Духи Марина де Бурбон

  1. Духи Dynastie Mademoiselle
  2. Духи Lys Sunshine
  3. Духи Dynastie Vamp

Духи підбираються кожною людиною за індивідуальними характеристиками запаху. Найчастіше ми не знаємо нічого про історію компанії, яка виробляє улюблений аромат, але було б цікаво не просто вибрати духи, але вибрати духи з історією. Саме такою компанією, у якої є своя незрівнянна історія, є Marina de Bourbon - по праву звана аристократичної парфумерної маркою.

Історія бренду

Бурбонів називають найвідомішою французькою династією, а принцеса, творець лінії парфумерії, відома як різнобічний розвинена особистість, яка отримала освіту в сфері історії, дизайну і декорування. Закохана в твори ручної роботи, принцеса ще в 1957 році відкрила в Парижі свою майстерню палітурних робіт, яка була названа "BoutiqueMarina", що діє по сьогоднішній день. Відвідавши майстерню, можна відкрити для себе безліч дивовижних речей - неймовірної краси капелюшки, окуляри, ювелірні сумки, одяг різних стилів і, звичайно ж, парфумерія.

аристократичні духи

Дизайнери створювали духи Марина де Бурбон як еталон аристократичної дива, що доводять дорогі склади пахощів і вишукані флакони. З першого погляду на духи Marina de Bourbon занурюєшся в світ високих манер, палацового етикету, ексклюзивних прикрас і неробства. І навіть ароматичні букети складені по неперевершеною рецептурою того величного часу. Жіночий Marina de Bourbon наповнений м'якістю і чуттєвістю квіткового основи, а чоловіча лінія елегантна і серйозна, як ніби просякнута аристократичної статтю.

Перший парфум Марина де Бурбон був випущений в 1994 році і був названий Princesse. У найкоротші терміни він придбав неймовірну популярність на французькому, а трохи пізніше і на світовому, ринку парфумерної продукції. Сьогодні аромат Марина де Бурбон пропонує нам немаленький асортимент продукції найвищого рівня: Mon Bouquet, Asteria, Aquadi Aqua, Rouge Royal, LysSunshine, Dynastie Eau de Parfum, Dynastie Mademoiselle, Blue, Mon Bouquet, Nuit, Reverence, LaFrancaise, Ambre Vert, Courtisane, Deesse D`or, Lys, Notre Damede Paкis, Ode Lys, Rose bourbon, Safari, Shozan White, Black, Green, Prince Blanc, Pink Princesse, Prince Noir, Dynastie Vamp і інші. Всі аромати індивідуальні, деякі вважаються більш популярними, а інші більш рідкісними екземплярами, але об'єднує їх не просто історія бренду, а історія французької королівської сім'ї.

Духи Dynastie Mademoiselle

Dynastie Mademoiselle відрізняється своїм квітковим і одночасно фруктовим запахом. Його фахівці нарікають королівським частуванням для почуттів, задумка якого - дорогоцінний частування. Композиція аромату духів Династія від Марина де Бурбон передає особливу чуттєвість і витонченість за допомогою ніжних ноток півонії, лотоса, білих і помаранчевих кольорів і туберози.

Початкові ноти: чорна смородина, груша, мандарин.

Ноти серця: флердоранж, тубероза, півонія, лотос.

Базові ноти: мускус, амбра, кедр.

Духи підбираються кожною людиною за індивідуальними характеристиками запаху

Духи Lys Sunshine

Lys Sunshine представлені яскравим ароматом зеленого яблука, який є незмінним символом здоров'я, життєвої сили і блаженства. Флакон також нагадує серцевину яблука в розрізі. Цей аромат іноді називають вибухом терпкою легкості.

Початкові ноти: лист фіалки, гіацинт, цитрусові.

Ноти серця: жасмин, конвалія, полуниця.

Базові ноти: мускус, амбра, ванільна орхідея.

Духи Dynastie Vamp

Dynastie Vamp - це парфум, який призначений для зухвалих спокусниць. Це провокаційний і розбурхує аромат, оповитий квітково-східними нотами. Marina Blue підійде для любительок легких і прозорих духів. Вони відкривають незвичайний фруктовий коктейль з лимона, груші, дині, зеленого яблука і декількох квіткових доповнень - конвалії, фіалки, лотоса, фрезії і мускусу.

Початкові ноти: лимон, мандарин.

Ноти серця: жасмин, півонії, лотос.

Базові ноти: білий кедр, мускус.

Новости