Дуже розумні ваги Garmin Index Smart Scale

  1. Garmin Index Smart Scale - це чудові, високотехнологічні ваги, за допомогою яких, можна не тільки вимірювати...
  2. Що вміють розумні ваги. функціональні особливості
  3. Сумісність з пристроями і особливості роботи
  4. Налаштування пристрою
  5. Робота з додатком Garmin Connect
  6. Кому підійдуть смарт ваги Index Smart Scale
  7. Чи потрібні вони звичайним користувачам для повсякденного зважування?
  8. висновок

Garmin Index Smart Scale - це чудові, високотехнологічні ваги, за допомогою яких, можна не тільки вимірювати свою вагу, але і здійснювати синхронізацію з домашнім комп'ютером або електронними гаджетами, відстежувати величезна кількість фізіологічних параметрів.

Крім великих функціональних можливостей, пристрій відрізняється стильним зовнішнім виглядом, якісною збіркою, відсутністю люфтів по корпусу.

Крім великих функціональних можливостей, пристрій відрізняється стильним зовнішнім виглядом, якісною збіркою, відсутністю люфтів по корпусу

Дуже розумні ваги Garmin Index Smart Scale

Зовнішній вигляд і перші враження

Лінійка смарт ваг представлена ​​моделями двох колірних виконань: в білому кольорі і класичному - чорному.

Квадратна форма вироби, виконана в класичному стилі і схожа на більшість сучасних пристроїв середнього і високого цінового сегмента. Матеріали, які застосовані при виготовленні ваг - метал і скло. Вони надають ваг стильний вигляд і відчуття якоїсь брендового цінності, дорожнечі.

Верхнє робоче покриття, візуально складається з декількох функціональних зон. У верхній частині, по центру пристрою, розташовується інформативний дисплей вироби, який має безліч корисних функцій і режимів.

У верхній частині, по центру пристрою, розташовується інформативний дисплей вироби, який має безліч корисних функцій і режимів

Протилежна сторона ваг по чотирьох кутах, має опорні ніжки для чіткої фіксації пристрою на різних типах покриття для підлоги. По центру від опорних ніжок знаходиться ніша, в яку встановлюються 4 батарейки типу АА для живлення пристрою. Відразу під зоною з елементами живлення, знаходяться перемикачі режимів вимірювань (кілограми, фунти, Стоун).

Відразу під зоною з елементами живлення, знаходяться перемикачі режимів вимірювань (кілограми, фунти, Стоун)

Що вміють розумні ваги. функціональні особливості

Дійсно, розумні ваги названі такими не тільки за красивіше зовнішній вигляд і точність вимірювання ваги. Головними перевагами і особливостями будови, є його високотехнологічні функції. До таких можна віднести наступне:

  • відображення поточного рівня заряду батарей;
  • функціональна, досить яскраве підсвічування дисплея ваг;
  • індикатор оповіщення для випадків перевантаження пристрою (максимальна вага для точного вимірювання до 180 кілограм);
  • вимір індексу маси тіла;
  • можливість вимірювання м'язової маси і навіть маси кісток в тілі;
  • вимір процентного співвідношення води в організмі.

відображення поточного рівня заряду батарей;   функціональна, досить яскраве підсвічування дисплея ваг;   індикатор оповіщення для випадків перевантаження пристрою (максимальна вага для точного вимірювання до 180 кілограм);   вимір індексу маси тіла;   можливість вимірювання м'язової маси і навіть маси кісток в тілі;   вимір процентного співвідношення води в організмі

З сучасних технологій і програмних компонентів девайса, можна відзначити: модуль Bluetooth для синхронізації з мобільними пристроями, модуль Wi-Fi для бездротового з'єднання і передачі даних з додатком Garmin Connect. Дана програма надає можливість переглядати інформацію, що містить різні параметри зважування, а також контролювати і аналізувати динаміку зростання або зниження ваги та інших показників.

Сумісність з пристроями і особливості роботи

Ваги можуть використовувати всі члени сім'ї, а взагалі передбачена підтримка до шістнадцяти користувачів.

Пристрій повністю сумісний з телефонами та планшетами на системі:

  • Android 4.3 OS і більш свіжих версій;
  • Windows 10 Mobile;
  • IOS.

Налаштування пристрою

Для того, щоб повноцінно розпочати використання ваг, необхідно провести деякі нескладні налаштування. Налаштування здійснюється за допомогою комп'ютера або сучасного смартфона. Перше що необхідно зробити, це перейти на інтернет сайт www .garminconnect .com / indexscale , Після чого, слідувати поетапним інструкціям по налаштуванню.

Після завершення всіх необхідних процедур, ви можете використовувати всі наявні в девайсе функції і режими. Крім того, ви можете додати додаткових користувачів для індивідуального використання смарт ваг. Притому, кожен користувач повинен мати свою власну обліковий запис, для того щоб він міг незалежно користуватися всіма функціями і можливостями збереження індивідуальної статистики.

Робота з додатком Garmin Connect

Для синхронізації з мобільними пристроями, вам необхідно завантажити та встановити спеціальний додаток - Garmin Connect mobile, знайти в ньому назву ваших ваг і натиснути на кнопку «пошук пристрою». Після чого на вашому екрані з'являться налаштування необхідних параметрів (ваше ім'я, стать, дата народження та інші).

Завантажити додаток Garmin Connect

По завершенні заповнення необхідних даних, натисніть на кнопку далі, і додаток з'єднається зі смарт вагами і синхронізує необхідні дані. На цьому настройка закінчена.

Кому підійдуть смарт ваги Index Smart Scale

Розумні ваги в першу чергу порадує спортсменів - професіоналів, для яких облік і аналіз зазначених вище параметрів є необхідністю. Можливості синхронізації з додатком не будуть зайвими і для любителів фітнесу, бодібілдингу та інших видів спорту.

Чи потрібні вони звичайним користувачам для повсякденного зважування?

Якщо ви маєте намір користуватися хоча б половиною функцій пристрою і постійно підтримувати свою вагу і необхідні фізіологічні параметри на належному рівні, то, без сумніву, даний пристрій вам підійде!

висновок

Що сказати, компанія «Гармін», продовжує дивувати нас відмінними і функціональними пристроями, на цей раз смарт вагами «index smart scale».

На наш погляд, недолік у пристрої тільки один - досить висока ціна. В іншому ваги дійсно заслуговують вашої уваги і рекомендуються до покупки всім зацікавленим користувачам і любителям спортивного способу життя.

Чи потрібні вони звичайним користувачам для повсякденного зважування?

Новости