Духи і жіноча парфумерія Jennifer Lopez

  1. Квіти і фрукти першого десятиліття
  2. Деякі аромати Jennifer Lopez останніх років

Біографію Дженніфер Лопес можна вважати справжньою історією успіху, або втіленням «американської мрії». У Росії її знають, як актрису - в основному, хоча видів діяльності, успішно нею освоєних, набагато більше: у себе в країні Дженніфер відома ще й як продюсер, танцівниця і співачка, модельєр і власник серйозного бізнесу - саме про останній тут і піде мова .

Народилася Дженніфер в кінці 60-х в Бронксі, найбіднішому районі США - багато там живуть «за межею бідності», і її батьки теж не були багатими. Однак вони працювали і старалися дати дітям освіту: Дженніфер віддали навчатися танцям і вокалу - це і допомогло їй згодом «пробитися» в шоу-бізнесі.

Квіти і фрукти першого десятиліття

На початку 2000-х, після лінії молодіжного одягу, з'явилася парфумерна лінія Jennifer Lopez, або JLo, як називають бренд в скороченому варіанті. У 2002 році «побачили світ» перші квіткові духи для жінок - Glow, і їх аромат досі викликає суперечки. Багатьом жінкам він подобається, вони називають його дивовижним і «довгограючим», милим, гармонійним і прекрасним, ніжним і струнким, «принадністю» і «маленьким дивом», «чистої припудреною квітковий»; відзначають, що він викликає відчуття доглянутості та затишку. Але і негативних думок чимало: агресивний, різкий, задушливий, плоский, «болить голова», «мильний», «ніякий», «дешевий пральний порошок» і навіть «дихлофос» - парфумерні смаки можуть різко відрізнятися.

Фото: духи та жіноча парфумерія Jennifer Lopez


Фруктовий квітковий Live з'явився в 2005-му, і теж був зустрінутий по-різному. Ті, кому аромат сподобався, описують його, як яскравий і динамічний, «красиво звучить», що вабить, стійкий і свіжий, чудовий, іскристий, «вибух радості». Інші відгуки не настільки утішні: «нічого особливого», «кислий ананас »,« Чужий »,« голова не витримує », задушливий і важкуватий.

Буквально «слідом», в 2006-м, випущений Live Luxe, теж квітковий фруктовий. Враження таке, що він більше сподобався любителькам фруктів - а саме дині , І фруктових компотів, тому що в позитивних відгуках зустрічаються оцінки на кшталт «їстівний» і «смачний». Інші його називають цікавим і спокусливим, «відповідним для осені - зігріватиме душу», «фруктовим вибухом», «антидепресантом, що підвищує настрій», але багато жінок розчаровані вмістом красивого флакона, і відзначають різкий запах, занадто гострий мускус, «віддає пластиком», «стійкість до нав'язливості».

Паралельно, в цьому ж році, випущений Glow after Dark - аромат пізнього вечора і ночі. Його теж назвали «смачним», а також «тусовочним», «ароматом жарких вечірок», святковим, вільним, привабливим, сексуальним і навіть «п'яним» - на зразок фруктів у вині. Деякі дами уточнюють, що це «заграв вишні », І бачать в парфум Glow after Dark ідеальний варіант для створення сексуально-важких, п'янких образів. До мінусів відносять надмірну солодкість, навіть нудотність; порівнюють із запахом «гарячої латиноамериканської жінки», що, втім, не дивно, якщо асоціювати духи з образом власниці парфумерної лінії.

Фото: духи та жіноча парфумерія Jennifer Lopez

Deseo, квітковий деревинно-мускусний аромат, вийшов на ринок в 2008-му: теплий, м'який, обволікаючий, що пестить, «кращий для літньої спеки», «для фатальних красунь з гарячою кров'ю» - враження і тут схожі. Однак є жінки, які відчувають лише «ніжність і терпкість», як аромат квітів перед дощем - вони можуть «носити» Deseo в будь-яких умовах і ситуаціях. Чимало й тих, хто назвав цей парфум душно-важким, уїдливим і противним, що асоціюється з запахом поту; тут же зазначається, що різниця в сприйнятті може залежати від зони нанесення - так, запах поту частіше відчувається, якщо парфум нанести на згин ліктя, а не на зап'ясті. Цікаво, що є жінки, легко піддаються впливу чужої думки: поки вони не чують невтішних висловлювань про аромат (про Deseo в тому числі), користуються ним із задоволенням, але починають шукати мінуси, почувши або прочитавши негативний відгук. Це відноситься не тільки до духів, але саме у випадку з парфумом варто в усьому покладатися тільки на себе - просто треба бути уважніше при покупці.

