Духовна близькість, фізична близькість

  1. Фізична близькість як продовження духовної близькості
  2. Фізичне може зруйнувати духовний
  3. Інтуїтивні карти, листівки, панно

Не секрет, що часом проблеми у відносинах виникають через те, що ми намагаємося духовну близькість продовжити, висловити фізичною близькістю Не секрет, що часом проблеми у відносинах виникають через те, що ми намагаємося духовну близькість продовжити, висловити фізичною близькістю. Звичайно, мова не йде про стосунки між людьми однакового статі, але як часто, починаючи спілкуватися з людиною протилежної статі і виявивши, як багато вас об'єднує, виникає бажання доповнити ці відносини іншими, на фізичному рівні, навіть якщо спочатку здавалося, що ця людина зовсім не підходить для цього. А що, якщо людина спочатку був сексуально привабливий в наших очах? О, це тим більше серйозне випробування.

Фізична близькість як продовження духовної близькості

Фізична близькість здається більш високою ступінню близькості в цілому, і тому часто так сильно бажання піднятися на неї. Хочеться духовні вібрації, як щось невловиме і невловиме, перевести в щось більш матеріальне, відчутне, то, що можна потримати в руках, відчути поруч.

Тільки чи дійсно фізичний план є більш високою ступінню близькості? Духовні переживання, платонічне обожнювання, відчуття спорідненості душ перетворюють людину в наших очах, але від цього він не перестає бути таким, яким він є, - в зовнішності, у своєму ставленні до життя, в плані соціального статусу, інтелекту, прагнень. А інтимні стосунки ще до того ж, як правило, є приводом виникнення чогось іншого, крім близькості, - відповідальності і зобов'язань, необхідність якось враховувати їх в матеріальній, громадської, фінансовій сферах свого життя. І як часто це руйнує і духовні відносини.

Бажання перевести відносини на фізичний рівень це не тільки прагнення стати до людини ще ближче, але в якомусь сенсі це спроба прив'язати його чимось більшим, ніж невловиме душевна спорідненість, утримати його, отримати якісь гарантії. Так, ми знаємо, що іноді це все руйнує, але буває так складно жити в тій невизначеності, яку викликають платонічні відносини, немов не вистачає чогось, немов у них присутня якась незавершеність, можливість для продовження з метою отримати ще більше задоволення , що неможливо встояти перед спокусою чимось закріпити їх, внести в них більшу ясність і точність на матеріальному рівні, в якомусь сенсі довести до кінця.

Фізичне може зруйнувати духовний

Тільки кінець він іноді і є кінець. Часом фізичне з гуркотом приземляється все духовне, і всі відносини, які здавалися такими взаємопроникнення, раптом повністю сходять нанівець.

Як би не хотілося іноді розвинути духовну близькість в щось більше, буває краще залишити її на рівні вібрацій. Як би не було велике нетерпіння щодо відчуття невизначеності, яке воно викликає, краще усвідомлювати, що саме ця невловимість і додає особливу цінність цих відносин, у яких немає іншого майбутнього, дарує найбільше задоволення від них. І саме на них тоді і варто зупинитися, не доповнюючи їх фізичним, - це і буде найкращою і найдовговічнішою формою близькості, тієї, наявність якої завжди так прикрашає життя.

Інтуїтивні карти, листівки, панно

Інтуїтивні карти, листівки, панно

В продовження теми

А що, якщо людина спочатку був сексуально привабливий в наших очах?
Тільки чи дійсно фізичний план є більш високою ступінню близькості?

Новости