Духи з фокусами Chance Eau Vive Chanel

Чомусь цю новинку я чекала найбільше. Мені хотілося дізнатися, чи вдасться Шанель зробити новий хіт для вулиць і офісів. Наскільки хороший виявиться Олів'є Польж в ролі Головного Носа легендарного будинку. Неодмінно хотілося бути упередженою, розпещеної і трошки шкідливої ​​перфекціоністкою.

Тому навряд настало 15 червня - день презентації нового аромату - настільки швидко, наскільки дозволяли двенадцатісантіметровие підбори і тридцятиградусна спека, я понеслася в найближчий магазин. Про ля ля! Вуаля! Ось він - круглий флакон з яскравою бирочкой «новинка». Якби не бірочка, до речі, я б його і не відрізнила за виглядом від попередніх Шансів.

У мене не самі дружні відносини з ароматами Шанель. Це сумний бекграунд для оцінки третього Фланкер. Я терпіти не можу знаменитий Chanel N ° 5 (о, жах!), Coco Mademoiselle викликає оскому пачульним вереском, Chance залишає в стійкому подиві, так як я його практично не відрізняю від Coco Mademoiselle, Allure Sensuelle здається грубим, Coco - надто монументальної, CocoNoir - непорозумінням, а бутиковая лінійка - переоціненою і жахливо нудною. У минулому мій ніжний роман з Cristalle: третій флакон так і залишився недопитим. Чи не простоює на поличці парфумерного шафи лише Allure, один з фаворитів в колекції.

Чомусь цю новинку я чекала найбільше

Заявлений склад нот Chance Eau Vive виглядає лаконічно: червоний апельсин, грейпфрут, жасмин самбак, ветивер, кедр і ірис. На блоттер Eau Vive видає монотонний, але красивий південний жасмин в мускус, прекрасний вже сам по собі.

На тілі аромат робить несподіваний фокус. Гострий, юний, радісний запах щойно розрізаних цитрусових з розгону гупає вниз головою в зарості зеленого ветівера (без диму і землистий), проноситься, геть здираючи все апельсинові шкурки, злітає вгору і парить. У цій стадії я, до свого величезного щастя і задоволення, дізнаюся в ньому риси улюбленого Allure: ніжну трохи томну солодкість, сором'язливу оксамитову переливчатость, квіткову свіжість. Недарма рідини у флакончиках обох ароматів однакового кольору - персикового. У далекому шлейфі новий Шанс віє дивним прохолодним терпким цитрусовим соком.

Я не можу назвати Chance Eau Vive самостійним або оригінальним ароматом, але він милий моєму серцю і проситься на ручки.

- Читайте також: Ароматні новинки цього літа

Новости