Джессіка Грін або стиль Джесіки Грін!

Привіт, дорогі читачі! Серіал «Неземної серфінг» познайомив нас відразу з декількома чудовими актрисами: Філіппою Кулхард (Ембер), Люсі Фрай (Зоуи), Джесікою Грін (Кікі). У сьогоднішньому огляді мова піде про Джесіці Грін, але для початку коротко розглянемо сюжет серіалу ...

У містечку під назвою Лайтінг Поінт, яке знаходиться на мальовничому узбережжі Австралії, в одну з штормових ночей приземлилася літаюча тарілка, на борту якої були дві инопланетянки - Кікі і Зоуі. Дівчата прибули на Землю з планети Люмина, з метою зібрати деякі дані і навчитися кататися на серфінгу, тут вони знайомляться з милою дівчиною Ембер, яка вчить їх правильно стояти на дошці, і ось вже буквально після пари вправ, дівчата чудово катаються на серфі . Через якийсь час, инопланетянки виявляють пропажу плазмової карти, без якої вони не можуть керувати своєю пересувний тарілкою, і ось тут настає найцікавіше ... Дівчата змушені залишитися на Землі, знаходять нових друзів, закохуються і ретельно приховують свої інопланетні здатності!

Дівчата змушені залишитися на Землі, знаходять нових друзів, закохуються і ретельно приховують свої інопланетні здатності

Джессіка Грін фото

Але повернемося до основної теми, хто ж ця чарівна, блакитноока дівчина - Джесс Грін?

Джессіка Грін - біографія.

Джессіка Грін (Jessica Green) з'явилася на світ в містечку під назвою Голд Кост (Австралія) 11. лютого 1993 (за гороскопом Водолій). У 1996 році сім'я Грін прийняла рішення переїхати в Квінсленд (північно-східна частина Австралії), на даний момент актриса проживає в Сіднеї. До речі, ще проживаючи в Квінсленді, Джесс (так її звуть друзі) активно займалася танцями, співом і відвідувала курси акторської майстерності. У 14 років її помітили імениті модельєри, і дівчина впевнена зійшла на модний олімп. Вона стала обличчям таких популярних брендів, як Jane Lorna, Australia Triumph, Nike, Schwarzkopf, Oscar Salons, Cellini, Sin Eyewear.

Так само відомо, що ще в шкільні роки, дівчина брала участь в програмі молодих стажерів ветеринарів, так як мала особливу пристрасть до тварин. До речі, вдома у Джесс є два вихованця: собака по кличці Чабс і папуга - Пепіто.

У 2010 році Джессіка Грін вперше знялася в підлітковому серіалі «Неземної серфінг», їй дісталася роль спокійною, милої дівчини на ім'я Кікі У 2010 році Джессіка Грін вперше знялася в підлітковому серіалі «Неземної серфінг», їй дісталася роль спокійною, милої дівчини на ім'я Кікі. Продюсер серіалу Джонатан М. Шифф вимагав повну віддачу на зйомках, Джесс доводилося кататися на конях і займатися серфінгом. Причому ні перше, ні друге заняття не було їй в тягар.

Незважаючи на постійну зайнятість в модельному бізнесі, дівчина встигає відпочивати і часто вирушає з друзями на пляж Broadbeach, де вони загоряють, влаштовують запливи, катаються на серфінгу і грають в пляжний волейбол. Крім того вона активно займається спортом, фітнесом, часто відвідує футбольні матчі і любить регбі. Дуже любить поезію, креативних людей, смачну їжу, кондитерські вироби. Також Джесс любить слухати музику, дивитися новинки кіно, періодично малювати і відвідувати нічні клуби.

Можете подивитися, як проходить фотосесія за участю Джессіки: Можете подивитися, як проходить фотосесія за участю Джессіки:

Особисте життя Джесс Грін.

На даний момент дівчина складається у відносинах з успішним регбістом Кайденом Матехаером (Cayden Matehaere), який народився 22 червня 1992 року.

Джессіка Грін фото

У майбутньому дівчина планує відправитися в США, де хоче влитися в Голлівудський кінематограф, побажаємо їй удачі! В принципі в працездатності Джесс ніхто сумніватися не буде, вона знімається в рекламних роликах, часто з'являється на обкладинках журналів, рекламних каталогів, а також доповнила свій послужний список - зйомкою в «неземного серфінгу» і появою в кліпі Коди Сімпсона «Pretty Brown Eyes». У майбутньому дівчина планує відправитися в США, де хоче влитися в Голлівудський кінематограф, побажаємо їй удачі

Факти про Джесс Грін.

