Джон Сіна прорекламував Nintendo Switch: консоль подвійно потрібніший, якщо рестлер поруч з нею

Джон Сіна прорекламував Nintendo Switch: консоль подвійно потрібніший, якщо рестлер поруч з нею

Активне просування консолі рекламою може стати гарною підмогою для її продажу. І Nintendo намагається прорекламувати Switch різними способами. Звичайних роликів було випущено вже досить багато, настав час для чогось нового. Кому, як не медійним особам, займатися рекламою? Щоб вразити нас, Nintendo запросила прорекламувати нову консоль знаменитого рестлера Джона Сіна. В ході одного з незвичайних закритих заходів, що проходили 23 лютого в Каліфорнії на ранчо Blue Cloud Movie в Санта Клара, Джон пограв на Switch під прицілами фотокамер. Сина випробував The Legend of Zelda: Breath of the Wild і, судячи із задоволеного обличчя і позитивному настрою, залишився задоволений. Погодьтеся, було б забавно побачити кого-небудь з вітчизняних зірок, що грають на Switch.
Я б теж залишився задоволений, якби мені заплатили за те, що я погрався в приставку, сидячи на м'якому дивані, в променях теплого сонечка, в зручній футболці Активне просування консолі рекламою може стати гарною підмогою для її продажу

Zombie, щось мені підказує, що консоль навіть не підключена на першому скрині)

Скажу більше, на стінці навіть телика немає Скажу більше, на стінці навіть телика немає   )) ))

Loki_1257, Фотошоп ж! ))

Ну, цей може і просто в стінку дивитися, так-то.
---------- Повідомлення додано о 17:02 ---------- Оригінальне повідомлення відправлено о 17:01 ----------
І особливо дивують серед цих фоток ржущих два хлопця. Таке відчуття, що вони наперделі в цей скляний куб перед закриттям там рестлрера цього.

Zombie, Важкоатлет на передостанньому кадрі схвалює!)

Zombie, ааа ... тому-то його камера як би випадково і не зачепила ... зрозуміло ...

Zombie, сарказм сприйнятий вірно, ура)))

Побільше таких позитивних тим Побільше таких позитивних тим   ---------- Повідомлення додано о 09:27 ---------- Оригінальне повідомлення відправлено о 09:25 ----------   Ще Ільф і Петров про це писали
---------- Повідомлення додано о 09:27 ---------- Оригінальне повідомлення відправлено о 09:25 ----------
Ще Ільф і Петров про це писали

Zombie, не факт що взагалі грав. Просто в руках потримав. Жодної картинки немає, де видно, що ТБ, або екран портативної частини Свитч включений.
До речі, важливий момент: не в усі ігри Свитч можна буде грати на ТБ! Як мінімум на старті можна буде пограти за допомогою ТВ в Voes, через виключно сенсорного управління. Мабуть звичайне зробити, при перемиканні режиму портатив / ТВ - занадто складно було зробити, для розробників.

Ну, не дивно. Кличко і Невський-Куріцин цю приставку б теж оцінили)

Кличко і Невський-Куріцин цю приставку б теж оцінили)

---------- Повідомлення додано о 16:45 ---------- Оригінальне повідомлення відправлено о 16:42 ----------
Яскраве сонце світить прямо в телик, якщо він там є, звичайно ---------- Повідомлення додано о 16:45 ---------- Оригінальне повідомлення відправлено о 16:42 ----------   Яскраве сонце світить прямо в телик, якщо він там є, звичайно   Багато він там расслепует, навіть мружиться на другий фотке Багато він там расслепует, навіть мружиться на другий фотке.

Навіщо в теплицю притягли м'які меблі і запустили великого хлопця?
PS До речі скільки в ньому вазі ?!

Стоїть посеред гір, до речі.
Дивлячись на твою аватарку, стає страшнувато від такого питання Стоїть посеред гір, до речі Це гідні і ґречні мужі ?!

Zombie, Аска-тян, а "Король ударного стилю" добре під дурника косить. Він в змішаних виступав, на відміну від більшості клоунів, але люблять його не за це. Кожен виступ - це суміш епатажу, пафосу, стилю і таланту! Ось так.))

Вийде реслінг на світче. Кому він потрібен ось в чому питання.

Дивно, що він випробував Зельду, а не Arms, що було б куди логічніше.

Ну качок, ну пограв в приставку. Дивний маркетинг.

Sanya1905, так можна про все міркувати XD Підставляємо "співак, танцюрист, актор" замість "качок")

FenixBK, так як хочеш. Суть одна.

Погодься, що якщо консоль буде рекламувати Вася Пупкін, цей факт не буде висвітлюватися в ЗМІ))) Згоден, тут головне галас. Навіть якщо рекламує цілковите УГ Погодься, що якщо консоль буде рекламувати Вася Пупкін, цей факт не буде висвітлюватися в ЗМІ))) Згоден, тут головне галас

Як побачу по телевізору, так аж пересмикує щоразу Може і навпаки вистрілить, якщо Вася буде головним обличчям рекламної компанії . Тоді реклама повинна пістрявити креативом) А тут ...

Кому, як не медійним особам, займатися рекламою?
Навіщо в теплицю притягли м'які меблі і запустили великого хлопця?
PS До речі скільки в ньому вазі ?

Новости