Дзеркала для спальні

  1. Ефектний дизайн з дзеркалом
  2. Каталог сучасних дзеркал широкого призначення
  3. Замовити через сайт: переваги онлайн-шопінгу
  4. Асортимент дзеркал на сайті інтернет-магазину МебельОК
  5. Як купити дзеркало для спальні?

Плануючи інтер'єр приміщення, ми відразу ж визначаємо місце, в якому буде розташовано люстерко : Щоб у нього було зручно підійти, щоб атрибут був помітний, не затуляв інші предмети і не був загороджений сам. Сучасний асортимент виробів з ефектом відображення досить насичений. Нам пропонують на вибір круглі і квадратні, великі і маленькі, настінні і переносні дзеркала різного стильового концепту.

На фото в каталозі онлайн-магазина МебельОК представлений значний модельний ряд саме дзеркал для житлових кімнат. Тут же зручно вибрати комфортну меблі для спальні або готельного номера: ліжко , Тумбочки, трюмо , Шафи і т.д.

Наш інтернет магазин пропонує також функціональну меблі для дому під замовлення. Дана пропозиція стосується всіх товарних категорій, що мають пряме відношення до оформлення житлових і комерційних приміщень.

Дарувати дзеркала для спальні, вітальні або кабінету - хороша європейська традиція. Якщо у ваших родичів або близьких друзів намічається новосілля, весілля, кругла дата, - порадуйте їх корисним подарунком, тим більше що вибирати є з чого!

Ефектний дизайн з дзеркалом

Бажаючи забезпечити собі або дітям комфорт, ми багато уваги приділяємо тому, щоб вибрати стильний спальний гарнітур . Однак часто в результаті виникає відчуття, що чогось не вистачає. При цьому захаращувати спальню декором не хочеться або просто немає можливості - не вистачає місця або коштів.

Блискуче вирішити проблему декорування кімнати, підвищення її естетичної привабливості і практичності дозволить дзеркало для спальні: настільний туалетне, будуарний, оригінальне настінне незвичайної форми і цікавою тематики. Вибрати дзеркала для спальних кімнат просто, головне, що б воно відповідало загальному інтер'єру кімнати.

Вибрати дзеркала для спальних кімнат просто, головне, що б воно відповідало загальному інтер'єру кімнати

Каталог сучасних дзеркал широкого призначення

Купити дзеркало в спальню - це не означає просто вибрати кутовий або прямий виріб в каталозі, орієнтуючись на свій смак, і оформити замовлення онлайн. Продаж будь-інтер'єрної атрибутики передбачає:

  • відповідність стилістики предмета і приміщення, в якому він буде знаходитися,
  • гармонійності форми і розмірів по відношенню до стіни, меблів, висоті стелі,
  • врахування принципу кріплення (чи будете ви розміщувати дзеркало на стіні за участю болтів і петель, або це буде виріб з самоклеющейся тильною поверхнею).

Вдало підібране кутовий виріб, встановлене від вікна, раціонально «витрачає» простір. Вам не доведеться задіяти пряму стінку або торець, ви використовуєте локацію, яка зазвичай залишається незадіяною (грамотне рішення для малометражних спалень).

Велике дзеркало, розташоване навпроти вікна або в безпосередній близькості від освітлювальних приладів, - вдала ідея для візуального розширення простору і наповнення кімнати світлом. У такій поверхні, що відбиває ви будете бачити свій силует в повний зріст, що важливо для вибору гардероба і доповнення створюваного образу прикрасами.

Приліжкове дзеркало, яке не обов'язково має бути габаритним, краще купувати разом з тумбою (Так у вас вийде додаткова ніша зі зручною поверхнею для зберігання особистих речей).

Моделі зі столиком ефектно виглядають в класичних будуарах, де присутня також масивна ліжко і шафа з орними стулками.

Ергономічні дзеркала з вішалкою ми бачимо найчастіше в прихожих, але при сучасній популяризації смарт-інтер'єрів такі вироби цілком «уживаються» в звичайній спальні.

Відображають поверхні з малюнком, розташованим по обідку, в кутку або з однієї зі сторін, - цікаве прикраса для стилю арт-декор або модерн.

Красиві дзеркала в масивних рамках у вигляді кованих переплутав або натуральної деревини підійдуть для інтер'єрів з підкресленою, химерною естетикою.

Якщо великі моделі служать додатковим джерелом повітря і світла в локації, маленькі відрізняються практичністю і зручність в експлуатації. При необхідності, ви будете дзеркало переставляти, кожен раз зміщуючи декоративний акцент.

Замовити через сайт: переваги онлайн-шопінгу

Купити дзеркало для спальні кімнати в інтернет-магазині МебельОК, якісне і недороге можливо, навіть не виходячи з дому.

Велике дзеркало розмістити в спальні часом буває важкувато. Як згадувалося вище, головна причина цього - брак місця. Звертаючись до фахівців інтернет-магазину МебельОК, ви вирішуєте відразу цілий ряд завдань:

  • Пора забути про занепокоєння на рахунок організації простору - люди з досвідом допоможуть вдало помістити велике настінне дзеркало або будуар.
  • Туалетне дзеркало є можливість зробити на замовлення, при цьому враховуються всі переваги замовника. Потрібна нестандартна форма, прикраса орнаментами, візерунками? Неординарна оправа? Досвідчений дизайнер підкаже, як вибрати унікальні дзеркала для спалень під конкретний дизайн.
  • Ретельно продумане розташування дозволить прикрасити інтер'єр модною і практичною річчю.

Асортимент дзеркал на сайті інтернет-магазину МебельОК

Підлогове дзеркало дійсно прикрасить спальню, створивши атмосферу прозорості, легкості і шарму. підлогові варіанти досить практичні, адже встановлюються в рухому раму, яку легко перевернути. Будуарні дзеркала - ще один обов'язковий атрибут жіночої спальні. Подібні моделі включать в себе тумбу-підставку, частіше з стильного темного дерева, і власне дзеркало в практичною оправі.

Велике дзеркало на стіну - справжня класика, до того ж практична. Така річ однозначно стане в нагоді в повсякденності. В асортименті магазину МебельОК є як традиційні варіанти, так і незвичайні рішення. Форма дзеркала для спальні грає ключову роль. Симпатичні квіткові або геометричні візерунки, виріб у формі каміна або навіть футболки - знайдеться чарівне дзеркало на будь-який смак.

Як купити дзеркало для спальні?

В фото в каталозі представлена ​​широка добірка дзеркал в красивих оправах. Ціни на такі вироби - доступні і підтверджені гарантією від виробника. Зверніть увагу на те, що ціна виробу, виготовленого на замовлення, безпосередньо залежить від технічної складності, розмірів і використаних матеріалів для рами. У будь-якому випадку, покупка у нас обійдеться вам недорого.

Купити дзеркало в спальню в інтернет магазині МебельОК також буде зручно завдяки доставці по Києву і Україні. Перш ніж оформити замовлення, не забудьте порівняти геометричні параметри вироби з розміром місця, яке ви відводите під дзеркало. Ще один важливий нюанс - в спальні не повинно бути занадто багато маленьких відбивають: краще замовити одне, але «з розмахом».

Потрібна нестандартна форма, прикраса орнаментами, візерунками?
Неординарна оправа?
Як купити дзеркало для спальні?

Новости