Джоан Роулінг розповіла про походження "Дарів смерті"

"Дари смерті".

Фото: Кадр з фільму "Гаррі Поттер і Дари Смерті"

Творець світу Гаррі Поттера і серію книг про юного мага Джоан Роулінг відкрила історію створення символу "Дарів Смерті" в новому документальному фільмі BBC "Гаррі Поттер: Історія магії". Про це повідомляє BBC.

письменниця зізналася , Що підсвідомо зробила "Дари Смерті" схожим з масонським символом. Це сталося тому, що вона дивилася фільм Джона Х'юстона 1975 року "Людина, яка хотіла бути королем", коли дізналася про смерть своєї матері, і побачений там символ запал в пам'ять.

Роулінг відм е тила: "У цьому фільм е масонський символ оч е нь важ е н. Поч е му я сов е рш е нно ув е р е на в тому, коли їм е нно я намалювала цю картинку, так це тому, що в якийсь мом е нт, коли я її малювала і огляд е ла кіно, розум е РЛА моя мати ".

Вона також сказала, що "вся похолола", коли подивилася фільм ще раз через кілька років:

"Я посмотр е ла на знак" Дарів Див е гтв "і зрозуміла, наскільки вони схожі. Я відчуваю, що на якомусь глибинному подсознат е льоном уровн е, вони пов'язані".

Письменниця вважає, що вже тоді вона вирішила своє майбутнє:

"Вся з е рія про Потт е р е багато в чому про втрат е. Е Якби моя мама н е розум е РЛА, то, я думаю, сюж е т міг би бути сов е рш е нно іншим, а н е таким, яким в підсумок е став ".

У книзі символ "Дарів смерті" є бузина паличку, воскресає камінь і плащ-невидимку. Людина, яка збере всі артефакти, стає Майстром Смерті.

Нагадаємо, Джоан Роулінг попросила фанатів про незвичайну допомоги.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: сьогодні

Новости