Друк банерів і реклама на авто тенти - Замовити друк в компанії Профі ТЕНТ

  1. Комплектація і вартість
  2. від 150 грн. / За 1 кв.метр
  3. Виготовлення рекламних банерів
  4. Друк реклами на тенти ГАЗелі
  5. Широкоформатний друк банерів
  6. Як замовити рекламний банер

Комплектація і вартість

Вид друку: сольвентні, екосольвентні чорнило. Матеріали: тканина ПВХ, щільність від 440 до 680 г / м2., Банер литий, ламінований, сітка Mesh. Кріплення: круглі люверси.
Термін виготовлення: від 2 годин до 5 днів.
Розширення друку: від 360 до 720 dpi.

від 150 грн. / За 1 кв.метр

ЗАМОВИТИ ОПИС

Виготовлення рекламних банерів

Наносимо логотипи і написи на автомобільні тенти, банери, торгові палатки, намети та інші вироби.

Для нанесення зображення використовується широкоформатний принтер який друкує сольвентними і екосольвентний чорнилом. Широкоформатний друк гарантує високу якість друку зображення на тканині.

Широкоформатний друк стійка до зносу і вигоряння. Друк практично не піддається зовнішньому впливу.

Ширина друку до 3,2 метра.

Друк реклами на тенти ГАЗелі

Ми спеціалізуємося не тільки на друку банерів але і на виготовленні рекламного тенту на ваш транспорт. Це означає, що ви можете в нас замовити друк реклами на тенті, після чого наші фахівця його спаяні і одягнуть на ваш вантажівка.

Реклама на тенті стає все більше популярною. Вона привертає увагу людей, так як це новий рекламний носій, служить більше 3-х років і не вигорає, а при нанесенні реклами трафаретним способом термін її служби дорівнює терміну служби тенту без вигорання. Термін служби самого тенту становить понад 7 років!

Широкоформатний друк банерів

Ми виробляємо широкоформатний друк банерів для зовнішньої і внутрішньої реклами. Друк здійснюється на банері, щільною ПВХ тканини 630-680 г / м2, сітці Mesh, атласною, наметової тканини, поліестер, папері та інших видах носія.

Ми виробляємо: великі агітаційні та корпоративні прапори корпоративні настільні прапорці навісні прапори прапори-Віндер вуличні прапори на флагштоках вимпели.

Як замовити рекламний банер

Щоб замовити рекламний банер з яких друк реклами на авто тенті повідомте розміри області друку (розміри банера) нам на e-mail вказаний в розділі Контакти або по телефону. Наш фахівець прорахує вартість і повідомить Вам.

Новости