Двигун Champion G160VK

У наших магазинах ви можете купити Двигун champion g160vk за ціною 7 750 рублів.

Бензиновий одноциліндровий двигун Champion G160VK використовується на багатьох моделях садово-паркової техніки, включаючи культиватори, газонокосарки, снегоуборщики і навіть міні-трактори. Він також може бути встановлений на мотопомпи та електрогенераторні установки.

Технічно цей мотор являє собою клон японського двигуна Honda GXV160, який широко використовується в різній техніці. Незважаючи на невелику вагу, мотор досить потужний і тяговітий, при цьому відрізняється досить скромним споживанням палива - близько 400 г на кВт потужності. Всі вузли двигуна відмінно збалансовані, що дозволило добитися досить тихої роботи і низького рівня вібрацій.

Основна відмінність цього мотора від інших двигунів марки Чемпіон полягає в розташуванні валу. Тут він розташований вертикально, тоді як Champion G200HK і Champion G180HK - це моделі з горизонтальним валом. В іншому всі ці моделі дуже схожі - невибагливі, прості в обслуговуванні і відрізняються цілком доступною ціною.

Якщо ви хочете купити двигун Champion G160VK в Москві, і не бажаєте витрачати свій час на поїздки по місту, ви можете оформити замовлення в нашому інтернет-магазині. Наша служба доставки привезе замовлений вами товар в будь-який район столиці в зручне для вас час.

Новости