Духи «Шанс» від Шанель: опис ароматів (Chanel Chance), види, фото та відгуки про парфум

  1. Опис парфуму за відгуками: що таке « шанс »Від Шанель
  2. Всі види жіночих парфумів « Шанель Шанс »: Опис складу кожного аромату і фото флакона
  3. Chance Eau Fraiche
  4. Chance Eau Tendre
  5. Chance Eau Vive Chanel
  6. Chance Parfum Chanel
  7. Hair Mist
  8. аромат « шанс »Від Коко Шанель: кому підходить парфум, опис флакона Chanel Chance
  9. флакон
  10. Як носити аромат
  11. духи Chance : Як відрізнити підробку

«Шанель» - гучне ім'я, що дає можливість доторкнутися до легенди

«Шанель» - гучне ім'я, що дає можливість доторкнутися до легенди. Маленьке чорне плаття, шурхотить твідовий жакет, №5 .

Важко назвати хоча б одну річ, випущену цим будинком, посередньої. Кожен продукт викликає бурхливу реакцію публіки і згодом стає класикою.

Це стосується і ароматів: Chanel №5 , Coco Mademoiselle , Allure , Noir . Велика засновниця модного будинку сказала одного разу, що якщо у неї з'явиться можливість втілити всі свої мрії в реальність, тоді вона неодмінно подарує світу крапельку чарівництва. Її послідовники не відступили від заповітів мадмуазель Коко і дали світу Chance .

Опис парфуму за відгуками: що таке « шанс »Від Шанель

Аромат вперше був представлений світу в 2003 році. Його творцем став Жак Польже. Його доля невіддільна від модного будинку. З 1978 він був головним «носом компанії» і випустив десятки новинок. Серед них лінійка « Алюр »,« беж »,« Ноір ». А в 2003 році з'явився перший флакон Chance від CHANEL.

Його основні акорди: деревні, цитрусові та зелені. Вони огортали щасливих володарок ніжною аурою і чіпляли перехожих неповторним шлейфом. Це жіночний і ніжний аромат. Він надає будь-якої серйозної бізнес-леді трохи шарму і чарівництва, робить її крихкою, беззахисною і неймовірно чарівною.

Склад і магічна атмосфера духів підкорили покупців, і світ завмер в очікуванні продовження цієї історії. І модний будинок почув прохання шанувальників: до 2007 ому році прилавки заповнилися новими варіацій. Пропонуємо розглянути їх докладніше.

Описати всю лінійку в двох словах дуже складно. Кожен її елемент багатогранний і унікальний, він володіє своєю історією і цікавими особливостями. Ми можемо виділити лише загальні риси. Всі композиції - це органічний оркестр з фруктів з крапелькою лимонного вибуху. У якихось місцях чути яскравий кисло-солодкий запах, десь відчуваються ніжні пудровие нотки, в інших помітна зухвала перчинка.

Всі види жіночих парфумів « Шанель Шанс »: Опис складу кожного аромату і фото флакона

Chance Eau de Toilette

«Використовуй свій шанс» - закликає коротка і стильна реклама продукту. Аромат кричить: твори без оглядки на обставини, прислухайся до власних бажань, цінуй кожен момент і ні за що не відходить можливості, дарованої долею.

В парфум гармонійно поєднується пустощі і жіночність. Хто ще, крім модного будинку Chanel, міг подарувати світу таке?

Початкові акорди:

  • ананас;
  • ірис;
  • пачулі;
  • рожевий перець;
  • гіацинт.

Серцеві - Жасминова і лимонна есенція. Завершальні: прянощі і ветивер.

За описом аромату «Шанель Шанс» можна зрозуміти всю його непередбачуваність і суперечливість. Це дуже стійкі парфуми, які залишаться з вами на протязі 6-12 годин. Вони мають сильну шлейфового, а тому сумніватися сенсу немає: вас точно почують. Це весняний запах, але він також добре носиться і в інші пори року. Не бійтеся пробувати і експериментувати, щоб вивести особливу формулу для себе. Дайте собі шанс!

Дайте собі шанс

Chance Eau Fraiche

Через 4 роки полюбився багатьом запах вийшов в новому виданні. Ніжно-рожевий колір флакончика змінюється світло-зеленим. Білборди і телевізори буквально розриваються від реклами з великою круглою пляшкою і маленькою по відношенню до неї бадьорою, веселою дівчиною. Настрій задається навіть на цій стадії. Людина відразу розуміє, що перед ним щось дуже яскраве, гучне і оригінальне. Забудьте про звичні важкі і важкі запахи. Зустрічайте зосередження абсолютної свіжості!

До лимонної кислинки в новій композиції додається білий кедр, жасмин тепер пахне в парі з гіацинтом, а також стають чутні нотки тикового дерева, ірису і амбри. Відгуки на парфумовану воду «Шанель Шанс» дозволяють переконатися в тому, що нова версія залишається такою ж стійкою і шлейфової, як попередня. Вона більш свіжа і енергійна. Завдяки новим компонентам вийшов дуже об'ємний аромат, який полюбився публіці не менше, ніж попередник.

Завдяки новим компонентам вийшов дуже об'ємний аромат, який полюбився публіці не менше, ніж попередник

Chance Eau Tendre

У 2010 році модний будинок порадував всіх шанувальників черговим виданням. Цього разу ми отримали легкий, невагомий, що ширяє і огортає запах. Дизайнери повернули колишню оформлення: флакончик тепер знову має рожевий колір. Цитрусові нотки як головний інгредієнт продовжують залишатися в складі. Тільки цього разу вже став звичним лимон змінюється грейпфрутом і айвою. Решта ноти, в тому числі і квіткові, залишаються на своїх місцях. На виході виходить щось не менш свіже, ніж попередні видання. При цьому з'являються свої неповторні риси, які можна почути тільки в «Тендері». Тому саме у цього аромату є свої шанувальники, які продовжують купувати його раз по раз.

