Духи Dior: розкішний парфум для вишуканих жінок

Dior - бренд з великої літери. Все, що створено під цим ім'ям, безперечно, в тому числі і чудові духи Dior, що залишаються на піку популярності вже багато років. Секрет їхнього успіху складно розгадати, залишається тільки користуватися результатом роботи кращих парфумерів світу, яким вдається створювати по-справжньому чарівні аромати, які так люблять багато знаменитостей. Вони і користуються духами Dior, і знімаються в рекламних роликах, пропонуючи спробувати цей парфум тим, хто ще не встиг доторкнутися до прекрасного.

Історія парфумерного бренду Dior

Крістіан Діор завжди вважав духи неперевершеним відтінком жіночої індивідуальності, останнім штрихом образу. Свій шлях у світ моди він почав в 1938 році, і навіть Друга світова війна не перешкодила молодому таланту пробити собі дорогу. У 1942 році, повернувшись з фронту, він створив парфумерну лабораторію Christian Dior Parfume. Через чотири роки разом з власної модної колекцією Діор випустив і перший парфум Miss Dior, створений всього за два місяці. Цей аромат був стійким і дуже жіночним. ніжні ноти шавлії , Гарденії, неролі, жасмину, троянд, сірої амбри і дубового моху привели жінок в захват.

У 1949 році вийшли другі парфуми під маркою Dior, що отримали назву Diorama, а в 1953 - аромат Dior Eau Fraiche. Над створенням останнього працював знаменитий парфумер Едмон Рудницька, розробкою флаконів для обох духів займався Гуерра Колас. Наступний аромат Diorissimo став символом будинку Dior, основний його складової був конвалія - ​​талісман бренду. Саме для створення цієї туалетної води вперше вдалося отримати штучний аромат цієї квітки. У 1966 році Dior випустили перші чоловічі парфуми Eau Sauvage, які і сьогодні користуються незмінною популярністю. Замкнули лінійку класичних ароматів парфуми Dioressence і Diorella. Справа великого Діора з успіхом продовжили не менше талановиті його послідовники: Ів Сен Лоран, Джанфранко Ферре, Марк Боан і, звичайно ж, неповторний Джон Галльяно.

Популярні аромати Dior і зіркові особи, їх представляють

Щороку будинок Dior дарує поціновувачам розкішного парфуму нові аромати, над створенням яких працюють найкращі парфумери світу. Перераховувати успішні духи цього бренду можна нескінченно: Fahrenheit, колекція Poison, Dune Pour Homm

e, Eau de Dolce Vita, Addict, Miss Dior Cherie і, звичайно ж, J'adore - все це бестселери парфумерного світу. Протягом всього існування духи від Dior зберігали кілька особливих рис, притаманних тільки їм: дивовижний шарм, чарівну легкість і бездоганну якість. Саме за ці риси їх люблять і багато знаменитостей. Так, наприклад, Кіра Найтлі, незважаючи на те, що є рекламним обличчям будинку Chanel, любить аромат J'adore. Мадонна без розуму від Poison Hypnotic, Наомі Кемпбелл вважає за краще Diorissimo.

Духи Dior неможливі без яскравих рекламних роликів. Особами ароматів будинку Dior в різний час ставали Міла Йовович і Моніка Белуччі, які представляли «отруйну» колекцію Poison, Шарліз Терон, яка пропонувала спробувати J'adore, Марійон Котіяр, яка знімалась разом з музичним гуртом Franz Ferdinand. Зйомку кліпів довіряють тільки справжнім професіоналам своєї справи. Так, режисером ролика до аромату Miss Dior Chérie стала знаменита Софія Коппола. Її героїня гуляє по Парижу, насолоджується ніжним сонцем і своєю красою. Оповита улюбленим ароматом, вона тихенько піднімається над землею, як повітряна кулька, і спостерігає за метушнею міста вже з висоти.

Героїні рекламних роликів перетворюються в пантеру, літають під куполом палацу на канаті, поводяться сміливо і навіть зухвало. І все це тому, що духи Dior призначені саме для таких жінок: яскравих, рішучих, впевнених в собі. Dior ніколи не боялися експериментів, які часом виходили за рамки дозволеного. Так, скандалом обернувся випуск аромату Dior Addict, назва якого в перекладі означає - залежний від Dior. Преса вимагала поміняти ім'я духів через зайвої провокаційності, але парфумери були непохитні. Залишатися байдужим до ароматів знаменитого бренду практично неможливо. З усієї величезної колекції духів будь-яка жінка зможе вибрати аромат собі до душі і потонути в ньому з головою.

Анастасія Рилова


Статті по темі

Новости