  • Щасливої ​​її роблять - сім'я, музика і друзі;
  • Боїться павуків;
  • Улюблена страва - суші;
  • Любить займатися спортом;
  • Улюблений напій - свіжовичавлений сік;
  • Любить синій колір;
  • Любить тварин, особливо свою собаку і папуги;

Може, відвернемося Може, відвернемося ?! Пропоную Вам зібрати пазл із зображенням Джесіки Грін.

Стиль Джесіки Грін.

1. Коротке фактурне плаття з вирізами з боків, на додаток з укороченим піджаком виглядає просто чудово! 1

2. Широкі штани в клітку, ніжно-рожева блузка, укорочена шубка, а також сірі рукавички, коричнева сумка і коричневий поясок виглядають неймовірно стильно! 2

3. Пляжний образ: широкі, білі, вільні брюки прекрасно виглядають з яскравою сумочкою на довгому ремінці. 3 4. Ідеальний образ: коричневі обтягуючі брюки в доповненні з вільною смугастої майкою, стильною сумкою і модними браслетами!

Ідеальний образ: коричневі обтягуючі брюки в доповненні з вільною смугастої майкою, стильною сумкою і модними браслетами

Джессіка Грін фото

5. Повсякденний образ: сорочка з білим ненав'язливим орнаментом, сині джинси з широким, блискучим паском. 5

6. Темні джинси, укорочена чорна куртка, об'ємний в'язаний шарф і сіра в'язана шапка, виглядають дуже цікаво! 6 7. Прекрасний вечірній образ: довге смарагдове плаття на одне плече, розшите бісером в області талії, а також босоніжки на високих підборах.

Прекрасний вечірній образ: довге смарагдове плаття на одне плече, розшите бісером в області талії, а також босоніжки на високих підборах

Джессіка Грін фото

8. Неймовірно стильний образ актриси: короткі джинсові шорти і чорна майка-топ. 8 9. Такий стиль дівчина вибрала для пляжу.

10 10. Модно, чи не так ?! Шорти, спортивна кофта і кепка.

11. Домашній стиль дівчини: коротке сіру сукню в обтяжку.

12. Так Джесс ходить на фітнес: чорні легінси з рожевою смужкою і такого ж забарвлення топ.

13. Клубний образ Джесіки - коротке, чорне плаття з високим горлом.

14. Миле, біле і багатошарове плаття, просто чудово виглядає з білими босоніжками.

15. Відкритий сарафан - оранжево-блакитний забарвлення, чудово відтіняє загар дівчата.

Відкритий сарафан - оранжево-блакитний забарвлення, чудово відтіняє загар дівчата

Джессіка Грін фото

16. Коротенькі, світлі, джинсові шортики, а також білий ажурний топ дуже йдуть моделі.

Коротенькі, світлі, джинсові шортики, а також білий ажурний топ дуже йдуть моделі

17. Милий образ: короткий сарафан в кольорову смужку з расклешенной нижньою частиною.

Милий образ: короткий сарафан в кольорову смужку з расклешенной нижньою частиною

18. Улюблений образ Джесіки: джинсові шорти, чорний пасок, сіра майка.

Улюблений образ Джесіки: джинсові шорти, чорний пасок, сіра майка

19. Блузка крабового відтінку, а також вільна, блакитна спідниця, доповнена чорним, шкіряним паском, виглядає одночасно мило і модно!

Блузка крабового відтінку, а також вільна, блакитна спідниця, доповнена чорним, шкіряним паском, виглядає одночасно мило і модно

20. Блакитні джинсові шорти і сорочка світлого пастельного тону неймовірно йдуть актрисі! 20 Хочете пройти тест на знання серіалу «Неземної Серфінг»? тисніть сюди .

Проголосуйте: хто з серіалу «Неземної серфінг» Вам подобається більше?

[Foto_vote]

Шановні читачі, на сьогодні все, щоб не пропустити вихід нових оглядів, підпишіться на отримання новин з сайту « Каблучок.ру ».

ру   »

10. Модно, чи не так ?
Хочете пройти тест на знання серіалу «Неземної Серфінг»?
Проголосуйте: хто з серіалу «Неземної серфінг» Вам подобається більше?

Новости