Chance Eau Vive Chanel

Версія 2015 го року стає деревно-мускусної. У складі аромату «Шанель Шанс» з'являється червоний апельсин і ірис. Новий запах максимально відрізняється від всієї класики Chanel. Він схожий на акварельний малюнок, написаний пензлем натхненного художника. Аромат надихає, підбадьорює і підносить над землею.

Chance Parfum Chanel

Нове видання старого фаворита. У ньому переважають пудровие акорди, складені нотами концентрату ванілі, жасмином, ірисом і білим мускусом. Власниці «Шанс», ще одного шедевра імені великої Коко Шанель, відзначають компліментарність парфуму, його стійкість і шлейфового. Продукт варто купувати тим, кому до душі більш ніжні, спокійні і жіночні аромати в дусі перших творінь модного будинку.

Hair Mist

Відомо, що волосся дуже добре зберігають аромати. Багато фахівців радять наносити запахи не тільки на місця з тонкою шкірою, але і на зачіску. Модний дім представив покупцям парфумовану вуаль для підтримання образу витонченої і невагомою дівчата. У «хейр Маст» плоска композиційна піраміда. Його варто використовувати, якщо ви хочете додати собі лише легкий запах. Він добре підійде для повсякденного носіння. Кожне з видань «Шансу» можна придбати в такий варіації.

аромат « шанс »Від Коко Шанель: кому підходить парфум, опис флакона Chanel Chance

Мрійливим дамам, які сподіваються спіймати удачу за хвіст, домогтися успіху. Випробуйте цей аромат, якщо хочете створити образ дуже легкої, невловимою і непередбачуваною жінки. Вік, зовнішність і інші параметри не так важливі, як важливий ваш внутрішній настрій. Якщо ви готові до туалетній воді, яка з'єднує свіжість, безбашенность і романтику, то це ваш варіант.

флакон

У плані дизайну творці Шансу не придумали нічого нового. Chanel Chance одягнений в круглу скляну пляшечку. Вона завжди має прозорий, ледь вловимий, ніжний колір. Він може бути зеленим, рожевим або кремовим в залежності від видання. Зручний дозатор дозволяє використовувати рівно ту кількість засобу, яке необхідно для того, щоб довго носити і відчувати аромат. Зверху флакончика розташовується квадратна кришечка, яка щільно і надійно його закриває. Коробка виконана в більш яскравому стилі. Рожеві картонні стінки сполучаються з яскравими голограмами. Словом, таку туалетну воду приємно не тільки бризкати на зап'ястя, але і тримати в руках.

Як носити аромат

Одне з найбільш неочевидних місць нанесення пахучою рідини - волосся. Так-так, спробуйте зробити пару «пшиків» на зачіску, щоб посилити шлейфового і стійкість. Також можна покласти краплі за вухо. Це місце, де шкіра тонка і гаряча. Запах розкриється краще.

Недалеко від цього місця, на тильну сторону шиї, також можна зробити кілька бризок. Ця частина тіла має особливу магію: запах буде поширюватися ззаду, тим самим розміщуючи вас в якусь ароматичну капсулу. Людина, що знаходиться поруч, не відразу отримає бадьору дозу цитрусового букета в ніс. Аромат, навпаки, лише ніжно прошепотить йому пару ласкавих слів і залишиться в пам'яті на довгий час.

Якщо у вас «холодна» шкіра, і запахи на ній тримаються дуже погано, поекспериментуйте з зоною під коліном. Вінки і судини там знаходяться дуже близько, і це може посприяти кращому поширенню всієї композиції. Зап'ястя - це, що називається, класика. Не забувайте про це місце, нанесіть на нього кілька крапель для впевненості. А ось ще кілька місць, які треба мати на увазі: віскі, ліктьовий згин, ключиці і шия.

духи Chance : Як відрізнити підробку

Ось головні ознаки того, що перед вами фальшивий продукт:

  1. Назва на коробці написано неякісним шрифтом. Напис плоска, що не рельєфна. В оригіналі найменування буквально "надруковано" так, що його можна відчути подушечками пальців.
  2. У нижній частині упаковки відсутня позначка «EAU FRAICHE».
  3. Картон, в який покладено флакон, має світло-рожеву, дешеву забарвлення. Справжня версія має багатий ніжно-рожевим кольором.
  4. Напис на самій пляшці повинна бути виконана якісно. Не допускаються потертості, відсутність будь-яких букв. Так, вони можуть стертися з часом, але на новий товар це неприпустимо.
  5. Внутрішня трубочка оригіналу не має будь-яких перехідників: вона йде суцільний тонкою смужкою.
  6. У виготовленні підробки використовується товсте скло і більш широкий металевий ободок.
  7. Несправжній парфум має погану стійкістю.

Несправжній парфум має погану стійкістю

Туалетна вода часто говорить про власниці більше будь-яких слів! Шанель вибирають справжні жінки, які не бояться вражати оточуючих своєю променистою енергетикою. Сподіваємося, що опис духів Chanel Chance допомогло зрозуміти, наскільки цей аромат підходить саме вам. А придбати заповітний флакончик можна на сайті AromaCODE. Приємного шопінгу!

Хто ще, крім модного будинку Chanel, міг подарувати світу таке?

Новости