара

Даних отворів, варто відзначити, не багато-ні мало близько 1545 штук (може бути хтось нарахує більше, сам же виробник ніде не вказує точну цифру). Основна частина даних отворів (1 446 штук) має захисне мембранне покриття, що запобігає потраплянню пилу і не пропускає повітря і вологу. Решта близько 100 штук отворів - наскрізні, щоб через них чітко можна було побачити індикатори світлодіоди, а також виключити спотворення звуку через мікрофон і верхній з нижнім динаміки.

У повному доступі господаря гаджета залишаються камера і датчики на лицьовій панелі.

При відсутності всіляких повідомлень, які висвічуються на екрані вашого смартфона, точкова матриця, схожа на ретро електронний годинник, показує поточний час, температуру на вулиці і наявність опадів, при цьому кольору матриці змінюються зі встановленою періодичністю. Крім того, можлива настройка повідомлень про низький заряд акумулятора і рівні гучності, якщо така регулюється за допомогою торцевих кнопок.

У разі появи повідомлення про пропущений подію на матриці кейса з'явиться ім'я абонента, що телефонує, нагадування про пропущений смс, виклик або листі, що прийшов на електронну пошту, а також повідомлення будильника і події, які ви занесли до календаря на поточну дату. І все це відображається при закритій кришці кейса, чи не так дуже функціонально ?! До речі, компанія HTC заявляє, що в найближчому майбутньому планує представити розробникам SDK свої продукти для того, щоб сторонні виробники додатків змогли виводити власні оповіщення посредствам точок матриці даного чохла.

Обов'язково загляньте в каталог товарів нашого інтернет-магазину, де знайдеться безліч відмінних аксесуарів за доступними цінами, наприклад, ручка стилус для Samsung Galaxy S5 білий і шкіряний чохол для iPad mini iCarer Triple-folded black.

Функціональні можливості кейса

Щоб переглянути пропущені дзвінки, дзвінків, подій, для відображення поточного часу, температури потрібно двічі легенько стукнути по лицьовій частині чохла з отворами. А щоб вимкнути будильник або відхилити вхідний дзвінок зовсім не обов'язково відкривати чохол, досить провести по закритій його кришці в напрямку зверху вниз, немов гортає меню на екрані, оскільки, як відомо, у One (M8) сенсорний дисплей має надчутливість, яку оцінили вже багато споживачі. Під час вхідного виклику, ви можете провести пальцем по матриці кейса в зворотному напрямку від низу до верху, однак, куди зручніше просто притулити гаджет до вуха. Також, якщо ви активували в своєму смартфоні функцію голосового набору, то виробляти виклики з телефонної книжки стане можливим також, не відкриваючи фліп чохла, правда, на точність визначення абонента, сподіватися особливо не варто.

Звичайно ж, в кейсі є функція автоматичного блокування та розблокування дисплея після закриття і відкриття відповідно лицьовій обкладинки.

Крім усього вищевказаного, чохол HTC Dot View цілком зручно можна застосовувати в якості підставки. Відкидний фліп має підвищену пружність, чому після відкриття під максимальним кутом він не до кінця стикається із задньою панеллю, навіть з огляду на вагу вкладеного всередину кейса смартфона, що становить 160 грам. Зверніть увагу на те, що місце, в якому ви збираєтеся використовувати кейс як поставки повинно бути ідеально чистим, оскільки після закриття все крихти, пил і бруд залишаться на екрані вашого гаджета. Варто зазначити, що даний чохол відрізняє від інших аналогів те, що він має відмінну пружність і після тривалого перебування у відкритому положенні в якості підставки, з легкістю приймає початкове положення.

Зверніть увагу на те, що у нас на сайті представлена ​​величезна кількість стильних і практичних аксесуарів, серед яких бірюзовий чохол-накладка HTC One M7 Jelly Case по відмінною ціною.

Зовнішній вигляд кейса

Виробник заявив про п'ять колірних рішеннях даного чохла:

  • синій
  • чорний
  • помаранчевий
  • червоний
  • зелений

Правда, на рахунок останнього залишається не ясно, чи буде кейс в такому кольорі продаватися в Росії, так як на офіційному російському сайті компанії його немає, а ось в інтернет-магазині HTC Online він є в наявності.

Як вже зазначалося раніше, лицьова частина Dot View має отвори, вона виконана з прогумованого матеріалу, тому не дивуйтеся, що в перші кілька годин ваш аксесуар почне інтенсивно збирати пил і дрібні ворсинки з усього підряд. Через деякий час така особливість випарується, однак порошинки завжди будуть схильні потрапляти в отвори матриці. Звичайно, виробник знав про цю особливість, тому передбачити можливість швидкого усунення пилу з них методом видування і витрясиванія. Задня частина кейса виготовлена ​​з пластику з матовою поверхнею. Тут є точно підігнані вирізи для вічка камери, спалахи і мікрофона.

Смартфон вкладається в задню основу, де утримується за допомогою чотирьох виступів по кутах.

Аксесуар повністю закриває лицьову і задню частину вкладеного в нього мобільного гаджета, а також його ліву сторону. Відкритими залишаються верхня, нижня і права частини корпусу. Таким чином, захист мають кути, лицьова і зворотна сторони гаджета. Тому впустивши смартфон на голу незахищену грань, ви ризикуєте пошкодити корпус, навіть при врахуванні того, що новий One (M8) виконаний з металу підвищеної товщини.

Забезпечити максимальний захист свого смартфона можна, купивши захисну плівку для екрану, так ні пил, ні бруд, ні пісок та інші дрібні тверді частинки не стануть для вас проблемою і не затьмарять експлуатацію вашого гаджета.

Не забудьте заглянути в каталог товарів на нашому сайті, де ви знайдете величезну кількість аксесуарів, наприклад, пластиковий чохол для Lumia 800 Jekod brown , По добрій ціні.

висновок

У Росії чохол Dot View з'явився в роздрібному продажі в кінці квітня, і вартість його становила 1790 рублів. Якщо вам потрібен цікавий, оригінальний чохол для вашого HTC One (M8), то, мабуть, краще Dot View нічого підібрати неможливо. Крім відмінної захисту смартфона, такий кейс буде радувати свого власника чудовою функціональністю і нестандартним способом відображення даних смартфона.

Давайте подивимося невеликий огляд про чохлі Dot View для HTC One (M8):

І все це відображається при закритій кришці кейса, чи не так дуже функціонально ?

Новости