духи Еліпс

  1. Духи Еліпс з Франції
  2. Опис духів Еліпс
  3. Які парфуми схожі на Еліпс?

У світі духів є такі аромати, які користуються величезною популярністю лише деякий час, а є ті, які десяток років поспіль не втрачають своєї актуальності і жінки не змінюють ім. До таких відносяться і знамениті французькі духи Еліпс. Це парфум з історією, впізнаваним запахом і флаконом.

Духи Еліпс з Франції

Аромат представили в далекому 1972 році. Духи належали французькому парфумерному будинку Жак Фат, виробництво було спільне і в ньому брали участь знамениті L'Oreal і SAR par Kachian Takieddine. На ринку духи Еліпс протрималися цілих 12 років, після чого їх випуск був зупинений.

Але причиною призупинення випуску стали розбіжності серед партнерів, а ось сам запах залишався популярним і його зникнення з полиць модних магазином стало розчаруванням для представниць прекрасної статі. В результаті парфум на сьогоднішній день залишається одним з найдорожчих серед вантажних і вартість флакончика досягає близько $ 5000.

Запах духів Еліпс з Франції важко сплутати з чимось іншим. Аромат має характерні гіркуваті нотки, деревні складові і зелену свіжість. Саме це стало причиною такої популярності - щось нове і зовсім не схоже.

Опис духів Еліпс

Запах відноситься до класичних з сімейства шипрових. Характер його зухвалий, свіжий і трохи загадковий.

Верхні ноти: шкірка мандарина, зелень з бергамотом, альдегіди.

Середні ноти: ветивер, мускат, троянда і жасмин.

Базові ноти: мускус, кедр, дубовий мох, сосна.

Які парфуми схожі на Еліпс?

У пошуках ароматів схожих на духи Еліпс багато жінок і сьогодні знаходять флакончики, де є хоч невелика схожість. Складно судити про те, чи є взагалі схожі аромати, адже духи Еліпс на кожній жінці розкриваються неоднаково, та й момент індивідуального сприйняття не варто опускати.

Є думка, що духи Cristalle Chanel схожі на Еліпс. Вони теж мають характерні зелені нотки, мають благородним і впізнаваним ароматом. Деяким серед схожих на духи Еліпс ароматів більше подобаються Atkinsons Espiegle. Запах з сімейства шкіряно-шипрових, досить рідкісний і впізнаваний.

Цілком ймовірно, що для вас стануть аналогом еліпса духи Libertine від Vivienne Westwood. У їх складі також присутні дубовий мох, мускус, троянда і фрукти. Це аромат з групи шипрових і він володіє подібними чуттєвістю і зухвалим характером.

Які парфуми схожі на Еліпс?

Новости