Духи весни: як підібрати жіночий парфюм для весняного сезону? - Моє місто

  1. Парфуми весни: про що варто знати?
  2. Вибір духів на весну
  3. Денний і вечірній парфум: в пошуках універсальності

Всі знають, що парфум не можна вибирати імпульсивно Всі знають, що парфум не можна вибирати імпульсивно. Його слід ретельно підбирати під себе, керуючись своїм темпераментом, віком і статусом. Але багато хто забуває, що духи необхідно ще й під природний сезон підлаштовувати. Є відмінні весняні парфуми з сайту perfumery.co.ua , Є запаморочливі зимові аромати, і парфумерія настійно не рекомендує носити їх поза покладеного сезону. Вибрати свій парфум на весну досить просто, треба лише знати основні правила його підбору.

Парфуми весни: про що варто знати?

Гуру парфумерії вже давно визначилися з основними правилами підбору весняного парфуму. В першу чергу, він повинен бути легким, не надто насиченим. Після закінчення зими всі ми скидаємо важкі шуби і товсті курточки, переходячи на легкі вітровки. Ось те ж саме повинно відбутися і з духами. Ви повинні поміняти їх на ненав'язливі, легкі композиції, які не будуть заглушати благоуханье природи, душити в годинник весняної свіжості. При цьому парфум повинен залишати після себе стійкий шлейф, інакше при вологій погоді аромат просто загубиться.

Відштовхуйтеся від самої суті сезону. Це торжество відродження природи, період, коли квіти з'являються з нізвідки, а трава зеленіє просто на очах. Такими ж фахівці з області парфумерії бачать і духи: квітковими, освіжаючими, дуже натуральними. Насичену пряність, яскраві східні аромати краще відкласти до перших холодів. Рекомендуються деревні, водні, трав'яні комбінації. Фруктові нотки теж мають місце бути, але вони не повинні домінувати, бути занадто солодкими.

Вибір духів на весну

Парфуми пропонує вам різні варіанти для весняного вибору, серед них:

  • ніжні квіткові мотиви теплих вечорів чудово відображає парфум Dolce & Gabbana Dolce і Calvin Klein Euphoria Blossom;
  • духи з водними тонами Davidoff Cool Water, Antonio Banderas Blue Seduction woman відмінно освіжають в пору по-літньому теплих днів;
  • квітково-фруктовий бум представлений парфумом DKNY Be Delicious, Versace Bright Crystal;
  • духи, передають запах весняного символу - бузку. Це Salvador Dali Purplelight, Lanvin Eclat D`Arpege;
  • зелені ноти молодої трави, листя можна знайти в Estee Lauder Pleasures, Hermes Un Jardin sur le Nil.

Підібрати свій варіант зможуть як власниці спокійного темпераменту, так і невгамовні спокусниці, яких навіть ніжність весни не здатна зупинити.

Денний і вечірній парфум: в пошуках універсальності

У парфумерії є поняття денного і вечірнього парфуму. Перший відмінно підходить для робочих буднів, прогулянок на природі, денних заходів. Вечірній більш насичений, він підходить для романтичних зустрічей, походів в кафе і ресторани. Ділення це досить умовно, але воно є. Існують і універсальні варіанти, які безстрашно можна використовувати в будь-який час доби. Для весни це духи Calvin Klein Euphoria Spring Temptation, Givenchy Ange ou Demon Le Secret. За допомогою цих ароматів парфумерія дозволяє підібрати єдиний для себе, ідеальний для сезону парфум.


Парфуми весни: про що варто знати?
Парфуми весни: про що варто знати?

Новости