Аромати 2009 року - My Glow і Sunkissed Glow, квіткові фруктові. Про перший відгукуються, як про м'який, ніжний і легкому, делікатному, затишному, гідному, сяючому, жіночому, чистому і прекрасному, комфортному і милому - пахне будинком. У той же час його вважають невиразним і синтетичним.

Другий аромат багатьма сприймається, як простий і спокійний, розслаблюючий, заспокійливий, «не видатний, але приємний», «що не викликає - друга шкіра», чудовий, ділової та чуттєвий одночасно. Ті, хто з ними не згоден, відзначають хімозность, порівнюють його з дешевими дезодорантами-аерозолями; нерідко відзначається, що у флаконі Sunkissed Glow привертає набагато більше, ніж на шкірі . Тут знову варто згадати, що будь-який парфум потрібно тестувати.

Квіткових фруктових ароматів в колекції Jennifer Lopez найбільше. У 2010-му їх було випущено кілька.

Blue Glow - приємний і тихий, ніжний і невловимий, «прозора свіжість», «суперській». Недоліки: здається свіжим і морським, а потім - «мильні бульбашки», «швидко вивітрюється», «зникає з шкіри».

LA Glow - помірно солодкий, «аромат для вільного часу», «радує восени», цікавий, яскравий, «дійсно зачепив», «насичено-соковитий», «чудовий шлейф». Деякі жінки вважають, що його краще дарувати своїм підростаючим дочкам і племінниць, молодшим сестрам, але ніяк не «таким, що відбувся дамам»; або носити вдома, після виснажливої ​​роботи і теплого душа, з чашкою чаю біля каміна. Треба сказати, що думки щодо LA Glow досить різко розходяться: хтось запевняє, що це дуже цікавий аромат з усієї лінії JLo, відмінний і найулюбленіший; кому-то здається, що це нудотний ожиновий компот або взагалі освіжувач повітря.

Фото: духи та жіноча парфумерія Jennifer Lopez

Деякі аромати Jennifer Lopez останніх років

Квітковий деревно-мускусний Glowing 2012 року сприймається одними, як свіжий і чистий, але таке відчуття, що він вразив небагатьох. Найчастіше говорять, що він холодний і невиразний, «не чіпляє». Єдине, що подобається майже всім - це флакон з блакитною підсвіткою, що привертає погляд.

Фруктовий квітковий JLove 2013 роки з яскраво вираженими цитрусами представлений виробником, як своєрідний символ Дженніфер: передбачається, що після нанесення на шкіру він повинен розкриватися повільно, і ставати сексуальніше з кожною годиною. Відгуки хороші: аромат оцінений, як відповідний для будь-якого часу доби; спокійний і елегантний, приємний і позитивний; «Суміш фруктів і квітів щільна, але свіжа».

Фото: духи та жіноча парфумерія Jennifer Lopez

Свіжий квітково-деревний Glowing Goddess представлений в 2014 році, як парфюмированная вода, створена для урочистих випадків: обіцяється, що жінка, «надягла» його, буде помітною і навіть сяючою. Відгуків про нього мало, як і про інше ароматі 2014 року, лімітований виданні Wild Glow.

Поки не зібрав відгуків і JLuxe 2015 року. Мабуть, його ще не розсмакували, але виробник позиціонує парфум, як розкішний і казковий - для дам, бажаючих показати всім свою впевненість, зберігаючи при цьому м'якість і жіночність.

Стаття захищена законом про авторські та суміжні права. При використанні та передруці матеріалу активне посилання на жіночий сайт www.inmoment.ru обов'язкове.

Теги: жіноча парфумерія Jennifer Lopez

Повернутися до початку розділу Макіяж, парфумерія, косметика
Повернутися до початку розділу Краса і Здоров'я

Новости